Whistle baby!

Midsommar har precis passerat, och även den spenderades i Filipstad som heeela min sommar kommer göra! I helgen var vi i Katrins sommarstuga med massa trevliga folk som förgyllde och gjorde midsommar otroligt kul :) Tack alla inblandade!
De senaste två veckorna har vart bland de jobbigaste ja känt av på senare tid, att komma helt ny till ett nytt jobb och bli utfryst? mobbad? ja, jag vet inte vad jag blev. Ledde iaf till 4 möten med cheferna på Wasa och imorgon fårjag börja ute i produktionen och slipper kôna! Hääärligt!!
Inget blir det med det årliga Höljes EM heller.. Går på skiftet imorn och går inte av förrens på söndag!!!!! fuck you fucking wasa.


Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning how to dance in the rain.

Sandvik!

Under helgen var jag med ett stört skönt gäng upp till sandviken på besök till Sandvik och deras 150 års jubileum, det bjöds på resan, hotellnatt, alla mat och lite dryck! En så otroligt rolig och sjuk resa som jag kommer bära med mig länge! Vid hemkomst bytte jag kläder och 20 min senare var jag påväg på 20-års kalas till bästa Dessan! kvällen blev dock inte så lång varig då jag fick mig 4 timmars sömn dagen innan och var vääääldigt sliten!

Kan sammanfatta helgen med ett ord, kung!

Till helgen är det planerat att fara till Göteborg och bo på hotell där med i 2 nätter med Liseberg och shopping!

På måndag drar jobbet igång. Tur som jag hade fick jag mig 8 veckor på Wasa, deras centralförråd! Då Uddeholms AB's internet söknings system lagt av så flera (jag bl.a.) inte fanns med i systemet.. Hur dåligt?! Men en sommar i Filipstad går väl det med!

PEACE OUT!


It's hard to wait around for something you know may never happen, but it's even harder knowing it's everything you want.



RSS 2.0