Kemitenta...

Att ha gjort sveriges sämsta(?) tenta käns ju sådär, men det underlättar ju lite när vi inväntar rektorn som kommer med tårta åt oss! Vi bad om en tårta och han skulle fixa utan problem, han hade dock något att berätta. Kanske betyder att det är något negativt han väger upp med tårtan? Den som lever får se...
Helg imorn efter en snabbtitt på våra labbar vi började med förra veckan, uuunderbart! Sen en kort-veck mån-ons innan det blir 12dagars ledighet hemma i vackra hagfors!
Ikväll myser vi ner oss med film och allt onyttigt för att tröstäta med min vacka vän på bilden, hoppas dom andra också hänger på :)
Ciao

It's a mystery.

Återigen tillbaka i skolan, en vecka där projektet ska lämnas in och ett stort behov att kolla på kemi föreläsningarna finns!! Men, imorn är det hockey i LLA vi tänkte boka och ta en heldag i karlstad. Onsdag drar jag tillbaka till Hagfors och sedan på Torsdag ska jag ner till Järnverket med moster en heldag! oj vad skolan går bra känner jag! ..
Klarade iaf duggan på 2:a försöket, vilket ger mig 1 poäng till att ta med mig till tentan, men de hjälper mig nog inget ändå! ;)
Helgen spenderade ja i Hagfors med mina närmaste fina vänner, träffade även efterlängtade kusin igår!
Dags att sätta på sig det fina headsetet skolan sponsrat oss med och kolla en eller två föreläsningar!

Vardagen..

Åter till vardagen.. Hur tråkigt är det inte att sitta i skolan och försöka nöta in kemin ? jag fattar inte ett skvatt.. Dugga på fredag innan det är dags att dra mig mot hagfors och frisörstolen!
Helgen bestod av fest med massa härliga människor! Fredagen blev lite spontan hemma hos herman med emil, emma å sandra! drog vidare och hade en hur kul kväll som helst!
Lördagen var de 20-års kalas för linn! Otroligt kul kväll med tjejerna!
Igår var det återigen söndag, skulle åka tillbaka hemåt till Filipstad i tid, kl2 närmare bestämt. Men min far hade tydligen kört fast sig vid Flåsjön, så tur för honom att hans snälla dotter kunde komma och hämta honom! Bara att vända om där ute i skogen då min bil inte kunde ta sig in dit han var fast så de va bara att hämta hjullastaren och sedan ploga ut honom! så 4 timmar senare fick jag iaf åka hem!
Hade bigbrother mys med emma och alexandra innan jag åkte hem och slocknade direkt i sängen!
Tack för denna helg alla inblandade!

RSS 2.0