sommar, sommar i värmland!

åh underbara väder! jag älskar dig ! eller det? aja,. skitsamma!

imorse åkte jag till min far, var duktig och tvättade min moppe, så var jag även snäll och tvättade pappas bil, och det lönade sig ;) 500:- rikare nu (h) sen kom farmor och det blev smörgåstårta! vi fick med en tialott med smörgåstårtan, lite kul tycker jag! men vi vann inget :( sen åkte jag och min bror till Ricky, sen till mormor och målade, eller jag lekte med vovvarna medans dom andra målade! det fanns inget jag kunde göra tysligen, synd, mykk!

Nu har jag precis kommit in efter en kväll på badlann, grill och mys med massa folk. mysigt vare! och nu kommer min boyfriend och jag följer med till gummis :))

pusselipuss!

more than a name!

nu kommer natten krypande och nu blir de film!

Imorn ska jag en sväng till far, farmor komemr på besök, sen ner till mormor och måla!

NIGHT!

allt flyter..

.. filmen vi ska se ikväll :)

helg, näst sista helgen i ettan, WIIHOO säger jag bara :)

idag var dagen dryg, drygare än någonsin, vi gjorde inget på några lektioner typ, satt med datorn och nördade hela tiden, var till dompan och fick oss gratis glass två gånger ;) sen fick vi äntligen sluta och älsklingen kom och körde hem mig :):)
mamma drog på SOS-fest i torsby tror jag? eller sunne, jag vet inte :p spelar ingen roll vart, hemma är hon inte iaf :) så det bluir en lugn och mysig kväll ikväll :) inga fel alls! vädret är verkligen på topp också :) det gillas!

grönsaker och kaniner = mat


CIAO

sommar känslor i bott!

vad veckorna flyger fram :) bra är det! denna vecka har bestått av träning för det mesta, minns inte mer vad jag gjort :p men igår var det iaf träning, otroligt gott var det :) springning i ca 30min, sen cirkelträning i över en timma :) sen efter skulle vi åkt på speedway, men sara ringer och är skadeglad och säger att det är inställt.. och så var det.. men det gjorde mig inte så himla mycket ändå kan jag säga :p när jag kom hem gjorde jag mig iordning för att lägga mig vid 8 tänkte jag, men nej. jag ville inte sova ensam så jag satte mig bakom ratten i gunnars bil med mamma bredvid, gunnar bak och hundarna längst bak och körde till gumma :) påvägen står det en älg på sidan, trodde vi skulle dö. men jag klarade det så fint så, jag stannade till och den sprang över så fint så :) sen kom vi fram utan några problem alls :) mysigt vare, var även 11 månader igår! <3


äntligen fredag idag! underbart väder är det också :):) puss på det !

du är den enda, <3

Det handlar om att prata sönder nätter, om att sätta på en film om och om igenför att storyn hela tiden tappas bort bland kyssar.Att låta abstinensen till varandra döda känslan av trötthet. Det handlar om att älska smaken av någon annans läppar. Om att brottas bland kuddar och att älska att förlora, bli nedtryckt i dunet och kysst över hela kroppen. Det handlar om att kunna kyssa bort svårigheten, om att viska du är vacker tusen gånger varje natt och mena det lika mycket varje gång. Att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen och att ständigt ha tusen fjärilar i magen. Det handlar om att tappa bort sig i någons famn och aldrig vilja hitta vägen ut, det handlar om äkta kärlek!



JAG ÄLSKAR DIG!

Nu har de gått över 11 månader sen första gången vi kysstes, sen vi började umgås varje dag, sen allt började falla på plats. då vi bara låg och inte gjorde annat än kysstes i soffan i flera timmar i sträck, då varje kväll inte tog slut förens långt in på natten, allt prat om allt och ingenting, den underbara känslan ingen kan förklara men nästan alla får uppleva, fjärilarna har inte flugit sin kos än, dom är kvar varje gång du kommer, varje gång vi ses. Tiden vi haft, tiden vi kommer få kommer alltid vara den bästa, inte utan dig, då fungerar jag inte! du är mitt allt hjärtat! <3

28/ 6 -08

Tempora mutantur, nos et mutamur in illis!

nu var det roliga snart över och man ska åter till skolan, men denna långhelg har vart skön, hunnit med en massa kul känns de som :)
I förrgår gick jag, meta, alexandra på marknaden, sen på kvällen åkte vi till Malin på fest, var där i cirkus 2h sen fick min snygging komma och hämta mig, vi körde hem alexandra, tog oss en sväng till udde, skjutsade robin, sen åkte vi hem och kikade på film :) han klev upp halv 6 och åkte till arvika, jag låg kvar och sov till de blev frukost med ninni och mikael, sen några timmar prat senare åkte vi ner till hagfors, jag hoppade av hos pappa och kollade läget, sen åkte jag till alexandra och vi tog en tur på marknaden, sen drog jag hem en timma, sen vidare hem till Gunnar och käkade mat, och vidare sen till sättra och spelade brännboll tsm med min umgängeskrets (y)  nästan.. men de var kul iaf, sen drog vi ut på stan och kollade, tivolit var kvällens höjdpunkt, massa karusellåking! massa kul :) skjutsen hem blev fixad i sista sek. jag ringde marcus och då var skjutsen där, liiit tajming. så jag snikade skujts hem av johanna :) tack!
huset var helt tomt när jag kom hem, men det dröjde inte så värst länge innan jag fick sällskap :) som dock dragit nu, men ser förmodligen sen igen :)

Jag har ännu inte kommit upp ur sängen, jag gillar min säng :) och det lockar inte att jag måste gå ner i den iskalla källaren för att duscha heller.. men jag har väl inget annat val antar jag!

tänk vad underbart de hade vart med sommarlov nu! jag skulle döda för att få det tre veckor tidigare! hatar att gå till skolan nu förtiden, och speciellt imorn, pratdelen i franska (y) YEEY! Je m'appelle anna. Je ne rappelle pas. 
även fysiken lockar väldigt mycket! men jag ska väl kunna stå ut i 14 dagar till, antar jag! måste jag!

men mitt present promblem är fortfarande kvar, hatar sånt här. men vi ska ju snart ner till karlstad och kika (sandroow&alexus) så då får jag spana ordentligt! hejdå mina pengar, kul att haft er :)

nu blev detta långt, så jag får ge mig och dra och duscha istället :)
CIAO

HEJ DINGE-DING

Idag har det pissväder, men det stoppade oss inte att dra ut på marknaden och kolla över, fick mig inget annat än lite godis, men det finns ju en dag imorn för strumpköp :) eller jag fick ju en klänning på rean på norbergs iaf :)

igår gick jag och soffe en lång promenix, otroligt härligt väder för det :) sen kom olle och hämtade mig och vi åkte upp till gumma :)

Nu ligger jag och alex och dunkar musik. BRA musik.. (y) tyyp. nu ska jag socialisera mig lite! så hejs!


Let the summer in!

igår kom S och hämtade mig, vi blev stoppade och gick in till Morgan en sutnd, åkte sedan vidare till mathias, sen till hagfors! drog ett vps och sen släppte han ur mig hos emmis, bättre sent än aldrig ;) men mathias var ännu drygare och anlände en halvtimma efter mig, vi kollade på den nya wallander - hämnden, inte så bra som jag trott, men gick att se iaf :)
sen blev klockan mycket för anna en stund ;) men sedan när ljuset kommit så lämnade vi emmis och matte körde hem mig med det brummande oljudet :p så halv fyra steg jag ur bilen och gick in. lagomt trött nu :)

Imorse när jag vaknade åkte vi till mormor och hälsade på, och nu har vi nyss kommit hem typ, mamam är på tutbingo och jag är ensam. Så nu ska jag fixa lite här hemma innan folket kommer hem igen!

här har ni voffsingarna! Tella ( till höger) ser lite knasig ut, men ändå ;)



ikväll blir det mys! sen imorgon blir det marten med Meta och Alexandra :):):)

helgen härjar fritt!

För min pojkvän kommer och hämtar mig sen, efter åker jag till min käraste vän och kollar på mooovie :)

natten är ung! och jag är sugen på massa prat och skratt :):) och de kommer de bli om jag känner oss rätt!

PUSS ;*

nothing left to say!

Igår när vi slutade vid 11 kom min mamma och vi drog till karlstad och shoppade! de blev INGA klädesplagg för min del, mycket bra av mig tycker jag :) utan jag inskaffade, eller mamma inskaffade åt mig, en tvbänk. en STOR jävel ;) men den blev inge bra på kortet så ni som vill se får helt enkelt komma hit ;)
när vi kom hem från KD åkte vi direkt till Gunnar och åt underbart god älggryta! sen tog vi med oss Gunnar, Tella och Tanja och åkte hit och skröv ihop hyllan. så nu står den här så fint, ska bara fixa lite i den så är den klar sen :)
Klockan blev mot kvällen och Sebastian kom, vi åkte upp till gumma och sov där:) imorse var vi pigga och glada i det underbara vädret, så vi gick ut och fixade med veden ;) han klöv, och jag staplade :) sen blev det dags för skola, idrott. den bjöd på brännboll, mitt lag vann såklart ;) så underbart väder att vara ute i :) sen svenska och samhäll.

efter skolan var det träning, vi funderade skarpt på att strunta helt i den. men vi drog dit ändå, det var ju ändå den sista :) cykel och styrka blev det, sen fick vi varsin STOR chokladkaka av lille robin för vi vart så duktiga och tränat ;) TACK OCH BOCK!

nu tänkte jag faktiskt ta tag i svenska arbetet och skriva på det, så jag kasnke blir klar snart och slipper det :)

CIAO

Jobbigt va?

nu är det "Ballar av stål" på tvn, så himla kung! jobbigt va? jobbigt va? ;)

Idag var det en skön dag i skolan, bortsett från franska provet då men.. Vi började 12:05 och sluta 14;15, helt perfekt dag, imorgon börjar vi 8 och slutar 11:20 :) sen bär det av till karlstad, måste hitta kläder till avslutningen, presenter till S, bror och ellinor. så svårt, vad kan man köpa?

När jag kom hem åkte jag snabbt tillbaka in till alexandra :) trevligt.

Nu har vi valt ut bild till plakatet, så nu är de klart :) bara att invänta de sista dagarna nu! sista dagen i skolan är inte långt bort, sen ska jag ner och se när S springer ut, och sedan på fredag blir det älvstranden när alla springer ut och sedan studentfest på fredag och lördag hemma :) och även utgång! så spola fram två veckor nu tycker jag så det blir sista veckan snart! :) :)

Nu ska jag ta Tella och snosa med ett tag innan det blir natten :)
CIAO

It's not enough,

igår kom sebastian, kristian och tony och hämtade mig, vi släppte av T, K hos jimmy och for iväg till simon i väse, sedan hem och hämtade upp folket igen. Dom följde med oss upp till gumma och söp ;) så det blev en kväll på altanen med massa skratt kan jag lova :) sedan blev det film och mys hela natten!

imorse när vi vaknade till liv drog vi till otterdalen, klöv ved och vad allmänt duktiga, eller ja, jag kollade på medans dom andra gjorde det ;)  sedan åkte vi ner till hagfors,  hämtade upp kristian och tony, handlade och gjorde lite ärenden. sen släppte vi ur dom och åkte åter till Arne där även Patrik och Thomas var, sedan drog vi hem och grillade, mums vad gott det var :) efter de gjorde vi ännu en tur till hagfors, hämtade sladd som skulle vara till sågen, när allt var fixat och klart var det ju bara uttaget i väggen som fattades -.-
så då gick vi och la oss, sen var det bara att åka hem hit, mamma jobbar så huset är helt tomt, inte vart ensam mer än någon timma, högst, denna helg. och nu är jag superduper ensam!  tur de finns telefon iaf ;) annars vet jag inte!

Imorgon börjar vi 12! GÖTT, sen är vi lediga tors-fredag! underbar vecka säger jag bara !

nu hade jag icke mera på hjärtat, ring om ni känner att ni vill komma hit och sällskapa mig :)

skit i det, god natt och sov gott!

otroligt kul dag igår! tack för den!

alexandra drog ganska tidigt, tråkigt nog.. men jag och meta höll humöret på topp ändå vill jag lova! ;) sen drog även hon när vi båda höll på att somna i sängen. en timma efteråt kom sebastian :) så nu har han åkt till bilen en sväng, så kommer han tillbaks senare, får se om det blir väse :)

pissväder det är just nu i denna sekund, massor av regn, jag vill ju ha SOOL. men efter regn kommer solsken som vi alla vet!

nu ska jag ta och göra mig klar :)

CIAO

Heelg

natten var inte alls så ensam som jag trott utan jag hade även sällskap den natten, och senare kommer han hit igen och myser!

idag har vi vart i skolan, missa första lektionen :O;) örker nog.. nej sen blev det lite fräsning, och jag var grym, men oj så långtråkigt det var! sen drog jag med mig meta och alexandra hem och vi grillade och åt oss sprängmätta :O men gott var det!
nu spelar meta GH och är så himla sur för hon inte klarar "slow ride" på easy, inne på 7:de försöket nu tror jag, rätt kul att höra dessa två låtar hon strävar med hela tiden :) och alla ljuvliga ljud när hon missar tonerna ;)

Nej nu blev hon lett och vägrar spela mer ;) snart åker nog gitarren ut genom fönster :o

så nu ska vi fortsätta häva i oss våra underbara drinkar :) vi kunde verkligen det där, underbart goda !

TOrsdag

Idag var det premiär på tallhult! synd bara att kylan kom så hastigt och lustigt så vi inte orkade vara kvar, utan åkte hem ist. men dom vann väl antar jag?

idag var jag även hos tandis, dom tyckte min mun var jättefin och bra, inga problem alls! sen var de bara att hoppa på bussen, hem, sen tillbaka till hagfors springa runt hela hagfors och sedan till pappi och sen speedway. :)
imorgon är det fredag, helg! en lite längre helg eftersom vi börjar 12:20 på måndag! :*

idag åkte min mor med sitt sällskap till göteborg, så är ensam tills på lördag :) jag klagar inte, inte förens kvällen kommer och knackar på, då kan de bli lite kusligt att sova ensam, men jag klarar väl denna natt ska ni se!

Nu ska jag inte dryga mig så mycket innan jag slocknar, trött som en oxe :)
så god natt på er :)
CIAO

The dread!

Fysiken har jag då inte tränat värst mycket på, utan jag har vart ute och skämt ut mig på vägen med massa kärringstopp i vår bil (h) annars har jag inte gjort mycket annat, jag fattar inet fysiken, jag vill inte ens fatta den! det är så onödig information allt det där så jag bli tookig!

Igår sov jossi hos mig :) trevlans, vi började kolla på film, men vi blev så trötta och stängde av och slockade direkt båda två :p inatt behöver jag inte heller sova ensam hoppas ja, utan jag hoppas att någon av dessa småttningar till vovvingar har tänkt sig komma och hoppa upp och sova vid min sida inatt :) Tella och Tanja, kan ta kort av dom senare så ni får se dom om ni känner för det :) hihi

Imorgon blir de nog speeedway eftersom vi inte fick någon bil till tutbingon :p så får vi nöja oss med speedway ist :) lika bra det! annars är det träning och vikingvarvet som står på schemat för dagen, och det förbannade fysikprovet såklart!

På fredag blir det grillning hemma hos mig! kuuligt! så nu tycker jag att morgondagen kan rusa iväg så det blir helg och massa mys snart!!

nu blir det fråga olle :) ha de braaa
CIAO

no surprise

GÖR TESTET



du är kär nu - absolut!
nån har sårat dig så du börjat gråta - jao,
du har haft ett förhållande som varade över ett år - Ne, men snart kasnke?
du har haft ett förhållande som varade över två år - nee,

ÄRLIGHET

jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra - Jepp
jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - Oja
jag har smygit ut utan lov - vet inte riktigt,
jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar - ehe, japp.
jag har en hemlighet som ingen vet - vet inte, tror inte de :)
jag har fuskat i ett spel - har nog hänt ja :p
jag har struntat i ett prov - tror faktiskt inte de,

DÅLIGA TIDER

jag har druckit alkohol - jaaa
jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden - nja, kan väl hända.
jag kan inte svälja piller  - jo, gört varje daa
jag har tagit mediciner mot depression - nej nej!
jag har anorexi och/eller bulimi - Nepp
jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det - neee
jag har vaknat gråtande - Ne inte de heller
jag har somnat gråtande - jaaa,

DÖDEN

jag hatar begravningar - ja!
jag har sett någon dö - ne
någon nära till mig har försökt begå självmord - tror jag inte
någon nära till mig har begått självmord - nee

ERFARENHETER

jag har tappat bort mig i min hemstad - haha, ja, i hagälva i sommras ;o
jag har sett en fallande stjärna - jepp :)
jag har önskat då jag sett en fallande stjärna - jaa
jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas - haha ja, milano
jag har hoppat fallskärm från ett flygplan - ne, men vill!
jag har lekt sanning eller konsekvens - självklart
jag har druckit en hel liter mjölk på en timme - vet jag inte, tror inet de
jag har medverkat i en teater - nee,
jag har träffat någon från internet i det verkliga livet - jao
jag har fångat en snöflinga med tungan - jepp
jag har suttit på ett tak på natten - japp
jag har aprillat någon - har ja!
jag har åkt taxi - jeepps
jag har ätit sushi - nee
jag har åkt snowboard - nejnej

whiskEYYY

Jossi räddade min kväll och natt :) för nu är hon påväg hit och vi ska umgås och hon sover här! mycket trevligt ! :)

Ordning och reda, lådvin på fredag!

Igår när skolan var slut var det bara hem, kasta sig i duschen och göra klart garneringen på tårta och dra iväg till sätteråsen till bror och ellinor! Broder fick massa presenter och jag åt massa smörgåstårta, avstod från den vanliga för sådan gillar inte jag! så fort vi slängt i oss maten drog vi oss, jag hoppade av hos min pappa där Sebastian kom i sin nya bil och plockade upp mig, drog en sväng till lakheden, sen plockade vi upp chillie och åkte hemåt :)
imorse när klockan ringde var jag så j*vla trött som jag aldrig vart förut tror jag, det var hemskt! även var vi inte uppe så länge igår :o men men, vi blåste ner över och jag hoppade ur vid pappa en halvtimma och inväntade bussen så jag slapp sitta i skolan i en timma! skolan var dryg men ändå över snabbt! och nu har jag precis käkat, känner att jag skulle ha väntat med det tills efter träningen men, nu är det nere iaf, inget att göra åt!

Ellinor skrev även upp till körkort idag! och hon klarade det! nu är det bara körningen på torsdag kvar :):) KUL! grattis!

nu ska jag försöka kika igenom fysiken en snabbis innana det är dags för träningen!

CIAO

Elfte maj.

Nu är vi tillbaka på en ny vecka.. igen! men nu är det inte så många kvar innan sommarlovet kommer och jobbet börjar! mycket skönt :)
nu sitter nere vid fors och har cad, håller på med en klocka som ska fräsas i tvåan!

Helgen har vart otroligt lugn och bra, Igår åkte jag till pappi en timma och sen fick han köra mig till sebastian :) slaggade över tills idag, när vi vaknade regnade det förfullt, så han tyckte synd om mig att få gå till bussen så han erbjöd sig att köra ner mig även idag :) påväg ner började det snöa för fulla muggar :O och i geijers var det t.o.m lite vitt på backen under träden! men det slutade snabbt som tur var! och nu ser jag solen skiner genom litegrann :)

Idag ska vi åka och fira min bror som blir 19år idag, och äta vår smörgåstårta vi gjorde igår! mumms!

nu ska jag försöka skriva klart mitt namn och sätta in på klockan :)
PUSS

Banan?

igår lekte jag med alexandra :) mycket trevligt med massa(!!) skratt och prat :)
idag började dagen med en spruta :S AJ säger jag, känns än i armen.. men nu är det bara(!) 2st kvar! annars har jag besökt milla och vart i ekshärad och handlat med mormor :)

nu kollar jag på robinson, sen börjar "se upp för dårarna" och nu håller även "da vinci koden" på, kan inte riktigt bestämma vilket jag ska se! men tror jag stannar på fyran :)

nu är jag även ensam hemma, som jag vart sen igår eftermiddag och kommer vara tills imorgon någon gång.. natten igår var otroligt ensam, men det hoppas jag på att denna inte kommer bli iaf ;)

nu ska jag fortsätta kolla in robinson! :)

you're everything.

äntligen helg! den börjades med bussmissing, så sebb var så söt och körde ner mig efter någon timma, orkade ändå inte med engelskan så ;p dagen har gått rätt snabbt, fått mycket gjort! matten är jag snart på s.300, klockan är på god väg, alla instuderingsfrågor i fysiken som jag inte fattar något av är klara!

nu tänkte jag få mig lite mat i magen innan mitt besök inför kvällen stormar in :) sen blir det hockey!



PUSS PÅ DIG SÖTNOS <3

You make me happy.

nationella prov idag i engelska, två delar. behöver inte säga så mycket mer..

efter skolan blev det värmullen med flickorna :) räääkrulle (y) sen följde jag med alexandra hem en sväng tills mamma kom, vi matade hennes sköldpadda :O hel coolt:) och lite skrämmande var den där varelsen! :O




Nu ska jag ta en tur med bilen ett par mil där jag lämnar bilen och stannar över natten!  vi ses och hörs imorgon folket!

CIAO

hold me up now!

Volleyboll turnering idag :) vi var bättre än op1+2 iaf ;) vi vann 2 matcher och losade 2, vilket bevisar att vi var halvbra.. men vi gjorde vårt bästa och hade kul, noga om man inte vinner eller inte.

på e.m struntade vi i promenaden och drog till karlstad, jag , sara och meta. vi åt! jag fick med mig ett halsband hem iaf. alltid något, när jag kom hem drog jag med soffen på en promme :) och nu ligger jag här, ska inte bli alls för dryg innan jag slocknar idag! himlans trött!

imorgon blir det engelska nationella. 2 delar -.- örker nog..

CIAO

It kills me not to know it..

nu ska jag alldeles strax ta och åka iväg på träning!

nu är matteprovet gjort också! så himla skönt :) nu är det bara engelskan, fysiken och matte igen kvar sen :) sen är det SOMMAR ! puss på det!

nu ska jag packa ihop och kila iväg till träningen :) ha en bra dag !

it's the people, not the place.

nu är det strax ballar av stål mina vänner!  ville bara påminna om det ;)

ny header också, inte kommer upp än antar jag, inte så snygg heller, men ett gott försök var det iaf!

CIAO

jag vill skrika så högt det bara går!

På lördag åkte vi som sagt till sätteråsen och grilla, även S kom och höll oss sällskap! sedan drog vi några vps och var allmänt coola i subarun! klockan blev sent och jag åkte med upp och var sällskap. söndagen tillbringade vi cirkus 5h i bilen, jag, S, ninni och mikael begav oss ner mot källby, bortanför mariestad. 22 mil dit för att vara exakt. där kollade vi in en bil han ska få hämta till helgen :) en otroligt fin 850 som ni snart kommer se här i trakterna ;) kom hem runt nio, smällde i oss den efterlängtade maten och gick till sängs :*, Idag ringde klockan vid sju, kvart över sju klev jag innanför dörren hos fader och halv satt jag på bussen! att vara snabb är något vi är bra på må jag säga!

skolan började bra, TOP skulle ha prov, tack och bock! för då slapp vi göra något;) hade 3 onödiga timmar som vi egentligen kunde sovit på men, sen var det lunch en timma och sedan fysik, där vi klämde ihop oss 7 st (!!) i ett rum på 2kvm typ ;) och sen var Carin sjuk så det blev en lektion idag som vi itne gjorde någonting på ;) seriös klass :)

nu ska jag försöka slå upp min mattebok och trycka in lite i mitt huvud inför provet imorn!

är det nått jag inte förstår?


DANCE FUCKER DANCE

ja, då var valborg över då :) började hos meta sen byn, det var skoj!
igår vaknade jag vid nio, tog en walk på en timma och sedan hem och slockande direkt och vaknade halv 4 (h) vi drog till sätteråsen och hälsade på, där även robin var. sen åkte vi hem och jag somnade snabbt! :) 
Idag har vi inte gjort så mycket, jag var ute och övningskörde, måste lära mig köra sakta tydligen, är alldeles för snabb! men annars kommer man ju ingen vägen om man inte trycker lite mer på gasen? aja, får väl tränas in ..

Nu har mammi precis gjort slingor på ellinor och mig, och även klippt david och ellinor, vi har också hunnit och ätit mat tsm :) och nu ska jag bli  med dom hem och grilla! så kommer nog S efter också :) myyys blire!

otroligt mycket matte har jag hunnit med också, har inte kollat på boken ens! men nu tänkte jag slå upp den och göra ett tal, kasnke två om jag orkar :) så nu ska jag kila!

CIAO

RSS 2.0