Fuck you all!

allt bara för att förstöra ?! fy fan! blir så jävla lett! skjut dig!

nu ska jag supa skallen av mig!

Rally!

Igår åkte vi bil till gustava, bussen kom och vi övervägde om vi skulle vänta på sebb och emil och vi väntade på dem eftersom dom var i sunnemo, och det var den längsta vägen från sunnemo till hagfors kan jag tala om för er, hade gått dubbelt så snabbt med bussen :) men då fick vi allafall åka bil, och det är ju bättre än buss så =)
När vi väl kom hem var det 16 grader i huset! så vi satte igång en brasa, sen drog vi igång med bakning och sedan tacoslagning :) gott vare! sen kom olle och pelle hem så vi kolla tv och sen blev det datorn och sedan massa prat :) kom i säng runt halv ett och vaknade till vid 3 när tobbe ringer -.- sen vid 5 när putte skulle ut, och sen vid halv sju när pelle kommer in ;) sen ringde klockan kvart i sju och det var bara att masa sig upp, vad gör man inte för rally liksom? ja, så vi åkte till pappa och åt och kolla tv typ, sen när vi väl skulle åka fanns det ingen bil till oss, davids laddar ju tydligen inte, och pappa hade rean åkt iväg! så det var bara att börja traska inåt, men i dalen kom mammsen och plockade upp oss iaf, så vi åkte till sprinten och missade pelle med 2 bilar, men vi kollade på några till sen gick vi till servicen istället om umgicks med folket där :) svinkallt var det också så dennis startade bilen och vi satt där och samtalade ;) sen blev det dags för en annan sträcka och dennis och olle körde hem oss, och sen kom mamma i detsamma och sa att hon ville till vargåsen, och vi är inte dom som säger nej till det heller, så vi klädde oss och for! inte mycket att se, 1bil var duktig och körde och flög lite, resten lyfte knappt. men vi fick gratis grejer (kub med massa färger leksak, penna, sittunderlägg, godis, karta, reflex, )
sen åkte vi hem och jag hoppade in i duschen sen for vi direkt till hagfors, och jag gick ute i kylan en timma :( men puss på er mina vänner! jag älskar er! tack för att ni finns där!

Nu sitter jag hos meta och alexandra lockar hennes hår, och nu ska jag göra mig iordning för snart blire FEST! ha en bra natt, för det ska jag ha!

fuck you!

Det finns bilder som aldrig suddas ut.

Igår var det hockey som stod på schemat, färjestad - luleå och det slutade 3-2 :) och när jag klev in igenom dörren möttes jag av en välkomst kram av färjestadsvargen! bra av mig :)
Nu har vi engelska, med carp, alice är tydligen sjuk än, så jag gör ingenting medans dessan och emma ligger och pluggar på förfullt, men jag har ju min redovisning om 2veckor så ingen brådska för mig inte :)
Senare underdagen blir det läsning, matte, en till engelska, fysik, och avslutar dagen i verkstaden med antingen fräsen eller fortsättning med våra hammare :)
och senare tar jag bussen upp mot skogen, eller som de kallar det Gustava, och spenderar natten där =) massa prat och mys :) trevligt värre! och imorgon drar vi ut i kylan och kollar på rallly :) sen ska jag hem och sen till meten där det bjuds på god mat och sedan fest, antingen i hagfors eller så slår vi på stort och åker till munkfors :) 


Nu sitter emma och lyssnar på något konstigt och hon klagar på min musik? men jag gillar bruden ändå, hon har vart sjuk så hon har dumpat mig i skolan i hela 2dagar, men nu är hon tillbaka så hon får väl lyssna på sitt ändå :)

nej, nu ska jag fortsätta att göra ingenting och vänta på tiden ska rulla :)

Jag älskar dig Sebastian!

ONSDAG

Ja, nu är denna skoldag över också :) Dagen började med nationellt prov, och det var inte så himla svårt tyckte jag, så G hoppas jag att jag orkade skrapa ihop till iallafall, sen hade vi håltimme tills idrotten skulle börja, och vi övertalade robin så det blev innebandy istället för stationsträning :) sen blev det mat och sedan svenska, och efter det ytteligare en håltimma på 1,20h och sist samhäll :) när jag kom hem låg mitt avi på bordet och väntade på mig, så innan träningen blir det en sväng förbi ica och hämta ut det ;)

tusan att jag inte är född ett år tidigare alltså, vad lätt allt hade vart med skjuts då, körkort och allt! och inga 18års gränser skulle stoppa mig! men nu är det ju så tråkigt att jag inte är det, så jag får väl vänta ytterligare ett år till innan jag blir vuxen och fri!

Nu ska jag ringa min älskling, det är vår 7månaders dag idag också :)

iMPEGA

Nu känner jag att jag kan matten, tyyyyyp. men jag orkar verkligen inte ! jag prkar inte skolan mer nu :p jag vill bara ha helg! och denna kommer bli mycket bra känner jag!
Fredag- mys med emma, sova hos henne,
Lördag- Ut på rally :D sen blir det LASSE STEFANZ,
Söndag- mys hela dagen men älskling,
kan det bli mycket bättre? nej, jag tror inte det :)






Nu är det ANDRA AVENYN, svt1 2100- 2145 missa det inte!

Hallå där gamle indian!

Nu har mer än halva dagen gått och jag har knappt öppnat matteboken, men jag tänkte ta tag i den nu innan jag ska se andra avenyn, Idag har jag iallafall hunnit plocka i rummet, tvättat en massa, sen laddat hem filmer som jag kollat på två av :) och först idag skulle jag ha bakat, men sen inser jag att vi inte hade ägg hemma, och sen skulle jag göra någon avancerad maträtt hade jag tänkt, och då skulle man ha mjölk i, och det hade vi ju inte heller, men jag gjorde ris och kassler hopsläng som inte alls blev  god, så det kastade jag och tog fram en färdigblandad våffelsmet och gjorde våfflor istället! och dom var goda!
senare fick jag goda nyheter, hockey på torsdag med bilfärd dit&hem ;* kul ska det bli :)

Nu måste jag fortsätta att lyssna på dansband och plugga! eller ringa ;) eller både och!

It's over.

Två fel blir inte ett rätt.

Imorse när jag klev upp och åt frukost blev allt helt svart för ögonen, hel konstigt! och sen höll mitt huvud på att sprängas, så mamma tyckte inte jag skulle behöva masa mig iväg till skolan, så jag lyssnade på henne och gick och tvättade av mig sminket och la mig igen för att försöka sova, och det gick en timma iallafall :)  och nu har ännu mer tid på mig att inte träna på matten, för nu kommer jag gå och lägga i en tvättmaskin, sen kommer jag sätta på musiken och börja städa mitt rum, sen kommer jag laga mat, och sen kommer det nog en promenad upp på detta också! och efter det kommer telefonen gå varm tror jag :)

men nu tog top model slut så nu ska jag dra igång!

CIAO!

Det finns inte svar till alla mina frågor,

ja, matte var det ja.. Jag började gå igenom från början, men sen tog det stopp, det blev bara massa kladd och målerier i boken, som alltid! men det tycker jag är finare än massa x och y och plus, minus och alla dessa tecken =) en fin teckning
gjord på mina skills livar ju upp det hela :)

Dagen idag var ganska snabb, teknik gjorde jag klart all mätning, som jag inte hade börjat med ens och alla andra hade, så nu är det klart :) sen skulle vi vart i verkstan, men anna är tyvärr sjuk så vi skulle cadda istället, men att lyssna på lasse stefanz och scotts tycker vi är mycket roligare och kolla runt på internet, men det tror jag inte per tycker ;) men han är söt ändå! så det blev ett halvt hus för mig idag, ett hus som jag gjorde helt på frihad :) sen var det fysik som vi mätte upp densitet på olika saker, gick på 40 minuter cirkus så då fick vi sluta, och sen väntade franskan som är så tråkig så jag svimmar :)

men nu är iallafall måndagen gjord, snart iallafall! och morgondagen blir nog inte så hård heller skulle jag tro, men dryg kan jag lova, måste plugga matte hela dagen, i stortsett.. men sen kommer onsdagen som jag inte hinner göra annat än skola och träning, slutar 4 och åker in på träning vid halv sju, och mellan där ska maten och läxorna göras, och packning. sen kommer torsdagen som bjuder på HOCKEY! och sen fredag igen! jag kan inte få nog av helgerna! och jag kollade upp hur långt det är till alla lov, och det är inte alls länge ju! och plus att vi går ut på praktik några veckor efter sportlovet, och när vi kommer tillbaka är det 4dagar innan påsklovet, sen är det 6 veckor eller något så är sommaren här!

Jag insåg nu att jag måste till apteket och ta ut nya p-piller, mina börjar närma sig slutet. så det får jag ta på torsdag när jag även är i stan och springer, och kanske även jag hinner till annes och köpa nytt puder, för jag tappade nämligen det rak i golvet så jag skulle vilja ha ett helt och fräscht ett nu :)

Jag tror jag vill mixtra lite med min blogg, är inte nöjd med min, den är så grå/vit och tråkig!! men det får vänta tills imorn! för nu måste jag verkligen återgå till matteboken, för jag antar att alla mina vänner sitter där hemma och pluggar förfullt nu medans jag sitter här och pladdrar om ingenting!

Scotts!

Idag skulle jag vart med emma egentligen, men det blev inget av det, hon skulle stå i cafeterian och sen innebandy, och jag skulle åkt hem till mamma men dagen blev inte alls så, utan det blev en roadtrip till dalarna för att hämta mattis och kräxa (sofia), jag och älskling i en kombi med en hund lägst bak och dansband på högsta volym ;) dagens ungdom :) dom skulle komma och möta oss, och sen tyckte vi att vi såg dom, och ringde och dom hade sett oss också, så dom klev ur bilen och ställde sig vid kanten och väntade. vi vände och körde för att hämta dem, men efter 1mil eller något fanns dom inte, så vi fick vända igen och åka ytterligare 3mil innan vi fann varandra ;) men det är skönt att åka bil på kvällen och med det bästa sällskapet, så jag kan inte klaga alls :) det var mysigt, men nu har han dragit till karlstad den typen.. men det är ju inte så länge kvar till nästa helg om man tänker, för tre av dagarna går åt till träning, och det är kul så det går fort, sen är det en dag som jag ska ha som "mattedag" eftersom jag inte har öppnat matteboken hittills och vi har nationellt prov på onsdag! jag är bra.. och nu har boken åkt vidare till uddeholm! så jag kan inte ta den nu heller, och sen är det äntligen fredag och den ska jag spendera med min vän Emma! kul :D och på lördag blir det nog rally :)

kvällen har annars inte vart den bästa kanske, sen dess att älskling släppt av mig tills för ca30min har tårarna forsat ur mina ögon, och dom tog aldrig slut heller! då nu är jag nog uttorkad kan jag tro :) så jag tänkte ta ett bad och blöta upp mig lite! och som de flesta säkert tänker nu att det är något med sebastian så har ni helt fel, för vi har det verkligen superbra och han är det bästa jag har!

nu blev det långt här, så nu går jag och fyller badet!

och jag måste bara säga grattis till denise som blir lika stor som jag idag!  grattis vännen!

Att dö är något att leva för.

Nu har jag precis kollat klart på Körslaget! och magnus åkte, tråkigt tyckte jag, för han hade den snyggaste körmedlemmen som man inte kommer få se något mera av nu.. men nu är det bara att hoppas på att snyggerik vinner!

Förut tog jag en springtur ner till mormor, sen åt jag apelsin och vi kollade topmodel och rätt vad det var såg man inte ett piss ute, kålsvart och det verkligen vräkte ner snö, så mormor insisterade och skjutsade hem mig :) när jag var hemma var det dags med maten, jag gjorde hamburgare och pommes. Och jag frågade pappa "när vet jag att hamburgarna är klara? "  - ja, du får väl kolla på ett matlagningsprogram eller skicka till 118100, dom vet ju allt :) men jag fixade det ändå, dom blev perfekta utan någon annan än min hjälp:)
Sen beställde jag 3par klackisar från skopunkten också :) så dom kommer förhoppnignsvis någon dag under veckan :)

om en halvtimma börjar wallander mörkret på 4+ och ja, det lät mörkt ;)


Jag glömmer aldrig ett ansikte, men i ditt fall kan jag göra ett undantag!



Du och jag för oss!

Gårdagen slutade med att jag spenderade den uppe i gumma, himla mysigt :) så nu har jag precis kommit hem.
ikväll blir en innesittarkväll med pappa eftersom jag bara åkte ifrån honom igår och han fick vara ensam, så jag tyckte synd om honom, och jag har ju ändå inget annat för mig, gubben min drar ju till forshaga, emma leker med sofie,  så jag kan ju äta gott och umgås med pappa :)
nu ska jag sätta på mig löparskorna och springa ner till mormor, tar ingen långtur idag icke, inte i detta vädret!

nej, ni når mig på mobilen, jag är nog inte så närvarande här vid datorn skulle jag tro :)

Helg igen :*

Dagen idag hade vi 3½ lektioner istället för 6 =) så flyttade vi fram caden så vi fick sluta 2½ timma tidigare :) den bästa fredagen än så länge :)
när jag kom hem bästämde jag mig för att gå ut och gå, men när jag väl kom ut var det så kallt så jag bestämmde mig för att ta en springtur istället :) och det gjorde jag också, runt malta utan att stanna en endaste gång! bra gjort tycker jag :) det är så skönt när man kommer hem igen! så nu ska jag ta och kolla på "pineapple express" folk har sagt den ska vara bra så vi får väl se :) kvällen är ett frågetecken än så länge!

ha en bra helg!
PUSS

hero of war

Nu sitter jag i skolan och har engelska, utan lärare! och sen har vi en till lektion engelska som vi slipper helt och hållet, för nu är vi klara med arbetet :) och sen slipper vi fysiken för de ska labba :) jobbigt med håltimmar, men som tur är så är det uttagning idag som vi kan sätta oss och kolla på :) så idag har vi alltså svenska, ½h engelska, cad och matte som vi inte gör något på :) 

nej, nu slutar vi :) se hejdå!

22 Januari 2009

Idag slutade jag vid tolv, carin har vart sjuk hela veckan så vi har inte haft franska på hela veckan ;) men jag söjer inte! när jag kom hem kollade jag på tv ett tag sen blev jag uttråkad så jag tog en promenad runt malta :) och herregud vad halt det är ute alltså! min rumpa var hur nära som helst att få sig en smäll ett flertal gånger där, men jag klarade mig! men sen när vi ska ut och springa vet du tusan hur det går, får väl hoppas det är mindra snö/is i hagfors än vad det är i geijers, det brukar det ju vara så. 

haha, jag tog en sväng förbi mormor när jag ändå var förbi, och där var även lennart och raju (radio) där, och han skulle ju lära mig massa kortspel och massa trix med kortleken! och det var inte det lättaste kan jag lova! en malaysian som inte kan svenska riktigt ordentligt! :)

imorn är det fredag! äntligen! det har gått sakta men ändå så fort! ska bli skönt med helg nu, den kommer väldigt lägligt! för jag är så trött som aldrig förr, jag låg i soffan hos mormor och precis när john blund skulle strö sitt pulver i mina ögon ringer telefonen, ovanligt! 4 gånger har det hänt nu att sebastian lyckats ringt precis då jag ska sova, då det är som skönast! menmen, det är väl trevligare att prata med honom än att sova också, så jag ska väl inte klaga, men han lyckas pricka in det så precis :p och imorn kommer han hem :))))

nej, nu ska jag försöka leta rätt på min fader som försvunnit bara sådär.

just close your eyes and forget.

min tand värker :( det är den som dog förra året också, knäppt! för om den är död ska man väl inte kunna känna något i den ? Den måste ha återuppstått nu isåfall! kul för den,

men iallafall, det var inte det jag skulle berätta, utan att den 25 februari åker jag till BODA BORG med några av mina vänner! shit vad jag längtar! herregud vad kul det kommer bli!! ville bara göra er andra lite avundsjuka ;) ehe..

om ynka 7 dagar, 1 vecka, är det hela 7 månader sen jag träffade min älskling :) och himlar vad jag är helt förälskad än :)

underbara onsdag!

ja, det kan man säga! jag gillar våra onsdagar, och jag skulle älskat dom om vi tog bort vår håltimme! men har man kortlek och vänner går tiden fort! och sen är det träning! så onsdagar är bra! det är snart helg då också! och denna helgen innehåller fest! och självklart mys, som varje helg :)

Nu ska jag ta och packa ihop mina kläder och massa saker som jag ska ta med till pappa, sen kommer broder och hämtar mig så väntar en halvtimmas springning innan träningen och sen innebandy i en timma! :* Love it! jag är så glad att jag började igen! för det är det roligaste jag vart med om :)

nu ska jag packa ihop mina grejer för efter träningen drar jag till pappsen i några dagar! :)

puss på er!

Sometimes all you need is a good memory,

Nu skickar Malin bilder till mig, från turkiet med klassen! och herregud vad jag vill tillbaka på den resan! så himla underbar! roligaste jag gjort tror jag! går inte beskriva resan med ord, jag vill bara tillbaka! tillbaka till alla jobbiga turkar, alla varma dagar, alla sena kvällar, gemenskapen, båtturen vill jag tillochmed tillbaka till! 

Så här får ni en glad och pigg bild av mig och Linn på hotellet när det var dags för middag med hela klassen, då vi var tvugna boka upp halva restaurangen för att få plats, där den jobbiga turken som var kär i sofi jobbade, där den snygge jobbade i fönstret ovanför! nej ta mig tillbaka! 


ja.. efter allt, v6!

Nu är jag hemma, jag och mamma har nyss gjort pilates efter en dvd vi fått med en tidning ;) inte så hårt men det var alltid något iallafall, och kul var det!

mamma
- var jag inte väldigt olikt mig i denna frisyren?
jag - neee,
mamma - jag tyckte jag var så fruktansvärt ful !
min mor kan vara kul hon också!

snart blir det top model och efter det aa :) fast innan det ska jag slå en pling till älsklingen om ni undrade :)

du är det bästa jag har! jag ÄLSKAR dig hjärtat <3

Tisdagen

Nu har jag gjort matteprovet, och det kändes helt okej om jag får säga det själv!
Efter skolans slut följde jag med alexandra hem, vi gjorde mat åt oss och linnéa och nu sitter vi och nördar framför datorerna :) Sen ska jag hem och kolla ANDRA AVNENYN och sen sängen direkt! usch vad trött jag var imorse, kunde knappt ta mig ur sängen! somnade inte förens efter tolv igår, och det är otroligt mycket för mig under veckorna! men som tur är börjar vi inte förens elva imorn! så klockan står på 09:10! härligt :) imorn har vi idrott, svenska och samhäll! idrotten är kul, sen svenkan läser vi bara och sen samhällen hoppas jag på nutidstips :)


det känns tomt, eller hur?

Träningen förut var otroligt jobbig, trodde jag skulle tuppa av där ett tag!  plus att vi hade styrka en timma innan, vi sprang runt som yra hönor överallt, helatiden! men det är så j*vla skönt nu efteråt när man väl kommit hem, fått i sig något i magen och varvat ner lite! en sådan träning varje måndag skule ju inte vara helt fel direkt :) en skit jobbig men rolig :) Nu på onsdag gör vi premiär i klass1 och ska lira med dom de kommande onsdagarna! ska bli kul att faktiskt, dom är ju inte lika många som vi så det är ju bättre så :)

ja, nu blir det duschen för hela slanten och sen kanske en sista titt på matten :)

god natt folket!

MATEMATIK


sista A-kurs provet! nu avslutar vi denna kurs med ett MVG alla vänner! ehe.. skulle ju vart kul, men jag har slagit upp boken, sen inget mer med det :) men det är ju så svårt att träna på matte, och så himla tråkigt också! men jag får ta och läsa igenom kapitlet och genomgången så ska vi se till att anna klarar detta galant!
denna dag tror jag har vart den längsta på läänge! har hunnit gjort så mycket känns det som och klockan är bara 7! och det känns inte ens som det är måndag, knepigt! men det är väl en ovanlig måndag, nytt schema, sov hos älskling , och var i skolan en halvtimma, inte alltid man har en sådan perfekt måndag inte! och om en halvtimma drar jag till city och kör 1 timmas styrka och 1 timmas innebandy! en bra avslutning på dagen!

imorn väntar en skön prommenad runt sjön med alexandra, sen ska jag till min fader och där stannar jag nog resten av veckan skulle jag tro :)




min bästa vän, i ut och skur! <3

Meta =)


Nu har jag precis kommit hem efter en otroligt givande dag, eller inte. Hade fysik i 35minuter där henrik pratade! det var min skoldag det, okej, jag missade ju caden på 3h för tandisbesök ;) och jag fick en extra natt med min kärlek också :) underbart :)

när jag kom till skolan fick jag reda på av meta att vi har matteprov imorn (y) tur att jag har tränat på det och kan allt känner jag! men det skiter jag i, detta kapitlet var ändå inte så himla svårt så jag tränar väl tills klockan blir träning så får det gå som det går!

nu ringde meta, när vi lagt på så ska jag stänga tvn och dra på musiken och råplugga matte ;)

söndagen den 18 januari.

Idag har jag underhållt mig med datorn, min bästa vän, i stortsett halva dagen. Men sen åkte jag iaf hit till gumma :) Sevastian ligger och kollar på "ghost rider" eller något sådant dåligt så jag tod min dator i akt och tänkte informerare er alla läsare om det! annars har det väl inte hänt så mycket mer jag kan skriva, igår kollade jag på körslaget med pappa och sedan wallander, jag sov i pappas hårda säng för han måste ha min, hans är för mjuk(?!) säger han. så det var bara att acceptera det och lägga sig i hans säng, jag tror jag vaknade 4-5 ggr inatt, så inatt ska det bli skönt att sova i en skn säng tillsammans med älsklingen :)

imorn drar det nya schemat igång, härligt, det känns att sommaren är påväg då :) men ja missar dock caden imorn p.g.a tandis besök, så mina trogna vänner, ni kan väl informera per om det? :)

nej, snart drar United 93 igång på 3:an som vi ska ta och kolla på :) gör det ni också vet jag!

ha det bra!

Pengar!

Ja, det har jag gott om nu mina vänner! Igår åkte jag till pappa och var social i nåra timmar tills sebastian kom och hämtade mig, så jag spenderade min natt i gumma, han och mikael åkte till hällefors halv sju imorse på rally medans jag fortsatte att sova, så jag vaknade upp utan honom i hans hus, men det kändes inge konstigt alls, jag är som hemma där uppe :-) iaf, så jag umgicks med Ninni och åkte med hem när hon började vid ett, och när jag kom hem var farmor där och städade vårt hus och klagade på hur dyngit det var :p sen kom lena och kalle och jag fick sammanlagt 2500 idag, och har massa pengar kvar sen jul också, även fast jag vart i karlstad 2ggr och kommit hem med massa kläder! Dessa pengarna ska jag spara på har jag tänkt :-) nu ska jag, far och min bror dra till filipstad och handla! Så får vi se vad kvällen bjuder på :-) PUSS:-*

Fredag den 16.

precis kommit hem efter en lång och jobbig dag, men nu är det äntligen helg! eller ja, äntligen vet jag inte om jag kan säga precis, men nu är det iallafall helg. vi har gjort klart datakunskapen och bilden får hela skoltiden! käns bra :)
Dagen idag blir nog lugn, antingen i geijers eller uddeholm, men nu känner jag bara för att lägga mig och läsa och få tankarna på något annat!

emma, tack för du finns! allt blir mycket lättare med dig vid min sida! <3

Solen i ögonen

Nu är det Lasse på svt1 som jag sitter klistrad framför :) vilken känsla alltså att vara så omtyckt, komma ut på scen och se tusentals människor som bara står och vrålar ens namn och sjunger med i alla låtar, kan alla rader utantill. fytusan vad skönt det måste kännas för honom, men då är han ju hur bra som helst också, han verkar gå rakt in i allas hjärtan (utom mammas)!

nyss var det top model, jag hade skaffat två favoriter som jag tyckte skulle bli vinnare, och vilka två är det inte som står sist och någon måste åka, jo, just mina favoriter, men en av dem är ju kvar iaf, får hoppas på henne! så nu vet ni det :)

jag har läst mycket idag, eller inte. ringde meta och pratade om ingenting, sen blev det tv hela tiden. Men boken finns ju kvar ikväll, och läxan kan jag ju göra imorn ;) eller aldrig..  två dagar kvar på det gamla schemat, sen drar ett nyare bättre igång fram tills sommaren! :) LYCKA!

nej nu måste jag kika mera på kungen :)

jag älskar dig sebastian, över allt annat <3

en helt vanlig onsdag.

Jag fick allt jag önskade mig igår, pengar, cykel och wii konsoll och lite småsaker :) ska bli firad av farmor, faster och pappa på lördag så då blir det nog mer pengar skulle jag tippa på :) inte helt fel!

idag var det skola, håltimme på 2h, annars var det idrott, engelska och samhäll(debatt) som stod på schemat,
 robin tyckte inte jag skulle träna ikväll, för jag är inte fullt frisker och de var inte bra för kroppen att anstänga sig så mycket direkt, men imorn mina vänner är jag tillbaka på planen! efterlängtat må jag säga!

idag blir det en dag hemma med min bok "flyga drake" och franska boken, men känner jag mig rätt kommer jag sitta här rätt stor del av tiden och sen inte läsa någonting..
och imorn ska jag leka med josse! KUL!


13 januari!

min dag har börjat bra, blev väck med frukost på sängen av mamma med nåra triss och lite pengar ! sen blev det skolan och skönsång på engelskan! :) och emma tyckte redan jag såg äldre ut ;)
nu ska jag hjälpa mamma med maten så den kasnke är klar när släkten kommer hit och ska fira migt :)

hela 17 år, jag kan inte fatta det själv riktigt :)

ha en bra dag gott folk!
PUSS!

ta dej!

för du är den värsta jag vet, usch!!!

Sweet sixteen.

gick i nian med mina bästa flickor! min underbara katt var med mig halva året, jag åkte till egypten i februari och turkiet i september med mamma, jag umgicks med alla vänner, Jag var på min första begravning, slutspurten i skolan gick otroligt fort och var tillochmed kul in i det sista, vi åkte till sas och svt med simuleringen och fick testa flygplans rutchekanan som jag aldrig glömmer! avslutningsmiddagen med nian, sen blev det skolavslutning, parken och dagen efter åkte vi på den oförglömliga skolresan, hemresan från turkiet tror jag vi färdades 14 h innan vi anlände i karlstad C, jag träffade min första störtsa kärlek, umgicks med honom(så gott som) varje dag under sommaren, fick en extra familj som jag verkligen trivs tillsammans med, mitt första sommarjobb, lars winnerbäck i ransäter, ullared , massa fester, jag började övningsköra, jag var till dalhalla med älskling, jag och bror bodde i pappas hus hela sommaren jag höll huset i toppskick och lagade matlådor till min bror, jag fick en tv och tvbänk av min far så mitt rum där är bra! sommaren tog slut snabbare än vanligt och skolan började, jag valde teknik och det är jag glad över, träffade nya vänner, emma och jag kom tätare tillbaka till varandra! min gammelmormor och gammelfarmor gick bort, jag började tillbaka på innebandyn,te2 hade kickoff och bjöd på moonlight, vi åkte till karlstadsuniversitet och kolla in teknik och jag vill inte plugga efter skolan, jag slog nog mitt handlings konto med förbluffande summor mot andra tidigare år! julafton med familjen och älskling & tomtem kom med det jag ville ha, fest hos olivia sen folkan på juldagen (18år;), nyår med älskling, jullov med älskling, sen drog skolan igång och den sista dagen gjorde jag en halv hammare i en svarv!

ja, jag kan inte komma på mera nu vad jag har gjort under mitt 16åriga år, men ni har lite hum om vad jag hållt på med iallafall!
ett bra år, och nu när jag vaknar imorgon är 17 tycker jag vi gör det till ett kul och tokigt år med massa knasigheter!

Heaven for the weather!

slutade elva idag! endast en lektion också, då var vi i verkstan och svarvade! och det var otroligt kul må jag säga! så nu är hammaren halvklar :) egentligen slutar jag halv tre, men jag orkade inte sitta och vänta 2½timma för att franskan skulle börja så jag åkte hem istället :) mycket bättre.

Dagen idag ska jag nog inte göra någonting, ingen träning, blir ju aldrig frisk då. så jag väntar tills jag är riktigt frisk!
jag får underhålla mig med tvn som jag aldrig annars gör liksom :)

alla mina känslor har ju förtusan försvunnit, jag hade absolut ingen julkänsla, ingen känsla om att det var nyår, och nu har jag inte födelsedagskänsla! annars brukar det vara så otroligt spännande och pirrigt, men inte alls detta året! alla mina känslor har väl satts sig på sebastian istället ;) för för honom har jag massor känslor för, om ni inte visste det redan så vet ni ju det nu menar jag.

over and out!

a lot like love

började nyss på fyran som jag ska kika på :)

kom hem för en timma sen från sebastian, åkte dit runt 3 igår och sen dess har vi bara legat och myst, typ =)
det är redan söndag idag, jag hatar söndagar! usch på dom.. och jag tycer det är söndag jämt nu för tiden också,  tiden flyger iväg och om ynka 2 dagar är jag en stoor flicka :)
måndag imorgon, vilket innebär skola/svarven(y) och sen antar jag det blir träning! jag är så gott som frisk nu! hur skönt som helst efter två veckors förkylning! sen tisdag vilket innebär birthday party in my house! eller milla och olle kommer och käkar middag ;) annars tar jag veckan som den kommer, och till helgen, emma rönnbacke, jag hoppas du är ledig någon dag då :)

nej, nu ska jag borsta håret, tänderna och sätta på mig min ring ;)

 

vi är lördagens änglar och söndagens knott!



ja, som ni kasnke ser så höll jag på med min design igår, haha. men jag gillade inte den jag hade förut så denna får väl duga tills vidare iallafall! idag vaknade jag av mig själv vid nio, kunde inte somna om utan jag gick upp och duscha och gjorde mig iordning så nu ska vi sätta igång med att städa ur julen i huset! sen ska jag upp och umgås med älskling!

endast 3 dagar kvar i mitt 16åriga liv, sen blir jag aldrig mer 16 i hela mitt liv igen, tråkigt men sant! men det har vart ett mycket bra år måste jag säga :) så jag sörjer väl inte för det! detta året kommer också bli topppen har jag en känsla av :)


jag bjuder på denna otroligt vackre bild från konfilägret på skagagården! roligaste lägret jag vart på! kex och saft?

Love is in the air.

onsdag drog vi ner till karlstad och shoppade! kom hem med 9st tröjor och ett par jeans! inte helt fel :)
torsdag började vi skolan igen, dagen gick snabbt och efteråt var jag med alexandra!
idag är det fredag, dagen gick fort idag! tog en rast på 30min och fick sluta runt 20min tidigare :) i väntan på bussen hade jag tur, för då kom älskling och åkte förbi så han stannna och plockade upp mig :)

vad ska man önska sig när man fyller år? jag har ingenaning om vad jag vill ha -.- pengar är ju inte så kul direkt, men det är ju bra och nödvändigt iaf!


jag faller..

umgåtts med emma ikväll =) alltid kul, och nu, huxflux flög det i oss att vi ska ta bussen ner till karlstad imorn för att shoppa :D kul! så det blir att vara uppe och finslipa min data uppsatasgrej nu!
så nu ska jag sätta igång och sen blir det sängen :)

forever love.

nu har jag nyss kommit hem, emil och sebastian skulle ner till karlstad,  dom börjar en dag tidiagre än vad vi i hagfors gör ;) så dom körde hem mig så här ligger jag, utan att skriva på min datauppsats! men det tar jag imorn :) för ikväll tror jag jag ska umgås med emma :) 
är det någon som vet om vi har det gamla schemat dom två sista dagarna eller om vi drar igång med vårt nya direkt? :)
kan inte förstå att skolan börjar igen, har fått sovit ut varje dag i nästintill tre veckor och nu ska man ställa klockan på halv sju igen och masa sig upp för att sedan gå ut och ställa sig i iskallt väder och vänta på den satansbussen som aldrig vill plocka med oss. men det ska bli skönt ändå på ett vis, för sommaren närmar sig ju! =) men jag är sjuk än, och det suger! får inte vara med och träna, kan inte umgås med folk, eller jo. om dom vill bli smittade?, och ligga och hosta sönder halsen! ajaj..

ta mig till turkiet en vecka och skäm bort mig! tack!

tills döden tar vid.

JVM inatt, jag kollade tills den sista perioden, då gav jag upp. tröttheten kom ikapp mig! lite tråkigt att dom förlorade, men vi får ta nya tag! silver är inte helt fel det heller!
nu är det saltkråkan på tvn :) lite kul, men jag stör mig på stina och hennes gata i stan! men nog med tvn nu, för nu ska jag åka upp till gumma! 

en vecka :) sen ordnar meta party åt mig ;)

PUSS / A. 

Min frihet är bakom galler.



mitt nya schema =) och alla säger att teknik är hårt? tänk om mina vänner :) det är en perfekt linje ser ni väl? och denna termin har dom gjort franskan rosa/lila istället för svart :) lite gulligt sådär :)  men vi har ju kvar vår fredag, 8-4, men bättre lektioner denna gång =) och hör och hämpna, vi har fått håltimmar ;) men det  ser ut att vara en bra termin vi har framför oss :) inte i klass med top kasnke men nästan :)

nu är det 13 snart 30 på tvn, har sett den massa gånger förut så den får rulla på i bakgrunden medan jag lyssnar till lasse och blir påmind om sommaren! jag kollade på matsedeln nyss och såg att det är inte många veckor tills sportlovet, sen itne länge kvar tills påsklovet, och då är det inte länge kvar tills sommaren! :) och denna sommarn kommer jag att hålla till på metso/järnverket och slita arslet av mig, vad jag har hört. (läs; sitta och fika med kortspel) så vill jag även att pappa jobbar borta så huset är ensamt, inget illa ment mot pappa men jag älskar att få vara själv och bara gå runt och plocka och ha mig. det skulle inte alls vara fel att flytta till eget nu. bara få dra på musiken på högsta volymen, ligga och sjunga så högt och fult man vill, springa omkring naken, laga den mat man är sugen på just för tillfället, åh vad härligt det låter! i mina öron iallafall :) men sen kommer ju mörkret och tystheten fram på kvällen, då kasnke det inte är fullt så kul. men det finns ju internet och telefoner man kan kontakta folk på så man inte är så ensam längre. och massa överliggande vänner som man kan snacka massa skit med hela nätterna långa! ja, den dagen kommer! någondag! det lovar jag er! och då är ni alla välkomna till mig :)

måndag idag, jag blir knasig. skolan börjar på torsdag och datauppgiften ligger och tränger på i mitt bakhuvud, jag har iallafall skrapat ihop 7sidor nu, men inte klar ännu. får ta och göra resten på onsdag, som meta sa, jag jobbar bäst under press!

nu blev det ett ovanligt långt inlägg för att vara skrivet av mig, så nu avrundar jag här och sätter punkt,

jag har skuggan bakom mig.

jag har precis vart ute på en liten prommenad, jag kände att jag inte kunde ligga inne och tycka synd om mig mera, inte göra ett piss och bara ligga, så jag klädde på mig och gick ut, och jag tror att jag seriöst höll på att frysa sönder.. men nu är jag inne och under täcket så det blir väl snart varmt igen :)

just nu känns allt hopplöst och ingenting är bra.. jag förstår mig inte på mig själv ibland.  att jag inte kan inse något själv någongång. jag vill vara liten och inte ha några problem, världen var mycket lättare då när man fick vara ute och bygga kojor, leka i alla träd, springa runt, alla leksaker, att få gå till skolan var bland det bästa där fick man leka med alla vänner och lära sig 1,2,3 och a,b,c. nu är skolan pest och pina och allt är fel. nej ta mig tillbaka till stjärnsforstiden och stanna tiden där!
nu ska jag sluta tycka synd om mig själv och kolla på tv istället. ring och underhåll mig om ni känner för det!

Bevare mig väl.

jag hatar verkligen att vara sjuk! usch! jag bara ligger och gör ingenting om dagarna, sen blir det kvällen sen sover jag , men det är väl kul. eller nått! men jag är ju inte ofta sjuk så jag ska väl inte klaga egentligen :)
så idag ska jag nog fortsätta ligga och inte göra någonting så jag blir frisk snart. så får vi se om jag får besök eller ej.


Kul är det!

andra januari 2009

den stora dagen närmar sig med stormsteg! endast 11 dagar kvar nu :)

det nya året började helt perfekt, tillsammans med älskling såklart. men mindre perfekt för bror som dom hade stulit bilen för -.- men idag blev den återfunnen av polisen så nu är den hemma igen :)

nyår var helt lyckat! kunde inte bli bättre! började med middag hemma med mikael och ninni, sen bar det av till brasan, sen vidare hem till wanja och där spenderade vi kvällen med raketer och sådant :)
nu har jag dragit på mig förkylning också, älskling som har smittat mig -.- men det hör väl vintern till antar jag?  så nu när jag är sjuk får jag inte träffa pappsen heller. jag får ligga här och dryga för mig själv :) men min snygging var hit förut iaf så kommer han imorn igen, får se om dagen blir som planerat eller ej :)

skolan snart igen, och jag har knappt börjat med datauppgiften, bra anna, bra! men jag får ta det imorn innan älskling kommer. jag kan inte förstå att vi redan gått ett halvår i skolan sen vi slutade nian, det har gått så fort tycker jag! och jag hoppas det sista halvåret går ännu fortare så vi får sommar och kan hitta på massa knasigheter :)

jag känner att 2009 kan blli ett otroligt bra år :) och det ska vi se till att det blir också!
PUSS PÅ ER

RSS 2.0