`do you?

"den såg ut som dom där dumma hundarna i lejonkungen"

SÖTO

TU ME MANQUES!

filmen igår var inte så jätte bra, trodde den skulle vara bättre! menmen, det var trevligt :)
innan var jag med emmsen, vi gjorde läxor och gick en promenix, det var mysigt =)

nu är jag glader! fast egntligen inte, men noooga! för om det blir som anna vill kanske vi ska inskaffa en liten hund i framtiden! jag vill ha en liten typ, men ändå en stor, aja. ska itne hoppas på för mycket nu direkt!  jag saknar verkligen att ha ett djur, det är så mysigt! man är aldrig ensam! så jag hoppas på det :D skulle inte vara helt fel!

nu ska jag ta tag i matte boken :(

one night

Jag och emma sitter i hennes säng nu med varsin dator, men det är bara jag som är tönt för gör läxor ;) tss..

och nu vet jag inget mer jag ska skriva om, så jag lägger av!

måndag

Sitter på fors, läraren har gått iväg för att kolla efter skåp åt oss, han har vart borta ganska länge och jag hoppas han är borta läänge till! ;)

igår var jag med sebb ett tag, sen kom även emil, sen drog dom till karlstad och jag hem. Bror kom då på att han skulle köpa ny bil, så han for iväg till karlstad och tog med sig en röd volvo 240 hem, som jag fick skjuts i imorse ;) lät tiktigt gott gjorde den,

sen blire bio! kulkul!

28september

Igår blev det mys med brudarna hemma hos saga! mat och massa prat! det var mycket trevligt, väldigt länge sen så =)
jag åkte rätt tidigt, skulle till sebb, men så långt hann vi inte, körde folk från typ elva tills halv två. jag stanna hos ronny med jonas, mikael, patrik och krister medan sebb skjutsa gustavingarna hem, sen kom han tillbaka och hämtade oss och vi fick åka hemåt! nu har emil släppt av mig och dom är på väg till karlstad,

jag har tråkigt så jag funderar på att sätta på en film nu =)

3månader, vad tiden går fort när man har roligt =)

hallelujah

jag är så himla sugen på att gå ut ikväll :O alla ska verkligen ut känns det som! men icke jag, ska ha mys med tjejerna, det tackar jag inte nej till direkt, men det skulle vara roligare med en fest tillsammans tror jag! är så suuuugen!
men men, får väl hålla mig ett tag till antar jag!

jag hoppas att min natt blir spenderad uppe i gumma inatt! :)
och imorn är det 3månader :):)
JAG ÄR LYCKLIG!

lördagden27september

Lördag idag, igår var det kalas hemma hos kusinerna, elin fyllde år och var hemma från sollefteå, det var kul att se henne och resten av släkten också för den delen! åt massa mat och umgicks, det var mysigt =)

ikväll blir det mys med mina brudar hemma hos saga! saknat dom massor!

nej, härra!

ralllllllybrudar!

För idag ringde jag och emma, elller emma ringde och boka bijetter åt oss på rallybrudar på måndag :D KUL! =)

ergonomi

dataanvändning med våra nya datorer =) ska göra något nytt skit idag, han bara pratar och pratar, förstår inget..

fredag idag! negerbollar på fors snart! =)=)

inatt sov jag har sebb, han drog till karlstad tidigt imorse och jag drog hem, sen åkte jag till skolan,
Efter skolan ska jag va med soofi ett tag, sen ska vi till kusin som kommit hem, och sen vet jag inte om det blir sebb =)

nu måste jag jobba på lite och lyssna :)
CIAO

Bonjour madame

det blev cykel till skolan idag, kallt som tusan! men det blev varmt när jag äntligen kom fram iaf!
idag hade vi 2lekt, matte och sen hade jag min första franskalektion, vi pratade bara om det som har hänt i finland, fast på franska dock men, inget annan än det pratade vi om, så det var bra =)

sen kommer sebb, det är jag väldigt glad över! =) och imorn är det fredag, igen. inte länge sen det var fredag och dom förstörde hela vår eftermiddag med att inte ha några negerbollar åt oss :O imorn måste det finnas!

nej, nu ska jag lägga mig och läsa lite =)
CIAO

hp dator

Idag fick vi våra datorerrr! gött! men jag vet inte riktigt när vi ska använda oss av dom? men det märks nog =)
dom verkar vara bra iaf, :D

idag har jag varit tönt och legat framför datorn hela dagen! men nu ska jag faktiskt ta och hjälpa till med maten, och sen tänkte jag läsa om det inte kommer något roligar ivägen! som om mamma skulle komma hem med BUZZ åt osss ! hon har nämligen köpt det! frågespel alltså ;) hoppas hon kommer snart nu!

imorn äre sovmorgon, bosse är borta, synd för honom.. antagligen blir det att ta cykeln imorn, för min kära familj jobbar, och då åker jag hellre cykel vid typ halv nio än att åka buss vid halv åtta och sitta i skolan och inte göra någonting! men vi får se, det löser sig väl!

Nu ska jag dra mig!
CIAO

sveeeenska

Tisdag, har svenska nu, nyss vart till biblan och fått information, väldigt kul..  men snart slutar vi =) det är bra, då kommer mammsen och hämtar mig och sofi så ska jag hem och hjälpa till med maten, milla och olle kommer och äter med oss ikväll =) och även mormor,  olle har fyllt år och han ville ha rotmos och fläsklägg, så det blir det ikväll!  så blir det andraavenyn också för hela slanten! jag älskar verkligen det programmet!!!!!!!! :D just ja, anja är hemma nu också =) så ska hem till henne nu innan hon far hemåt!

igår lekte jag med josse, och vad gjorde vi? jo, vi åt :D skräll .. men det är gott :D först café och sen godis ;) det var trevligt =)

egentlitgen borde jag sitta och läsa nu, men jag orkar itne det just nu känner jag! men jag måste väl!
CIAO

21septembeer

Andra avenyn började somsagt idag :D ååh vad jag älskar det!

min dag idag har bestått av sebastian och sen lite sofi =) och lite anja på det hela.  väldigt trevligt om ni frågar mig =)
helgen var bra, fredag; mys hemma hos sofi, jag somna, sofi gick upp och la sig. men det var väl kul ändå! sen åkte jag hem runt 3, åkte vidare och hämtade älskling som kom hit och sov =) sen ¨på lördag hände det väl inte så speciellt mycket om jag minns rätt. Imorn när jag vaknar till och josse vaknat upp drar jag dit! länge sen så det ska bli kul! vi är ju lediga imorn så :D det är gottt!
nej nu orkar ja inge mer,
CIAO

.ö..

Nu sitter vi på datakunskapen, klar med det vi skulle vi behöver inte vara här, men det finns inte så mycket annat än att sitta här så .

igår hade vi matteprov, det gick väl som det gick. sen åkte jag ner till karlstad till min efterlängtade vän ida! trevligttrevligt, vi åkte hem och laga mat och kolla på film =) det var skoj, får bli snart igen!

idag är det fredag också! igen :D det går så fort tycker ja, och efter denna lektion har vi samhäll, och sen teknik vilket innebär negerbollar :D GÖTT!

helgen vet jag inte vad som händer, märks =)
CIAO

17;26

Nu sitter jag och skriver min svenska uppgift, resan till florida! den ska vara klar på fredag, och eftersom jag åker ner till min kära vän Ida imorn så har jag inte tid att skriva rent den då. jag borde träna på matten egentligen. men det tar jag när mamma kommer hem och hjälper mig, det går lättare då tycker jag! jag har renskrivit 2 av mina kladdsidor, så nu har jag bara 7sidor kvar! (y) menmen, skyll mig själv som skrev så långt..

Inatt kom även mammsen och roger hem :D så nu är dom och hälsar på hela släkten typ, jag fick en handduk och en ring =)

idag hade vi hinderbana på idrotten, sen badminton! det var skoj! så cyklade jag till skolan också, kallt som tusan! men jag klarade mig =) nej nu måste jag fortsätta!
CIAO

han trallar på torpet!

Emma är lite seg, jag är trött.. jag måste verkligen träna på matten också, men det går inte! hur tränar man på matte egentligen? nån mer än jag som inte tycker det går?!  man kan väl sitta och läsa och göra en massa tal, men jag tycker inte att det hjälper så mycket direkt! Svenskan ska jag göra någon gång också, men slutet är så svårt tycker ja :p

tisdag idag, känns som måndag.. cykla till skolan idag =) duktigt! ska göra det imorn också =)  hade ingen franska idag heller, karin är sjuker! tragiskt måste jag medge! så på torsdag börjar väl min franska igen tänker ja, och då har vi matteprov i 1½h, lycka till! imorn börjar dagen med idrott; hinderbana + badminton! idrotten är riktigt kul tycker jag =) än så länge iaf! och det är kul när man har med en annan klass också, man är inte lika lat på lektionerna då ;)

Snart landar mamma&roger! om 1h och 10min! ska bli så skönt när dom kommer hem! =) då slipper jag ta hand om disken, tvätten, blommorna, posten, dammsugningen, matlagningen och allt som görs i ett hem, okej, det är inte så hemskt direkt, men det är bättre när dom gör jobbet och jag kan ägna mig åt mina läxor och allt som är roligare än allt detta!

shit vad kallt det är nu, det var 7grader när jag cykla hemifrån imorse! och inatt skulle det bli minus i norra sverige hörde jag något om! skulle inte vara helt fel att åka till turkland nu direkt! men det är jobbigt att ta ledigt från skolan och hamna efter så mycket, sen är det ju ingen som kan följa med mig nu direkt, milla åker till thailand snart, mamma kommer hem imorn, farmor kom hem från bulgarien förra veckan typ, och pappa vet jag inte, men vi kan ju dra till florida på höstlovet emma?! JA TACK! fast kanske med pappa&anders då, så tar vi en resa till om typ 2år som den vi skriver ;):D det låter ju helt perfekt i mina öron iaf =)



tv&matte boken är på mitt rum och väntar! igen.. ´
CIAO

16septembre

För idag ska jag troligen umgås med min vän EmmaL =) det var väldigt länge sen så det ska bli kuligt =)
sen drar ju min käre vän meta till turkland inatt också.. mindre kul, och snart landar min mor&roger i sthlm =) 18;40 mer exakt! tio i tre, nu slutar asplund barnen, nu ska jag bara vänta på att emmsen tar bussen hem så ser jag henne snart!

måste ta och skriva klart resan till florida också, så det blir det nog nu, och lite matte på det! eller så blir det tv helt enkelt ;)  nej nu ska jag avrunda detta och bege mig mot min skööna säng =)

CIAO


JO DÄ!

(; inget är fel som det kanske verkade i det förra inlägget, var lite trött på allt&alla så att säga! höhö, men nu är allt super! väldigt super bra också! för alldeles nyss var min älskling här =) han hade låst ut sig och var tvungen att åka hem ;)  tur för mig =) skulle ha vart med josse idag också, men det passa varken henne eller mig så värst bra så vi skjuter på det! för idag måste vi faktiskt ta och städa huset, det är inte så himla mycket direkt, men ändå =) så måste jag sätta mig med matten lite också känner jag, annars kommer detta gå åt fanders!

idag vet jag inte när ja sluta, tror det var typ kvart över 12 eller nått sånt :p men tog mig inte hem förens med två bussen -.- när jag kom hem så hängde jag tvätten och sen la jag mig i badet med ansiktsmask! sen gick jag och satte mig här så kom sebb =) men nu är jag ensam igen, tråkigt nog..

så har jag även sagt nu att jag ska börja på franskan igen! får väl se hur det går,


nej men nu måste jag sluta och gå och typ dammsuga eller ta reda på köket! nått måste ske!
CIAO!

.

orkar inte. trött, lett, allt är fel!

nej härra!

everything inside never comes out right

igår kom sofi och räddade min tråkiga kväll! nog för att hon dök upp vid halv12 och drog hemmåt runt 1, men det var trevligt ändå! vaknade halv1 idag, kom upp ur sängen vid3! och nu sitter jag här och har pyjamasen på mig ännu, jag hatar verkligen söndagar! finns ju ingenting att göra, så vet man att man måste till skolan dagen efter.
vi skulle ta städningnen imorn ist gjorde vi upp, orkar inte idag ;) känner att jag måste ta tag i matten också! men jag känner verkligen inte för att sätta mig och räkna matte nu.. nu vill jag bara att sebb ska vara här så vi kan ligga och mysa och kolla på film! det skulle inte vara fel alls!

tråååkdag! hör av er!
CIAO

Who the hell is gonna believe me when I dont believe in myself

idag har jag vart med min vän Alexandra, det blev nötter och film för vår del =) sen blev vi uttråkade till 1000 och åkte till ok och köpte tuggummi! sen sa vi hejdå. när jag kom hem så orkade jag verkligen inte ställa mig och laga mat, utan jag&bror åkte och köpte kycklingtallrik&kebabtallrik! mums! annars har det väl inte hänt så mycket mera, imorn tänkte vi ta oss en städdag, det behövs kan jag ju säga!

tvn bjuder inte på något speciellt bra idag heller, men ska se "heartbreakers" hade jag tänkt mig, komedi skulle det vara, så får väl se =) 

tänkte ta och hoppa in i duschen nu igen, duscha nämligen imorse också, men mitt hår känns som det vill bli tvättat igen, och ja.. har inget bättre för mig =)
CIAO!



freedag

igår bjöds det på speedway med bäste emma! förlust med 49-47, &så lite kaos men annars var det bra! först var det ju skolan såklart, men den gick fort tyckte jag, så det var bra! efter speedwayen satte jag mig på moppen och åkte till uddeholm :O trodde jag seriöst skulle frysa ihjäl.. ska nog ta och ställa av den nu! när jag kom hem satt max,erik&bror och spela ps3 som bror inskaffade igår! så där slog jag mig ner och var social i väntan på att sebb skulle komma =) kollade på film och myste, sen var det bara att sova, för 05;15 ringde lamet och det var bara för älskling att masa sig upp ur sängen och åka iväg, hans första tävling idag =)
så då sa hejdå till han sen gick jag och la mig tillbaks,

idag vet jag inte vad dagen bjuder på, matte tänker jag det slutar med -.- men imorn blire kanske munkfors =)

nej, nu ska jag avrunda och gå och borsta mitt hår för er som undrar!
CIAO

11september,

slutade 11:45 idag, men gick 11:30 för att hinna med bussen ;) hade bild&matte sen slutade jag! GÖTT!
när jag kom hem la jag mig i sängen och drygade bara... finns inte så mycket att göra nu direkt.. lite drygt faktiskt..

igår efter skolan simma jag&alexandra, massa små ungar som var i hela bassängen, plus att dom hade simträning, så det fanns inte så mycket plats åt oss,  men vi klarade det ändå.. sen gjorde ja typ inget mera, städa huset men..
jorden skulle ju ha gått under också, men det gjorde den inte som tur var!!

yes, 4 kontakter inne på msn (y) varav en är jag själv och en är smarterchild! KUL!
alice i underlandet går för fullt inne på mitt rum, kände för att se den förut, men nu orkar jag inte med den :p den var inte så bra som jag kom ihåg.. 
jag vill sova men jag orkar inte.. så måste jag göra matte, har prov på 40 sidor nästa vecka.. men jag orkar inte det heller!
nej nu orkar jag inte datorn mer.. nu blire sängen och tvn!
CIAO

9september

nu sitter vi här hemma hos sofi och väntar till klockan sla bli halv3 så vi kan sätta oss på bussen ner till karlstad och se på bioo! :D mysigt! mamma mia lutar det mot mest i nuläget iaf =) hoppas att det hinns med lite handling också! =)

gårdagen spenderade jag tillsammans med emma, idol skulle ju ha vart.. men ist var det himla poirot(?) lett.. men jag hade trevligt ändå med våra morötter,gurka&dipp och en massa prat! och på fredag kanske det blir bio igen! hoppas på det iaf!

imorn ska vi simma, jag&alex.. vet inte om emma skulle hänga på eller inte? men det märks nog imorn isf =) sen blir det idol :D från karlstad! så bli mycket kul att se :D

nej, nu ska vi bege oss ut mot bussen!
CIAO


8september

guud, jag skrev jätte långt jämt nyss, och nu är allt borta :O aja..

fick sluta halv12 idag, datorerna krånglade :p inga fel! först hade vi 3timmars lektion vid fors, övertrött och orkade inte tänka, perfekt! men vi har ju cafeterian som vi lever för där nere! så det är bra! sen kom dom från järnbolaget och vi fick testa våra blivande kläder + skor som vi ska ha när vi är i verkstaden ;) mycket fint måste jag säga! sen gick vi till skolan och hade datorkunskap i typ 15min, sen slutade jag! åt mat sen kom mormor och hämtade mig!
när jag kom hem vattnade jag blommorna i granntantens hus, har ju även hand om hennes hus nu, 2hus.. men det har gått bra än så länge! hon vet inte själv när hon kommer hem (y) sen hämta ja in posten, tvättade en maskin, hängde den, satte igång disken och sen hamna jag här! väntar bara på att klockan ska gå och klockan kan bli typ 4 eller något så jag kan ringa älskling! och sen att emms har klippt&färgat sig klart så jag kan åka till ica och möta upp henne, köpa morötter&gurka och sen hem till henne, kolla film sen idol och massa prat! det gillar jag!

imorn bär det av till karlstad med bäste! vi ska på bioo! =) vet itne vem än , men det märks väl.. ska även träffa sebb imorn =)=) saknar honom redan.. fast han åkte igår kväll.. jag skulle egentligen vart på bio med emma, men jag svek henne :( sorry.. men ja, du vet hur det är :)

igår kom ja tänka på att det bara är 3½ månader kvar till julafton! :O det är ju inte alls mycket! jag har drömt i flera nätter nu att det har snöat, så det kommer väl snart tänker ja! men det är mysigt det också! men får klä sig varmt, tända massa ljus, mörkret! det har något i sig.. jag gillar det! och sen så är det inte länge tills den 13januari vilket innebär min 17års dag ;) sen blir det rally i norge som jag&sofi ska på! visst?! så jag klagar inte! men det känns bara inte som det har vart någon sommar iår..  menmen..

benen vill ut&gå men vädret lockar inte direkt! så det blir nog matteboken nu tror ja, med en kopp te!
CIAO

Speedway

Ja, hemma från speedwayen. Vi vann med 54-42 tror ja :-) jag, emma, sofi, saga och ida vare. Nåra koppar kaffe slank det också ner! Mums! Sen var det slut och jag tog med mig emma hit, vi låg och prata och skratta :) jag gillar den tjejen massor! :) nej nu ska jag kolla vidare på Discovery, det är bra där nu, filmer om när folk överlever hur farliga saker som helst :o aja, hörs! CIAO

5septembre

nu var det länge sen jag skrev märkte jag.. men det händer inte så mycket, så jag har direkt inget att skriva om så :)
mina dagar består bara av; skolan, sängen, tvn, telefonen och min bok som jag nyss läst ut, så kommer det ju läxor upp på detta också, annars är mina dagar händelselösa! fast i måndags var jag ju iaf med emmsen! vi baka negerbollar, kolla på törnrosa och hade det trevligt! så det får det bli på måndag också ;) fast morötter&gurka iställe, och någon annan film hoppas ja :)

idag, fredag hade vi engelska, svenska, matte, dator, samhäll och teknik, enda dagen på hela veckan jag går 8-4, men det gick ganska snabbt ändå.. satte mig på bussen hem och åt mat med bror&max, nu ska jag förmodligen upp och vattna blommorna hos granntanten, sen ska jag be min bror skjutsa mig till fader, därefter ska jag upp på speedway med mina vänner sofi, saga och ida! så hoppas jag att sebb kommer!! annars får jag inte se han förens imorn :O!


och jag undrar om jag ska ta upp min franska karriär igen?

aja, nu ska ja dra mig!
CIAO

förstaseptember

Idag slutade jag 12 :) så då gick jag hem, åt lasagne som mamma gjorde igår och nu satte jag mig här i väntan på att emma ska sluta! för då ska jag till henne :) trevligttrevligt!
och nu har mamma&roger åkt till stockholm, dom lyfter imorn, så vi är ensamma hemma nu&två veckor framåt!! gött!

nej, nu väntar mammas nybakna bullar från igår på mig!
CIAO!

RSS 2.0