What did you say?

Fredag, vilket innebär helgen & fredagmyys! de gillar jag.

Igår var det 19 månader och inte 18 som jag skrev på facet, men orkade inte ändra, bra nu vet ni det :)

Snart ska jag åka och plocka upp min vän sofi och dra en sväng till stan, sen kommer min snos och imorn drar vi till kopparberg!

Nu ska jag göra en skiva till min bil! på tiden nu kanske. Måste ju ha något annat än absolute rock när vi glider omkring.

CIAO

only one day ♥




nu drar jag på innebandy!



sebastian ♥

I MADE IT!

HAr inte riktigt hunnit smälta att jag faktiskt är 18 år än, känns inte som så, jag är ju så liten än.. Men det känns bra ändå :) HAr fått en massa paket och fler blir det till helgen.

Nu har min älskling dragit till tyngsjö, jag skulle suttit i bilden brevid honom nu, men eftersom släkten har så dåligt planeringssinne kommer dom imorgon och hade inte tid annars, och tårtan var beställd så jag fick vara hemma.. jävla piss, vill ju dit jag med och åka massa skoter!!! men stugan är hyrd tills mars, och dom kommer hem imorgon eftermiddag så jag följer med i nästa tåg som går! och en natt ska jag nog klara mig ensam i sängen.. & ikväll myser jag ner mig med sofi och alexandra i massa prat! det går utmärkt det också! :)

Nu kliver alexandra snart in genom dörren :) och sen kommer sofi när hon sjunigt klart! ;)


CIAO

big giirl

imorgon smäller det! hela 18 år!  WIIHOOOO




Halkis

Idag var det halkbanan som gällde, det var KUL!! inte alls så farligt och hemskt som jag trodde, nej gud vad skoj det var! en riktig aha-upplevelse var det också, vad mycke 5km/h kan göra. Nästan tråkigt att man klarade sig, hade inte haft något emot att åka dit igen liksom ;) Sen åkte vi i en bil som snurrade runt ett helt varv, det enda som höll fast en var bältet, det var också skoj!

Nu har jag tänt ljusen och värmer upp rummet tills snos dyker upp, vilket är snart!


Åter till pluggandet!


2 dagar kvar, 2 dagar kvar!! happyface!


Hey jude.

sista dagen innan skolan börjar igen. sorgligt..

mitt lov har varit superduper, började med julafton hos lena, sen till mormor då basten blev med. nyår har även hunnits med, det spenderades i hagälven, hos robert, massa akustiskt gitarr spelande och trevligheter, sen snodde vi halva robbans säng då gästrummet var bokat, sen drog vi hem och åkte skoter. Vi har även hunnit med att vara till åland på kryssning, åkt en hel del massa skoter och fastnat och rasat innan den hemska kylan kom, då blev vi mest inne under täcket! Igår blev det lite drag hos emil, men det varade inte så värst länge utan emil följde med oss hem vid halv tolv, han somna och vi tog en låång varmdusch med levande ljus. Idag har vi vart ute på isen och åkt bil. ja tack till ännu mer ledighet!

Imorgon drar jag iväg på halkbanan, & nu ska jag plugga på teori! på tisdag tar jag min sista körlektion! <3


RSS 2.0