Fullt upp..

Hur drygt går inte dagarna när man bara sitter? inte kommit ett paket, igår kom det 7? kanske..  Har iaf hunnit kolla igenom aftonblader minst 10 ggr, redan! nwt & vf ligger inte långt efter, hunnit läst 21 sidor på Kenzas blogg, kollat senaste inläggen av kissie, Nelly.com har jag också hunnit med! Det har inte gått 2 timmar av jobbet än.. 7 timmar kvar!

Humöret är dock på topp ändå, det är ju endast idag och imorgon kvar på jobbet!! Huuuuuur skönt? efter 9 veckor ser jag äntligen slutet!

Väskan är packad inför Turkiet resan, OM 3 DAGAR!!! herregud, resfebern har redan kommit!

Får antagligen fortsätta att kolla om aftonbladet uppdaterar sig, dags för frukost om 40 min!

CIAO

Resfeber!

Har ääntligen inlett min sista vecka på WASA, de 9 veckorna har gått otroligt fort! Skönt men ändå tråkigt, sommarn är tamigtusan över.. Sommaren i Filipstad har inte vart så jobbig ändå, dock lite ensam ibland.. Men Filipstad har faktiskt sin charm!
Har iaf trivts otroligt bra på jobbet, träffat otroligt mycke nytt och bra folk som jag lärt känna alla dessa veckor!

Har spenderat alla helger i kära Hagfors, bott hos bästa vännen som fick sig lägenhet under sommaren!
Jag har även flyttat ut från min egna lägenhet och nu blivit sambo med Emma! Vi har inte börjat vår sambo tid tillsammans riktigt än men om 2 veckor så :)

Bokade även in en resa till Turkiet i fredags, på på söndag den 12 åker jag och Sofi bort en vecka!! Underbart att få komma bort till värmen och koppla av med min allra bästa vän!!

De två senaste helgerna har vart topp 10 iår! Oj så kul jag haft! :) Och jag kan knappt vänta tills Eldfesten drar igång!!!


RSS 2.0