dumt ärre..

snart är det äntligen torsdag! jag är taggad som tusan :)

Idag hade vi samhällsprov.. ja, det var lättare än jag trott, och jag borde iaf få G! sedan följde jag med mina vänner till ica sen traskade jag tillbaka och hade styrka med robin! det var ett härligt pass!

imorgon slutar vi tidigt! sen ska jag hem och göra mig iordning för förferre ;) KUL!

mord. i hagfors. äldre kvinna, det är förfärligt alltså!

I just wan't to be a part of your life!

Jepp, nu har jag skrapat ihop en usel uppsats om järnverket också! och pluggat lite samhäll, inte mycket vill jag lova! men känns som ett G iaf, hoppas jag verkligen! har ju även 1,20h att träna på imorgon också :)

träningen förut började med 3varv runt på "lila varvet", alltså stora varvet + ett extra varv, sedan styrka i 1h! men det var skönt :) när jag kom hem blev de tv, sen kom ellinor och broder på besök och nu har dom precis åkt! och samhällen bara ligger här, det är nog det minsta jag tränat inför ett prov detta. men jag orkar verkligen inte, jag bryr mig inte heller! sååå tråååkigt!

Nu ska jag hoppa in i duschen, nej, nu ljög jag :) jag måste kolla andra avenyn först ;) sen blir de duschen, och sen läsning som jag förmodligen kommer skippa :)

GE MIG HELG, TACK !

<3

Nu har jag tagit en liten paus från plugget, det går riktigt bra idag med pluggandet faktiskt :) tro det eller ej! men vet inte om det stannar kvar i huvudet precis, det märks väl imorn antar jag. Och jag blir så sur på mig själv att jag inte började plugga tidigare! det är rätt mycket som ska tryckas in i huvudet tills imorn.. att jag aldrig lär mig, jag lär mig aldrig av mina misstag tydligen!

nu vill jag bara att klockan ska bli kvart över 4 så R kan komma och plocka upp mig :) taggad är jag :)

Idag var skolan dryg, vi fick läxa i franska som jag inte minns vad det var, vi gjorde inte ett piss på varken samhällen eller engelskan, och matten var bara dryg! men dagen tog slut snabbt iaf :) god mat bjöds det på iaf :) ett + i kanten!

nu ska jag byta plugg, och hoppa över till uppsatsen ist, alla är ju klara utom jag typ då :) kul känns det ;)

PUSS

10 <3 LOVE

I tried to live without you,

mycket plugg under dagen, nej! utan jag har umgåtts med min kusin istället! det är roligare.. ibland iaf.

nu vill jag ha torsdag, och långhelg, sen nästa helg, och nästa! orkar inte skolan mer alltså, fy fabin vad surt det är att gå dit för tillfället! och järnverksuppsatsen, matten, fysiken, samhällen. ja det lockar inte mycket vill jag lova er..  det är ju så kul när man fattar allt vi gör tycker jag (y) men vi får väl göra det bästa av allt, eller nåttt.. men jag ångrar inte för en sekund att jag valde teknik, men det är just matten och fysiken :o alla praktiska ämnen är det som är det roliga så man hänger kvar!

nej, nu ska jag faktiskt ta och slå upp boken så jag iallafall får G på sista provet i samhällen, annars vore det ju lite pinsamt :) han sa ju att detta var det provet de flesta kör på :o

Imorgon ska ja ta sprutan mot livmodercancer också!


dålig bild, bra hammare ;) blev klar med den idag :) så nu är det fräsning som står på schemat härnäst! (y)

nu blir det badet och påläsning :)

GODNATT :)

I can't let you go!

nu är jag hemma, åkte hem med tjugo i tolv bussen ;) orkade inte med fysiken och franskan utan sjukanmälde mig och drog hem. mycket skönt! så nu tänkte jag göra klart samhällsfrågorna och kanske tillochmed börja med järnverksuppsatsen, om jag har tid..

igår var jag hos S, sen åkte jag hem och flyttade hem till mamma, så nu är jag tillbaka i uddeholm :) senare på kvällen drog jag till kusin och umgicks lite granna. det var så underbart att få sova i min mjuka säng i natt, den jag har hos pappa är lite hård. herregud vad jag sov gott under natten! :)

vad gör folk på torsdag? vart ska alla? byn? inte byn?
svårt det dära ..

nu ska jag försöka börja lite smått :)

YOUR LOVE

Dagen har bestått av Karlstad med min vän, fick mig det jag ville ha :) fick även skjuts hem, slapp den hemska bussen! jag såg en räv, sen somnade jag och vaknade i hagfors;) gött! trevlig dag :)

det har även vart en STOR skogsbrand här i skogarna över vägen, har brunnit hela dagen. och när jag kom hem hade slangen till tvättmaskinen flygit sin kos och vattnet sprutade rak ut över golvet och all nytvättad tvätt (y) men det var inte så mycket eller farligt som tur är :)

nu ska jag kila ner och laga mat, potatis klyftor, lövbiff och sås. sen ska jag leka med kusin och erik! och natten hoppas vi alla på! och jag som egentligen måste göra uppsats, matte, samhällen.. ja, nej det får vänta helt enkelt!

PUSS PÅ ER!


I'm gonna fight for you!

livet? vilket liv? örker ? örker inte.. vet int....


kvällen blir nog filmkväll i dalen med A, T, S och några fler kanske :)

"så här törr ä du" (spark i grus)  HAHA, CAREFACE ;)

Veckan lider mot sitt slut,

Underbart väder under dagen! puss på det!
började med en cykeltur till skolan, hade fysik, matte och halva franskan. sen cyklade jag hem igen och började med instuderingsfrågorna till provet nästa vecka! sen blev det dags för styrka, tog cykeln ner och körde en timma med robin och sen hem igen på cykeln, ringde hit kusin och vi tog en låångpromenad :)

imorgon är det HELG! underbart, och tjejerna åker till mora, och vinner ?! ja, det låter bra :) lycka till nu!

nu ska jag ta kvällen så morgondagen kommer snabbare :)
PUSS PÅ ER!

CAREFACE!

Nu är denna dag avklarad också :) den började med sovmorgon, sen var jag med några flicks och köpte choklad, och gick vidare till jossi, vi gick ner på mötet och lyssnade vad som komma skall.  sen åkte jag hem och kusin kom och vi gick ut och sprang :) runt hela geijers, sen tog vi oss en promenad ner till dalen och hem igen :)

Imorgon blir det träning, sen SKA jag börja på uppsatsen om järnverket, jag MÅSTE! sen är det bara fredag kvar, då vi slutar vid cirkus 3 eftersom vi inte har fysik då, liit gött!

och min helg ser lovande ut, på fredag kommer S och vi åker och hälsar på bror och ellinor i huset.
sen på lördag ska jag med mina käraste vänner Emma och Jossi ner på shopping, och söndag tar jag som den kommer :)

natti på er gott folk :)


grym_brud92

vafan, tror du att jag är hulken eller?!

Nu är uppsatsen helt klar, slutade på 11 sidor ;)
träningen förut var kul och bra, när jag kom hem och klev ur bilen blev jag sugen på lite mer, så jag sprang ner till mormor och hem igen, utan att stanna! det känns att kondisen blivit bättre nu efter vi börjat med innebandyn, och bättre ska den bli under sommaren med tanke på våra 4 träningar i veckan vi ska ha! imorn blir det möte med innebandyn också, :) och så ska jag även leka med jossi! länge sen, kul!

det är redan onsdag imorn, vilket innebär sovmorgon :D HAPPYFACE! inte länge kvar till helg nu! efter skolan blir det jossi, sen möte, sen ska jag och kusin ut och springa :)

men nu ska jag ta och borsta gaddarna och fixa så allt är klart inför kvällen när Andra Avenyn börjar :)
ha det bra!
CIAO

Flitiga Lovisa!

 nej, hon har jag lämnat bakom mig! och med det menar jag att jag skippar uppsatsen om uddeholms herrgård och har satt i gång med en om vår Turkiet resa nu ist! Mycket roligare att skriva om och kul att ha kvar efter också för den delen! Jag har redan fått ihop trippelt så mycket än den andra och jag är inte klar ännu! det känns bra, dock har jag lite mer bilder nu men, det är trevligt med sånt också!

nej, nu ska jag återgå till arbetet så jag hinner innan träningen börjar!



<3!

We’re gonna make it through

Nu är skolan klar för denna dag, bara 35 dagar kvar nu, 36 om man räknar med den sista!

okej, jag kan dra lite kort om mitt händelserika lov, men det har vart mucho brao!

Torsdag; mys hos sofi, ferre hos sara :)
Fredag; släktmiddag, lekte med emma!
Lördag; vaknade i gustava, lekte med emma. åkte hem, sen blev det film.
Söndag; dagen var händelselös, kvällen blev bra.
Måndag; vaknade, drog hem, umgicks med alexandra va?
Tisadg; umgicks med finkan, sen film
Onsdag; Emma lite, Alexandra, grillning, sen film
Torsdag; vaknade, drog hem, lekte med finkan,
Fredag; vaknade, drog hem, staplade ved, lekte med finkan, sen film
Lördag; vaknade, drog hem, lekte med alexandra,
Söndag; allmänt dryg dag, men blev klippt iallafall :)

ja, nu har jag det nedskrivet fall jag undrar vad jag slösade bort tiden på iställe för att ägna den åt matten!

och nu vill jag ha sommar nu! nu! nu! sommarlov med massa kuligheter, vänner, glass, sena nätter, mycket SOL, massa grillning, och alla vänner! GIVE ME!

Nu ska jag göra en tur till the eriks x2 :)

CIAO!

fuck it

YEEEEEEEYYYYYYYYYY! skooola! verkstan! kuuuul med andra ord! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

örker nog. -.-

Stay the night!

ja, nu har inte lovet många timmar kvar, och jag har inte gjort all matte jag hade behövt gjort! jag blir tokig på mig själv, men är det lov så är det liksom. jag har ju dagen imorn att jobba också!
men lovet har haft många höjdpunkter och massa trevligheter :) och ett otroligt härligt väder vissa dagar!

på ett sätt ska det bli bra att komma tillbaka till skolan, alla vänner och sommaren närmar sig snabbare! men med tanke på allt som hänger efter, som matten, fysiken, svenskan, järnverks uppsatsen, så är det ingen höjdare att pallra sig upp imorgon och åka iväg!

Jag har iallafall fått sommarjobb nu, från den 15 juni till den 10 juli nere i järnverket :) gott!

Nej, nu ska jag försöka ta tag i den sista dagen och göra något vettigt!

17 april!

kvällen igår var bra och myysig :)

 


inte länge kvar nu min vän! hihiiiii!

Rykten....

Mm. Kul äre.. Men nu är det ju så att jag verkligen inte träffat någon ny, verkligen inte! Vet inte vart någon kunde fått det ifrån heller :o nej.. Dra och drit ! Aldrig, och inte då heller. Sköt ert istället för att tro att ni vet allt om mig...

Why do I do this?

Gårdagen var helt toppen!
började med en timmas prommenad med emmis, runt malta :) sen åkte jag vidare till tandis, sen till alexandra! vi drog ut och åkte, var inne på L-store hur lääänge som helst, men kom iaf ut med en skinnjacka och en jeansväst :) sen åkte vi och käkade mjukglass :) Sedan bestämmde vi oss för att inviga vår grill, så vi åka och köpte mat och vidare hem till far, där satte vi ihop grillen utan att kolla i bruksanvisningen, vilket resulterade inte så lyckat ;) men efter många ombyggen blev den klar och redo för grillning! vi var kungar i köket och maten blev asgood! åt nog för 3 pers också! men det är så det ska va ;) sen drog vi åt olika breddgrader och min kväll bestod av film :)

nej, nu kommer min kusse och vi ska gå ut och gåå :) och min mormor fyller även år idag, så dit ska vi och käka sedan :) grattis påräää momo!!

looov

påsklov! gott! började lovet med att först grilla med nåra flickor hos sofi, sen vidare på fest hos sara! det var kul!
på fredagen var det påskmiddag med släkten, och emma kom med ett litet tag också, sen åkte vi hem till henne och snosade med dom små liven! sen gick vi till sängs, när vi vaknade av dom ljuva skriken tog vi en cykeltur genom hela(!!) gustava ;) kul, sen drog jag hem, kvällen bestod av , jaa. säger ittna har ittna sagt helt enkelt :)

imorgon bär det av till karlstad en sväng :)



duuud så gooooo!












it's just to accept and try to move on...
</3

I GOT NO REASON TO SMILE

neeej, det har jag verkligen inte det. 

RSS 2.0