We're all right!

Förra helgen bjöd på rådafesten sen ballade allt ur, bokstavligt talat!! vilken helg..

Veckan har rullat på som vanligt, jobb 7-16 och sedan har jag även hunnit var kontrollant på skoga-bingon och även vart till Karlstad och fått mig massa saker till min lägenhet!

Gårdagen var jag duktig och var chaufför, vilket jag även skulle vart idag, men vem försöker jag lura? nej, in med vinet i kylen så kör vi!


Sunne eller inte? tiden får avgöra!

HELG!

Dagen på jobbet gick faktiskt ganska snabbt ändå! Efter åkte jag hem och bytte kläder och sedan kom kusin och hämtade mig så vi tog en tur till karlstad! Kom hem strax innan nio och jag planerade att lägga mig och sova, sååå blev inte fallet! Jag agerade istället chaufför till Fredrik, Walle och Patrik med Dessan som sällskap till Malung!

Nu ramlade jag in i sängen och det är dags att sätta på en film som ja kan somna ifrån! Om 5 h ringer klockan och sedan bliiiire fest på kväääl!


NATT

Jack Sparrow

Igår vare piratkväll, tror inte jag en enda pirat dock! Kvällen började vi hemma hos mig ett sött gäng, sedan åkte vi vidare till bryggan där det var kul, antar jag!

Nu har jag kommit på varför man alltid ska sova i hagfors efter en fest!! det finns ju för fan inga pizzerior i Udde :( Som tur ä är skjutsen dit fixad så nu åker ja å smäller i mig en deg!

A sky full of lighters!

Chaffis turen tog slut runt 2 inatt och vi somnade ganska direkt vi stängde av filmen, klockan ringde 8, men gick upp till min säng och somna om tills halv 11 då mamma tyckte jag skulle vakna! Tätt inpå kom sebastian och hämtade sin bil tråkigt nog ;p

Nu ligger jag och känner mig bakfull som aldrig förr, även om ja chaufför igår! Men ikväll blir det andra bullar och dags för bryggan!

Nej, dags att ta tag i dagen och börja med matlagning innan ja ska städa huset inför kvällen!

BYE!

On the edge of glory!

Igår bar de till bryggan och förtärade alkohol med några göteborgare från verk, dom va la trevliga! Härligt med nytt folk utifrån ibland! Kom hem halv tolv (?) och efter någon timma orkade vi somna!

Idag är det äntligen Fredag, och imorn får jag äntligen sooova ut! La mig och sov en snabbis förut, men Sebastian ringde och väckte mig då han överlämnade sin nyinköpta snygga BMW -06 till mig! Känner mig som en kung i den bilen!

Nu ligger jag i sängen med missen och inväntar sällskap!

Denna helg och kommande vecka är jag hus och kattvakt till min katt och vårt hus! Ensam eller inte, jag gillar det!


SNOOSI!!

We're all right!

Äntligen hemma efter ännu en kväll på bryggan, några kalla slank även ner! Nu ska jag och mitt sällskap krypa till kojs för att gå upp och slita ännu en dag imorn vid 7 -.- mycke sööömn denna vecka!


Life goes on!

Förra veckan blev jag lägenhetsägare, jag kommer trivas som fisken i vattnet!! och idag fick jag reda på att Bergsskolan tagit in mig!


WIIIHOOO

We are right where we should be!

Snesteg eller inte? huvudsaken är att det gjorde mig glad!

Precis kommit hem efter en glasstur med kusinerna Finnkvist, Robert ringde i detsamma och vi bestämmde oss för att ses på bryggan lite senare ikväll!

Jobbet flyter på otroligt bra, jag gillar läget! väldigt lugnt i omgångar men till veckan då alla ordinarier går hem och överlämnar alla datorer, nycklar och telefoner i 3 sommararbetares händer kan allt ske!
Jobbet går inte heller bara ut på att jobba har vi märkt idag ;) ujuuuuj!

Igår lovade jag mig själv att ligga och sova senast 10! Men, någon kom ivägen för det så sovtiden förkortades massa, men vad gör det när jag lovade mig att sova tiiidigt idag? men då kom bryggan ivägen, och imorn har jag också fullt upp på kvällskvisten! Jag lever verkligen på kaffet om dagarna!


GO KVÄLL!

Låter bilderna tala!

Hitta min kamera med massa bilder på som ja tänkte dela med mig lite av! ;)


Balen med älskade Team Kusin


Studentfesterna bjöd på massa dansövning utöver all supning


goosi




Mötte världens näst bästa kisse! vildis <3



klassen drog till Finland på "studieresa"



Det drog igång vid 11 på tåget redan


Vissa klarade trycket mer än andra ;)



Kom fram till Sthlm, i väntan på frakten till färjan tog vi ett varv


Den fina sidan av Sandra & mig var med oss genom HELA resan!



Party i lärarnas hytt!


Vi kom hem och vissa tog smygbilder på sig själv ;)


Det blev midsommar


Vi drog till Linnéa, sara och sedan Johanna innan vi kom hem!


Trötta å goooa


Dessan och jag drog till Höljes och levde en helg, Tältet kom upp tillslut!



Valde helt rätt plats i tanke på detta!


Nöden har ingen lag!


Haha! vissa var tröttare än andra!


Rallycrossen i fullgång


Vissa var snyggare än andra!


Andreas fick sig ett rejält åk och en rejäl vurpa med många piruetter!


Polisen var på besök och fick med sig personen som tog skylten ;)


Rydell & quick på kvällen var nog bra?


taggad bruuud



Höljes tog slut och jag kom hem till mitt liv


Världens finaste kissssse!



Världens bästa Höljes!

Underbar helg! Den var perfekt rakt igenom, läääängtar redan tills nästa år!!


Nu har jag precis kommit hem från Erica, mitt andra hem! Vi tog en tur och hälsade på Elle som flyttat in i huset bredvid och satt i timmar och pratade!

Nästa vecka är lovet slut och jag börjar äntligen att jobba! Saknar faktiskt central förrådet och Linn! så otroligt kul förra året, och hoppas de blir minst lika kul iår!



Snart är det dags för ett kärt återseende tycker jag! Miss yooou!


RSS 2.0