sista 2008dagen.

igår var vi somsagt hos lundbergs. oj vad kul vi hade :D så detta måste vi ta och göra om!  - Hej birgitta, det är jag! - Hur gör ni ? upp och eller runt runt? ;)  knas!

nu har pappa precis ring mig :) han är okej och allt har gått bra! :)

nu ska jag göra mig iordning och sen åka upp till gumma och fira nyår där, mysigt :) ska spendera min sista dag på 2008 och min första dag på år 2009 där!

ha ett gott nytt år allesammans! så ses och hörs vi nästa år! puss på er!

mitt 2008 i frågor

ÅRET
Hur har året nollåtta varit för dig? - bra och händelserikt :)
Bättre än förra året? - ja det var det!!
Har du träffat några nya vänner? - ja :)
Någonting du aldrig kommer glömma nollåtta? - absolut!
Har du flyttat under år nollåtta? - nej.
 Har du hittat en ny låt som du älskar? - japp :)
Isåfall vilken? - orkar inte skriva alla
Har du druckit alkohol? - jadå,
Har du rökt? - japp
Har du kysst en främling? - har nog hänt ja.

KÄRLEK
Hur har din kärlek varit nollåtta? - på topp!
Har du strulat med någon? - japp
Har du varit kär? - är! absolut.
Har du sagt jag älskar dig till någon? - ja :)
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - ja :)
Har du haft ett hemligt förhållande? - hehe nej.

SORG&HÄMD
Har någon i din närhet tagit självmord? - nej
Har någon i din släkt avlidit? - ja :'(
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? - nej
Har du varit i slagsmål? - nej

PERSONLIGT
Har du gjort någonting du ångrar? - yes
Isåfall vad? inget jag nämner här
Har du skämt ut dig? - säkerligen.
Har du ljugit för en vän? - nee, inte medvetet iaf.
Har du varit ute en hel natt? - ja
Har du blivit tagen av polisen? - nej, inte detta året.
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - absolut
Har du sovit i samma säng med någon i samma kön? - javisst

SKOLAN&FRITIDEN
Vilken skola går du på? - älvstrandsgymnasiet
Har någon varit elak mot dig på skolan? - emma, annars ingen. ;)
Hatar du någon på din skola? - nej det gör jag inte.
Har du gjort något framsteg? - framsteg och framsteg, har väl lärt mig saker
Har du haft alla rätt på ett prov? - ehe, nej.

VÄNSKAP
Har du träffat nya vänner? - ja :)
Har du förlorat en vän? - nej, det har jag inte.
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? - lite mer än förut kanske.
Har du gått bakom ryggen på en vän? - nej.
Har du ljugit för din bästavän? - nepp.
Har du många killkompisar? - jodå, i hagfors känner väl alla alla så.

you can't give up!

Kvällen kommer jag spendera hos familjen lundberg =) jag, emma, mamma och agneta :) mysigt!  jag tänkte bara tala om det för er, jag känner att ni bryr er väldigt mycket också!

puss på er!

Everyone wants to feel that someone cares.

Farmor ringde och talade om att allt gått bra med pappa under operationen! otroligt skönt att höra!! han är förtfarande sövd och kommer inte kunna vara anträffbar förens på fredag, men han är i goda händer så jag är rätt lugn ändå!

igår spenderade jag kvällen hemma hos familjen finnkvist, trevligt, det känns precis som jag bor där när jag är där :) vi käkade mat, bullar, lite choklad och kollade tv och pratade :)
dagen idag får bli som den blir, syster kasnke kommer och då blir jag hemma, annars kasnke jag ska in på innebandy, det får kvällen avgöra själv!  nu ska jag underhålla mig med High school musical 2 som börjar snart.

ikväll är det sista hela natten på år 2008! och idag nästsista dagen, och endast 2veckor tills jag fyller hela 17 år! 

/a.

the kill!

är det bara min tv som är störd eller är det något i luften som stör? min tv är iaf helt cp, rätt vad det är så blir den svartvit och börjar brusa i ca 2 sek, och sen blir ljudet högre än det högsta som går och sen sätts det ner igen.. hel knasigt!

dagen ska jag spendera med kusin :) men har inte tagit mig ur sängen än, men jag ska snart gå upp och göra mig iordning och sen åka till henne :)
så får vi se om vi ska till örebro imorn och hälsa på pappsen, nu börjar ensam hemma 2! :)

puss på er !

29december.

nyss vaknat, ensam denna dag. första natten utan älskling :( så nu är jag verkligen ensam, inte en jävel i huset. men det får gå ändå :) idag vet jag inte vad det blir, men imorn kasnke vi ska till örebro och hälsa på pappa! sen på onsadg är det nyår! :D

6 månader igår tillsammans med älskling! inget gör mig så lycklig som han! PUSS

jag älskar dig!

vaknade av att älskling kom till mig igår när jag precis somnat in, puss på honom! sen vid tre tiden ringde bror och vi åkte in och hämtade honom, sen hem och la oss. klockan ringde halv 6 och han drog iväg till norge. 

jag vaknade till runt tio, sen ringde telefonen.. det värsta samtalet på länge! min pappa är i karlstad och opereas idag, för hjärtat! det är inge allvarligt säger dom, men det är nog allvarligt så dom måste operera! :( så nu håller vi alla tummarna för honom så ALLT går som det ska!

nu ska jag ringa till karlstad och höra hur det går med min älskade pappa!

Mellandagsrea!

ett tag sen jag skrev nu, men jag drar det lite kort:
julafton; mys med familjen, hem till sebb och mera mys,
juldagen; mys med älskaling hela dan, sen åkte vi till mormor och öppnade mera paket, kvällen bjöd på fest, först i sunnemo hos olivia och sen slutatde kvällen inne på folkan ;) sen mera mys med älskling,
igår; mysdag hela dagen!
idag; vaknade upp i gumma, sen bar det av ner mot geijersholm till emma! vi hämtade upp Linda och Evelyn och drog ner mot storstan! fick mig massa grejer, så jag är nöjd med dagen! fler gånger emms!

nu väntar tvn. kvällen tar jag som den kommer :)
CIAO

Emma är kung!

nu är julen över, men inte riktigt ändå. eftersom mamma jobbade igår så ska vi ha julafton idag igen :) då kommer även roger, mamma och älskling med och är sällskap :) kul ska det bli! får lite mer julklappar och mamma får alla sina.
kvällen igår var otroligt kul, den kan inte bli annat med min knäppa släkt får nos på lite alkohol ;) sen kom kvällen och jag åkte upp till gumma! :) så här ligger jag än, kollar på ricky rik :) 

nu är det ett helt år kvar tills nästa jul, men endast 3veckor till jag blir 17, och 6 dagar tills nyår! :)

ha det bra!

karlstad.

idag orkade jag iaf tillslut tjata med mig bror och kusinerna + norberg till karlstad :) fick klart alla julklappar så nu är det ur världen iaf :) ingenting till mig själv fick jag heller, men det får vänta tills mellandagarna, då allt är billigt ! kom hem runt halvnio någongång och då dröjde det inte länge tills älskling kom och knackade på hos mig :) så vi åkte till tony och nu är jag i gumma :) så nu ska jag inte tönta mig mera men jag kunde inte låta bli eftersom han har min dator nu så jag var tvungen att kika lite i den och då kunde jag ju lika gärna passa på att uppdatera er om min händelserika dag :)

imorn ville emms ha med mig till karlstad, men lite förkort varsel för mig så vi får ta en dag då all rea är igång ! :)

tänk er, nu när ni lägger er och sover, så är det sista natten innan ni vaknar och det är julafton! jag kan knappt tro det! inga julkänslor alls! men jag hoppas att det kommer snart :)

nu måste jag avsluta :)
god natt på er!


danföredanföredopparedan

endast två dagar kvar nu! och jag har inte mina julklappar klara , bra! men men, hagfors har ju ett stort utbud på affärer som jag får ta och springa igenom.
nyss kommit hem från en tur i skogen, usch vad jag trampa ner mig, blev helt genomblöt i min sko :(  nu väntar jag ivrigt på att grinchen ska börja :D idag med svenskt tal!

annars vet jag inte vad jag ska hitta på med idag, mamma ska till karlstad, men inte förens 4. och det känns lite sent och onödigt tror ja.. så jag stannar nog hemma och gör ingenting :)

All I want for christmas is you!

21:a december,

igår umgicks jag med min pappa :) packade in paket, röjde till hans gamla skivor han drog på på högsta volym, spela kort, körde bil. trevligt vare! sen åkte jag hem och älskling kom och kröp ner hos mig när jag sov :) nu har han nyss lämnat mig efter en otroligt mysig och skön dag :) så nu sitter jag med levande ljus och kollar på GRINCHEN, jag älskar den filmen! när filmen är slut tänkte jag lägga mig i badet med ansiktsmask och hårinpackning :) sen får vi se vad kvällen bjuder på, jag är ensam hemma så det är bara att komma och våldgästa mig mina vänner :)

förövrigt så fyllde Joline år i fredags och Emma igår :) så grattis på er flickor!

over and out.

I see you smile.

underbar dag idag i skolan, började med fika som Per köpt åt oss :) bullar, pepparkakor och must :) sen blev det julshow av lärarna, det roligaste jag sett på länge alltså, Carp, hon slår allt och alla, tårarna rann när hon var på scen och röjde ;) hon kan allt ibland. sen var dagen slut någongång runt tio :)
nu är det efterlängtade lovet äntligen här! det känns otroligt skönt må jag säga!

nu skulle emma vara duktig och städa, så jag känner att jag också måste ta tag i detta nu, så nu ska jag också städa!
sen kommer älskling :)

5 dagar kvar,

Nytt läge!

igår kom älskling hit och höll mig sällskap under kvällen/natten, mysigt :) började dagen idag med att försova mig, eheh. men så är det när man ska gå upp ensam i huse och mobilen inte ringer, men bosse hade överseende och det gjorde honom inget :) efter bilden var min dag slut, per tyckte jag fick åka hem :) sen dess har jag vart hemma och packat in mina paket. sen åkte jag och mormor in och shoppade loss i hagfors city! okej, fick inte så mycket men ändå, sen gick jag till mamma och fick massage,  min rygg/axel är helt cpstörd. så nu blir det lars som får ta en ordentlig titt på den! okej, jag vet att högerbenet är 1cm kortare än det andra, men han kan ju försöka göra någonting åt det iaf! gör verkligen apont i vissa stunder! men nu ska vi vara positiva istället, för imorn är det fredag och det betyder JULLOV! fyy vad härligt alltså!
idag var det den sista träningen inför jul/nyår, det gick verkligen skit idag, var inte med för 5öre kändes det som. men jag får ta nya tag och komma igen i januari när vi drar igång igen! kan knappt vänta, jag älskar innebandy! :)

nu ska jag avrunda och hoppa i säng :)
god natt :*

PUSS

Nyss promenerat med soffi, och när jag gick hem slog det mig att vi har ingen franska imorn! och jag är klar med veckans matte så om per är snäll kanske jag slutar när jag gjort klart min bild, jag har bara lite kläder och sen bakgrunden kvar, så det tar ju inte alls för länge med mitt angengemang ;) GOTT för mig! :*

C'est la vie.

igår var vi på universitetet, kollade in, åt mat, träffa hugo, spanade, lekte, hade kul. sen blev det stan med mickis och meta, fick iaf nyårsklänning, julklappar åt mig som mamma köpte, och julklapp åt mamma, pappa, mormor, milla. bara till killarna kvar nu, jag vet iaf vad älskling ska få, men broder och olle? nej, ingen som helst aning. men det löser sig väl med tiden antar jag.
dagen idag var slapp, gör ingenting på lektionerna, lite onödigt men :) får ju iaf träffa kompisarna, det är väl ett plus :)
imorn har vi bild, sen matte och avslutar med franska, det är dom allra sista lektionerna innan jullovet! :*
ingen träning blev det idag heller, så det blir att vara hemma och julstäda huset, tror mamma. men jag ska ut och gå och sen lägga mig i badet hade jag tänkt :)

frövrigt träffade jag på Denise bara sådär när jag köpte klapp åt pappa på siba! det var inte igår, så det var trevligt :)

TU ME MANQUES!

det liv vi måste klara av,

dagen idag har vi inte gjort så speciellt mycke, cad dom tre första timmarna, datan skippade vi och kolla på innebandy istället, sen avslutades dagen med film, taxi3 =)
imorn bär det av till karlstad, med hela teknik linjerna, trevligt värre, efteråt stannar jag och meta och shoppar det sista inför jul, eller ja, för mig blir det det första, har itne köpt en grej än! toppen :) men det ska det bli ändring på imorn!
onsdag och torsdag är det vanlig dag, sen på fredag avslutar lärarna med en revy för oss, sen vid 10 snåret har vi looov! underbart blire! och jag inviger lovet med älsk :) love it!
jag kan knappt förstå, om 1vecka och 2dagar är det jul, och 2veckor och 2dagar är det NYÅR, vart tar ni vägen då mina vänner?!
så är det bara 3veckro och 6dagar tills jag fyller 17, tiden bara flyger iväg! inte länge sen jag fyllde 10 känns det som, och helt plötsligt är jag 17!  men tiden går väl fort när man har roligt, antar jag..

min mobil är cp :*

www.fargadelinser.com

www.fargadelinser.com, sidan ger gratis linser till bloggare, mycket snällt av dom! jag som alltid vart sugen på bruna ögon tänkte jag testa ett par bruna linser :) skulle inte vara helt fel!

13 december,

.. vilket betyder precis 1 månad tills jag blir 17! och 11 dagar till jul utan en enda julklapp inköpt (y)

nu sitter jag och kollar på bonde söker fru med hårinpackning i mitt skadade hår =)

jag kom på att nu har vi typ ingenting kvar i skolan, gör ingentign på engelskan, franskan, svenskan. så det är väl matten och samhällen som vi egentligen ska jobba på men som vi inte gör, och vår jobbiga fredag går bort nästa vecka va? för lärarna ska spexa för oss! :*

nu ska jag hoppa in i duschen och sen kommer min snygging!

Puss/ A.

it's the people, not the place.

ja, lucia i kyrkan med min vän emma :) sen tog vi ett varv på city innan våra skjutsar kom och vi begav oss åt olika håll, jag och älskling åkte hem, gick in till grannen och drack kaffe och pratade, jag gillar att umgås med mina grannar, det är mysigt på något vis :)
förövrigt så testa vi svarven idag, jag och emma, och självklart så får jag en svarvrestbit (som blir av stålet när man svaravar det) rakt mellan brösten som bränner in i skinnet! okej, så allvarligt kasnke det inte är, men den var så varm så den verkligen smälte in i skinnet! men nu har jag duscha och det har lagt sig lite, jag hoppas det inte stannar där hela tiden, inte så fint kasnke :)

 nu kollas det på idol, och vem vinner? alice eller kevin? jag är glad för vilket som, för robin e är ju inte med så då spelar det inte så stor roll, båda är duktiga att sjunga!

snart är min loverboy tillbaka också, efter att ha skjutsat iväg patrik, så ikväll blir det mys på högsta nivå!
PUSS PÅ DET!

fredag,

somsagt så satt vi uppe hela natten, är inte så trött som jag trodde idag, det är bra. men jag orkar inte vara i skolan för det, vill hem och lägga mig nu bara! himla samhäll och teknik, men det får väl lov att gå antar jag,
har datakunskap och min dator är hemma :) så jag har inte gjort ett piss på denna lektion, men det ska väl va så någon gång också.
Dagen idag började med lucia, mysigt. sen fika i maten, mindre mysigt, sen tre timmars rast eller nått, per tyckte inte vi behövde ha matte :)
sen ska jag umgås med älskling :* får se om det blir lucia i kyrkan också :)

äntligen helg, sen endast 1 vecka kvar i skolan, sen är det 'LOOV!

lussevaka,

inge soving här inte, vi har vart uppe ända sen imorse mina vänner =) jag och dessan, inge trötta alls nu heller =) det är bra, för vi ska klara detta, endast 2½h kvar nu, så detta fixar vi lätt!

matematik3000 in my <3

ja, nyduschad och klar för sängen tänkte jag när jag steg ur duschen. men när jag kommer in på mitt rum ligger matteböckerna uppslagna och bara väntar på att bli läsna .. och jag kan ju tala om att om jag inte hade vart på träningen nu hade jag sovit vid denna tid, men nu är jag uppe i varv och orkar inte sova, så det blir väl att plugga på.. vill ju inte misslyckas på det nästsista/sista matteA provet direkt. skulle inte vara så kul precis, nej nu måste jag faktiskt dra igång, för om cirkus tjugo minuter är syster hemma och då blir inte mycket till plugg antar jag,

imorn blir det en heldag med emma berg också! trevligt :)

nu dumpar jag datorn, eller internet iaf, musiken och  msn är på ;)

fuck me, i'm famous!

det är jag som ligger och pluggar matte för fullamuggar? jo, det är väl det ja.. jag kommer inte klara detta provet, jag blandar ihop cos, sin och tan :@ himla onödigt räknesätt det där tycker jag.. men men, jag får väl ta och dumpa datorn och träna tills jag ska in på tränignen.

I hope you're happy!

9;e december

matteprov på torsdag kom jag på  när jag satt på bussen hem förut, och böckerna är i skåpet.. och imorn slutar vi 4 och träning vid 8, mycket jag kommer öva! not! men om jag verkligen känner att jag inte kan matten måste jag faktiskt stå över träningen tror jag, för jag vill ju hellre klara matte A eftersom detta är det sista/ näst sista provet? fan att jag inte tänkte och tog hem matten idag!! men vi har ju en mattelektion imorn också! så jag hinner nog träningen :D matte går ju ändå inte så jätte bra att träna på så, men vi får se! aja, nog om detta ;)

nu har jag tagit mig en välbehövlig tupplur och kollat film med levande ljus och gjort svenskan. ingen millis blev det heller, men det får bli någon dag snart! men jag kanske ska leka med emma sen! det var ju inte igår precis! så det blir skoj :) om hon hinner såattt säga, hon har prov imorn, men det märks :)

Förut kom roger hem med tårta åt mig också :) gott!
kollar på finalen av top model, jag vet att jaslene vinner så det är inge kul :) men jag kollar ändå!

jag blir mer och mer förälskad för varje dag som går ska ni veta mina vänner! jag är så otroligt lycklig! PUSS!

anna dagen.

tog tjugo i tolv bussen hem idag, slapp svenskan för lena =) snäller! 
sen tror jag att jag ska höra med moster och vi ska umgås hon&jag :) inte setts på över en månad, inte bra. annars blir det att sova tiidgit! för imorse kunde jag knappt ta mig ur sängen! p.g.a tröttheten, trodde jag skulle ha haft träningsvärk efter träningen igår också, men jag känner inte ett dugg :) det är bra :)
nu väntar jag på att svensson svensson ska ta och börja! och att det ska bli fredag igen så vi får visa vad vi går för på svarven! och njuta av en lång skön helg sen!
nu tror jag att jag ska gå och göra mig lite mat :)

förövrigt har jag namnsdag idag! så grattis till mig och alla andra annor! :)

du är helt underbar! och det bästa är att du är min! :*

monday

franska provet avklarat! inte för jag tror jag klarar det men jag har gjort det iaf! dagen har vart händelselös iövrigt tror jag. cad utan lärare = julkalendern, datakunskap var vi på i cirkus 20 minuter sen drog jag och emms, sen gjorde jag prov och sen hemåt! en härlig dag tycker jag =) men nu tycker jag klockan kan gå lite fortare så jag kommer iväg på träningen någongång :)

redan 2;a advent mina vänner, jag förstår inte! och inte en enda julklapp har jag inhandlat heller, itne så bra kasnke. men men..
under veckan vill jag åka pulka om snön är kvar& ha snöbollskrig, så ska jag även leka med emmaberg på torsdag! trevligt !

nu ska jag ta och dra mig upp ur min underbara tomma säng och få lite gjort istället.
adjö.

helgen,

fredagen blev det innebandy med emma, linnéa, sofie, emmab och ida, tror pojkarna vann? men är inte säker :) höhö. skulle sovit hos fader, men drog till udde efteråt ist. rätt onödigt eftesom när jag kom hem kom sebb och hämtde mig och vi åkte upp till gumma. Lördagen låg vi i sängen kollade filmer, men sen var vi påväg till sunne men vände och åkte till martin. satt där i flera massa timmar. och sen när vi kom hem bar det av till johan i myra, även olle och emil kom en sväng, utan emma -.- du skulle följt med emmis! :) sen skulle vi åka, men vi drog hem till roger och spelade tvspel, eller dom spelade och jag kollade :) sen fick vi äntligen åka hem och sova,
Söndagen degade vi också ;) gjorde nästan inte ett dugg, kollade på tv och filmer och myste.

idag är det måndag och vi har teknik, utan lärare.. eller johan är vår lärare men det är väl inte så mycket till lärare direkt? ;)
sen blir det dator och sist franska. och jag hjar franska prov som jag inte tränat något på (Y) jag åkte hemifrån vid cirkus tio på fredagen och kom hem halv tolv i går kväll. och böckerna har legat hemma hela tiden :) bra! jag sköter skolan!

- helgen
- helgen
-helgen
-helg
- helg
- helgen
-helgen

kula konversationer jag och dessan har såhär på måndagsmornarna :)

BÄSTAVÄNNEN




För jag har världens bästa vän! Hon finns alltid där, i alla lägen! hon lyssnar och stöttar vad det än är! utan henne vore jag inte hel!

ingen sofi ingen anna! så är det!
<3

Leave the past,

jag är alldeles för känslig, men jag kan inte göra någonting åt det! fyfan vad jag hatar detta! så lett på allt och nästan alla! eller ja, det finns dom som utmärker sig mer än vissa! AAH! orkar nog.... LETT! mmmm.
måste verkligen prata ut om det snart känner jag, men jag vill inte, vill inte överföra alla mina problem på någon annan.

jag har haft en jättebra dag i skolan idag med lekar, bowling och allt. men jag orkar inte skriva om det. är verkligen inte på humör!


just do it!

igår somna jag runt halv2 eller något, kunde verkligen inte sova.. och imorse när ja vaknade kunde jag inte prata, det kan bero på att värmen inte var på så hög värme också, men jag vet inte. så jag kolla på den usla julkalendern och sen somnade jag om! gott!
idag ska jag nog hjälpa mamma och pynta huset :) mysigt!
nej, nu ska jag ta mig lite frulle! :)

RSS 2.0