In my head.

Påsklovet är nära nu! 2 skoldagar kvar!!

Nu är en ny skiva bränd till bilen också :) de gillllar ja.

& jag har otroligt svårt att bestämma mig om jag vill bli blond igen, eller om jag vill vara brun?!



Broooownie?




bloondie?

Nu kommer snart mitt ♥ hem, så nu ska jag dra mig!


/ Annap

:)

Nu ligger jag hemma i sängen, ensam. mannen är i hagfors och micke i sunne, men snart dyker dom väl hem. Har ju knut som myser med mig nu iaf!

Helgen gick snabbt, för snabbt! lördag var vi på kvalet, söndag umgicks jag med linn! annars hann jag inte med så mycke mer..

Igår var det även 21 månader <3

& idag försvann Tora från världen :( R.I.P <3!


Thriller

Det är så roligt när man orkar sova tills halv åtta på morgonen när man äntligen börjar 13! Men jag har vart ute med vovven och kollat på AA som ja missade igår när vi var på modevisningen, & nu vet jag inte vad jag ska hitta på tills jag börjar..

Jag har hunnit hälsa på norge denna vecka också, det var väääldigt givande. Men vad gör man inte för sin älskade :) åkte 7 och kom hem 4, suttit i bilen heela dagen lång. Men jag fick iaf se oslo som jag aldrig gjort!

Imorn är det freeedag! vilket innebär helg! lördag blir det innebandy och söndag blir det Linn!





nej nu ska jag göra något vettigt!

/ A

18 mars

bloggen lever. iaf idag.

otroligt skön vecka. Praktiken blev inte av utan vi kör studiebesök denna vecka istället, skönt att komma ifrån skolan ett tag. idag var det Broby grafiska som gällde och imorn kör vi bergsskolan!

Dagarna går som på räls nu! och snön är påväg härifrån, så underbart! inte långt kvar tills sommardäcken åker på min lilla pärla!

nu väntar ja på att mannen ska komma tillbaka in, sen blire sänga.

.

RSS 2.0