Falling rain,

ja kan man säga..

oj så mycke de har hänt sen sist jag skrev :) knappt så jag minns, men eldfesten var det iaf, fredagen började hos faster med god mat, sen åkte jag till saga där det var en massa folk, gick vidare till parken, gick aldrig in utan jag och therese åkte till hagälven och var där tills fem innan vi gick hem och åt hos robert, vi sov där och dagen efter blev det brakfrukost, sen åkte jag på släktmiddag med hela pappas släkt, utom emma.... släkten från florida har ju vart här och bott hos oss i en vecka så man får ju passa på att ses då när alla är samlade :)  efter drog jag till alexandra och vidare till hanna där det bjöds på fest, lekar och roligheter :) sen blev det parken, jag och alla andra kom in på 18 ;) sen drog vi till robert igen och sov :) vakna två dagen efter ;o och vi gjorde inte ett piss då, men så ska de va efter en tvådagars ;)

ja och igår åkte jag och min favorit ner till karlstad på bio, i stormens öga, superbra film :) sen åkte vi hem och soov, alla andra dagar som gått har jag umgåtts med alexandra och basten :) har inte vart utan min man en enda dag på tre veckor nu ;p mysigt :)

denna helg är jag helt ensam hemma, mamma är i stockholm och min bror är i norge på kurs, göttt :D så nu tänkte ja va duktig och tvätta och dammsuga lite :) 

CIAO

090819

jag är redan less vid skolan, inte själva skolan utan hur dom lagt upp allt, utan skåp och allt spring bara.. allt jävla bärande på alla böcker, datorn, ytterkläder och sen idrotten fram och tillbaka i hela hagfors..
men imorgon kan jag inte klaga, börjar 8 och slutar 11! endast cnc-teknik :) och det enda jag ska bära med mig är EN PENNA OCH ETT SUDD! inget mer ;) (y) älskar torsdagarna!

Imorgon kommer besöket från USA hem :) dom ska bo hos oss, trevligt att se dom. Släktlunch på lördag :) utan emmsi :( (n)



yesterday kom jessica och bror hem med denna sexveckor gamla kattunge!!! solveig döpte jag henne till :) dålig bild men hon var verkligen superduper söt! men mamma är så allergisk så hon fick inte stanna mer än någon timma :( så jag tröstade mig med att åka till gumma, inte sovit utan honom på två veckor nu! älskar't! :)

om en timma är de dags för träning, innebandy och styrka :)

you're so beautiful, so damn beautiful <3



Achilles heel,

ja nu har skolan dragit igång, uua.. men så skönt när detta året är gjort !

sen jag skrev sist har det väl inte hänt något, jag har bott i gumma varje dag och tofflat mig :) eller jag var i minigolfen igår :) med alexo!

idag när jag kom hem viska en liten fågel i mitt öra att träningen började nio och sluta halv elva, no way tänkte jag, anna behöver sova, så skulle vara duktig och åka till vågbacken iställe, ringde min käre kusin(som även fyllde år igår och bjöd mig på tårta, grattis!) och jag skulle komma innan vi skulle till vågbacken, mm visst. satte mig på mopeden och ska starta, den går inte igång, nej ska jag kicka ist, men vart fan är kicken då?! ja, de var en bra fråga, inte sitter den på mopeden iaf. så där stod jag.. tur att jag var hemma iaf så jag inte var någon annan stans..  men kusin kom till undsättning och vi skröv av hans kick och flytta över så min gick igång iaf, så åkte vi och sprang trean och sen hem. när jag kom hem vid åtta kolla jag internet efter nästa träning så ser jag att den började 7 idag, men men, inte mycke att göra åt nu :)

nu har jag precis duschat och lagt mig i sängen, & snart kommer min älskling och gör mig sällskap :*

CIAO

damn mosquito bites..

.. ja kan man säga, fan vad jobbiga dom är! kliar så inihelvete mycket!

idag var jag i gumma, as usual.. när han drog till munkfors åkte jag till sommarstugan och vi städade ur den, eftersom det regnat in i den och vi ska byta tak (n) sedan åkte vi till mormor och käka, sen hem. och jag har kört hela tiden ;) förut skulle mamma även till råda å köpa bensin, jag körde även då. det har gått super bra hela dagen ända tills jag är ettparhundra meter hemifrån, mm hej kärringstopp x2.. u va kul sånt är..

här är vår söta lilla stuga :)


aja, nu ska ja återgå och va social!
CIAO

it's not too late!

Ny design på plats, får se hur länge jag orkar med den..

igår efter träningen åkte jag somsagt till gumma, nyss kommit hem därifrån nu, håller på att laga mat och pajer förfullt nu inför middagen med släkten, elin drar ju snart tillbaka så vi måste hinna ses alla en sista gång tyckte vi :) så kanske basten kommer med, annars åker jag dit efter :) 

nej, nu måste vi snabba oss!
CIAO

These are my words.

så länge sen jag skrev här, under dessa dagar har jag vart i ullared i två dagar, sovit i alexandras sommarstuga där vi åt kräftor, åkte båt, prata massa och plocka blåbär, jag och sofi har umgåtts, varit på kickoff,  jag har lekt med min kusin lite och resterande tid har jag umgåtts med min grabb.
Igår åkte jag och basten till karlstad och handlade :) på kvällen var vi till ronny och drack kaffe, sen åkte vi hem och slockna framför beck :) 

nu har han precis släppt av mig, och ikväll blir de träning :) sen gör jag nog en sväng tillbaka till gummis :)

nej, nu måste jag duscha :p mitt hår ser ut som helvetet själv :)
CIAO

tredje augusti!

Nu är jag hemma och utvilad efter helgen!

på lördag ringde klockan tio i fem, halv sex åkte vi och hämtade upp ida & sofi, kvart över 6 anlände vi till karlstad och började dagen med en korv i magen, väntade på tåget som gick vid sju. Vi kommer till Kil där Joline och Saga skulle kliva på, men vi ser dom icke, och neej, dom hade försovit sig :p så det blev bara jag, ida och sofi, men lika kul var det :D
vi kom till götet, gick på fel spårvagn så vi kom bort i stöll, fick hoppa på en annan och byta längre bort, då även en turk står och skriker jävla svenne, sug mig kuk och i samma veva drar ner sina brallor och snurrar runt det lilla han ägde. äckel!
men sen kom vi tillslut fram till liseberg! kuuul! dom krångla massa under dagen, flumride var avstängd i början, sen stängde dom kanonen, rulltrappan sluta fungera, och panavision som vi väntade på i 30min hade tekniska fel så vi fick inte kolla.. men men :p
vi blev trötta och orkade inte meed allt folk som strömmade in, 25-40min kö på varje karusell var det, så vi åkte tillbaka till centralen och åt mat iställe :p Bussen kom och det var dags att åka hem, eva väntade så snällt i karlstad på oss och vi fick åka hem :)
väl hemma gick telefonen i ett ändå tills klockan var 4, då var anna trött, vaken 23h ;o sen vaknade jag vid 5 h senare och klev upp, mamma körde mig till gummis och då strejka våran bil och gick sönder (y) wiihoo..
jag och basten drog till rune en snabbis, hem och spela tvspel, sen vidare till hagfors hämta emil och åkte till milano, efter lååånga 20 minuter eller ngt kom äntligen olle så vi fick äta :p sen drog vi till robert, sen till henrik :) och sen äntligen hem och fick lägga oss och  mysa lite innan vi somna in, imorse vid halv fyra var de dags att gå upp igen! lagomt trött vill jag lova! då var de dags att åka till nogre för basto, jag åkte hem och somna direkt tillbaka och vaknade upp vid 12. så nu är jag utvilad :D stackars mannen bara som jobbar tills tio ikväll..




nej detta blev att ett jättelångt inlägg nuni.


RSS 2.0