2011 års sammanfattning

Ännu ett år har passerat, ett jättebra men även jobbigt år från och till!
Startade året ett par dagar kvar i sälen med Sebastian, Elin & Robin, Robert å Matte där vi firade in nyår tillsammans! Vi kom hem och jag fyllde 19år, och gick sista året på gymnasiet!

Februari inledde vi med rally heela helgen! Var ute varje dag från tors-söndag hela dagarna, var det inte bilen som förde oss till sträckorna var det skotern! En hel massa skoteråkning blev det då ja hade min egna som dåvarande pojkvän inskaffade! Alla hjärtansdag firande via telefon och massa kärlek om kvällarna!

Mars gjorde ja mitt livs beslut och efter 2år och 8månader gick vi skilda vägar, på både gott och ont! Nu är vi iallafall goda vänner :) Månaden var ganska jobbig och ensam men ensam är stark?

April levde livet som singel, studenttiderna kom med stormsteg och jag levde livet!

Maj bjöd på en finlandsresa med klassen som var hur kul som helst! Gav mig in på något som visade sig inte var så rätt som de verkade, men jag var lycklig tillsammans med honom, och det var huvudsaken! Vi tränade för fullt inför revyn och skolan var hur kul som helst mot slutet! allt var perfekt!

Juni kom och revyn och studenten även balen, vilket var de roligaste ja vart med om! Mösspåtagning och revyträning så gott som varje dag! Alla härliga människor som gjorde det perfekt! Min kisse som följt mig hela året fyllde 1 år, världens gooaste! Festa så gott som varje helg!

Juli kom och jag börja i mitten jobba i järnverk, centralförrådet, hur kul som helst! Inledde juli månad med en tripp till höljes med Dessan, hur kul som helst! Jobbade på och umgicks med vänner och familjen och party varje helg i stort sett!

Augusti kom och det var dags att börja om på nytt igen, dags för skolan. Denna gång med flytt hemifrån (6 mil) stort steg ändå, men hur härligt som helst att bara kunna åka hem om man känner för det! Flyttade in i min lägenhet och jag älskar att ha mitt lilla egna att komma hem till! Skolan och 2 veckors nollning(suping) drog igång! Hur roligt som helst att lära känna alla nya och härliga människor!

September kom och skolan rullade på, det blev liv på filipstad och folk på skolan blev nedslagna. Massa kårkvällar och mysiga hemmakvällar! Efterfest då en ölburk krossar rutan i kråkslottet  och folk på stan blev nedslagna, polisbesök och rädda blev vi!

Oktober blev jag mamma!! en kortvarig period då ja blev allergisk och hade svårt att andas om nätterna, ett otroligt jobbigt hejdå till min lillgrabb Elvis som var så otroligt söt!! Var på "gratis" modell för en dag och de var över förväntan roligt!

November och första tentaperioden kom, klarade som tur var alla tentor och det rullade på bra :) Åkte hem varje helg och myste och gick i skolan på vardagarna, mer hände nog inte!

December kom och julen närmade sig, dock ingen snö! Höll mig till hagfors och massa fest med trevligt sällskap!
Julen firades som vanligt och fick massa julklappar jag blev jätte nöjd med! Juldagen spårade ur men vad gör det? Sedan kom nyår och vi åt 3rätters innan det blev parken, hade kul och avslutade natten på hagfors pizzan innan vi åkte hem och kolla på JVM!
Ett bra år, men tror på 2012 mer! Det kommer bli ett mycke bättre år iår!

RSS 2.0