Dan före dan före dopparedan!

Det där med December listan , den la jag ner.. De var inge roligt :)

Igår fick vi jullov efter massa mys med bästa klassen! Jag inledde lovet med att umgås med mormor och klä granen! :)

Snart kommer Jossi och vi ska dra en sväng till edebäck innan träningen, de är plogat på isen så vi ska ut och sladda! Att bro på sladd så hade jag otroligt kul med laget under helgen, vilka människor! Puss på er!


Äntligen är nyår fixad några veckor innan, så på torsdag drar jag, Sebastian, Robin & Elin iväg upp till sälen och stannar 4 dagar, kul att komma iväg någonstans :) tror de kommer bli toppen!



Igår tog min bästa vän körkort! så grattis vännen <3

Gammmal häärlig bild på mig & världens bästa!

Dag 7 - Min bästa vän

Jag har flera otroligt bra vänner! Skulle inte byta ut dom mot någonting!
Helt klart dom bästa!!

Dag 6 - Min sista dag

Vore det min sista dag idag skulle jag absolut inte sitta framför datorn, inte med biologi böckerna heller! jag hade umgåtts det allra sista med mina nära och kära och gjort dagen till den bästa i mitt liv.

Dag 4 - Det här åt jag idag.

Eftersom de var kalas igår hör det till att det blir pizza dagen efter, så idag har jag ätit en kycklingrulle, och hemgjorda kakor från igår!!

Dag 2 - min första kärlek

Min första kärlek var väl egentligen på stjärnsfors tiden, då jag och Emma ö tog fram klasslistan och ringde till varenda pojke och frågade chans tills någon sa ja. Vi hittade varsin pojk som vi höll ihop med ett tag, körde våran myskväll och hångelhörna, vi skulle nämligen då hångla för första gången! Emma drar sedan ut mig ur rummet efter ett tag och säger " usch vad äckligt. Jag får hans saliv i munnen!"


Men min äkta riktiga kärlek var och är fortfarande Sebastian. Vi har snart 0Lvåran 2.5 års dag tillsammans, jag är fortfarande kär och skulle inte kunna tänka mig ett liv utan honom!


Dag 1 - om mig

Anna Maria Rebecca Penttinen. Bor i Uddeholm tillsammans med Mamma, roger och min bror David. Vi har även för 6månader sen fått en liten racerkatt i familjen, med de söta namnet Lillemor, hon är allt annat än lugn! Jag bor även i Geijersholm med Pappa i de hus jag växt upp i hela mitt liv. Jag är en otrolig djurvän, och älskar alla sorts djur utom reptiler och slingriga saker! Jag går just nu tredje året på Teknikprogrammet i Hagfors i den nya storskolan. Jag trivs som fisken med klassen och linjen, hur kämpigt vissa ämnen är så är det kul :) jag ångrar mig inte med val av linje, men jag har ingenaning om vad jag ska göra med framtiden.. Jag vill helst av allt inte bli stor, men så lätt är inte livet, så framtiden märker jag senare i livet hur den blir. Jag älskar att handla, var senast igår ner till ullared och spenderade massa pengar, att åka bil i mörkret med högmusik är också något jag gillar. Jag fick mig körkort i januari, då fick jag även en bil av min far, utan den vore jag som handikappad. De är en sån frihet! Jag kan även säga att pappa har skämt bort mig under mina 18, snart 19 år. Jag har verkligen en underbar släkt och familj som jag värderar högt! Jag älskar högtider och myskvällar!

Utmaningen

Eftersom alla andra gör den måste jag också ta och följa trenden, alltså utmaningen.

RSS 2.0