Nära skjuter ingen hare!

Just nu ligger jag i sängen och lyssnar till regnet som slår mot fönstret, åskan som mullrar högt i himlen och katten som kurrar! Det är bara en liten detalj som fattas!

Dagen har jag hunnit spenderat dels på apoteket x 2 sedan med jolin, sen Erica och på kvällskvisten med Dessan! Listan är skriven och allt är fixat så imorn är bilen packad och färden mot Höljes 2011 drar igång! oooh vad det kommer bli sjukt kul!!

Igår så spenderade jag & Erica, Mamma, Roger HELA dagen på stranden, paradiset, och alla 4 blev som kräftor, så natten har inte vart kul alls, men nu har det lagt sig någorlunda som tur är!


Smile like nothings wrong!

Här ligger jag och sofi vakna som vanligt, triggar upp oss själva så ja aldrig kommer kunna somna! usch!

Tur är väl att jag har min vaktkatt hos mig, inatt får transan inte gå ut!

God natt? Dålig natt passar bättre!

Dags för en vit vecka!

Helgen innebar en 3-dagars som var otroligt kuliga varje dag! ångrar inte att ja gick ut någon dag!

Torsdagen började hemma och Tina och slutade även där, vi drog till Uwån en sväng imellan och folket var ett hopplock av alla i hagfors, fick mig tillslut skjuts hem och landade i sängen vid 05.00,
Fredagen började jag att äta med familjen och släkten innan jag åkte vidare in till Hagfors till Jonas och Anna där Erica och Ante och Herman även väntade. Vi drog till Linnea, sen Sara och sen Johanna innan vi kom hem och sov som kräftor 3 st i en soffa.
Lördagen bestämde ja mig vid 8 att de va ingen ide att sitta inne när festen var i höghuset bredvid, fick med mig Alexandra och vi drog till Jocke innan det var dags att dra till Parken och efterfest vid TD.

Till helgen väntar Höljes sen får det vara bra ett tag!!



Ett skratt förlänger livet!

Igår spenderade jag dagen på Manhattan och förlängde livet med hundra år tror jag, kom hem ganska sent och somnade alldeles för sent för att orka en hel dags shopping i Örebro idag, men vad gör det ;) Fick det jag ville och behövde och massa mer!



Men nu mina vänner ska jag ta med datorn och se om jag klarar att se på Unthinkable och sedan sova ensam, de eee frågan deee.



"Livet måste bli lite värre för att det sedan ska kunna bli bra igen"

Varför gör vi ?

Vad gör man? Hur gör man? När gör man? varför? varför inte? vem gör det?

Mina älskade klubbmedlemmar Sofi och Josse, vad gör vi?

Josse ja dööör








Puss på oss <3

Don't stop Believing!

Att vara hemma och arbetslös har jag nu efter 3dagar kommit fram till att de är inge för mig, nog för jag börjar i järnverket i Juli men är redan helt uttråkad!

Igår kom Sofi runt 00.00 på fika, stannade en timma innan hon åkte hem! Det var något som verkligen gjorde min dag fast på natten! Herregud vilken skrattknip i magen!

Under dagen idag har vi fixat och ringt runt lite, & min walk in closet har börjat fått in lite kläder även om den är långt från klar.

Senare
tar jag med mig min kära kusin på tutbingo och hoppas på att vi blir rikare på hemvägen! Stort behov av dom just i detta läge!

Imorn ska jag på en tripp som kanske gör förändring i livet ! Nervigt!


Love you girl!

Ledigheten

Imorgon drar alla till napa medans jag och några fler sitter hemma i hagfors, hur kul är det? neee, just de..

Idag höll sängen fast mig en bit in på dagen innan jag åkte till Manhattan och fick mig kaffe, vi drog en till tur till gumma där ja fick mig Jordgubbar och vaniljvisp av världens goaste Ninni! Åkte hem och drog en film innan ja åkte hem och gjorde iordning korvstroganoffen ja precis smällt i mig!
Senare får det bli en kvällspromenad i de underbara vädret eller om ja ska ta och göra cheesecake?



Snosi vovven!


STUDENTEN

Happ, nu är studenten över, är livet också över? är det här allt börjar om på nytt? är det nu man ska bli vuxen kanske? många frågor som jag hoppas framtiden löser av sig själv.

Precis i stunden känns det underbart att tagit studenten, men det kommer en dag snart då jag vet att ja kommer sakna skolan, och jag saknar redan alla vänner! fy fan vad 92:orna var bästa gänget! Jag älskar er!!!

Gårdagen började ganska tidigt med champangefrukost i blinkenbergsparken med alla fina studenter, vädret svek aldrig och vi tog kort och drack massa gott, senare begav vi oss till KKH och fick mat och därefter var kortege bort till kyrkan, svetten rann och alla i kyrkan hade gått ut innan det var slut. Vi sprang till skolan och därefter sprang vi ut ur skolan! vilken känsla! Vi gick runt och gav blommor och fick nackspärr innan vi drog ett par varv med flaken! sen hem och äta och få presenter av släkt och vänner! Vi drog senare till Emmis och efter till parken där det knappt gick att gå, herregud vad folk överallt! Tröttheten kom som ett brev på posten när det var slut men som tur var kom Jocke som en räddare i nöden och jag fick sova!

Dagen
till ära har jag tillbringat de mesta i sängen, drog mig upp runt 1 och följde med basten upp till gumma en sväng och hälsade på igen! Kvällen ikväll verkar bli lugn och tråkig, men efter denna vecka behövs det också!

Drar en film och hoppas på att något kul sker snart!


Student 2011!!!

Klockan 12 var det mösspåtagning och studenten är här!! INGET mer i skolan förutom revyträningar överallt! WIHOO!

Igår var det så kallad "fest" som slutade tidigt då vi var 10 studenter ute.. Ikväll blir det däremot brännboll, mat på bryggan och fest med alla!

Ikväll super vi bort alla bekymmer!!

RSS 2.0