Evacuate the dancefloor

Idag är det precis en månad kvar till julafton! jag& ninni har satt upp julbelysning runt stugan idag, och i söndags var jag och basten ute i skogen och hämtade 2 granar åt mormor och mamma, sen bakade vi pepperkakor!! Julkänslorna flödar! och på söndag är det skyltsöndan :) så myysigt! speciellt nu när det är så mörkt ute och man bara kan ligga inne under täcket och mysa hur mycket man vill!

Imorgon är det Kemiprov som gäller, och på torsdag cncprov. Sen är det det där himla matteprovet som ska göras om, 10/22 st fick IG på & jag var en av dom.  2p ifrån. men jag fattade ingenting så det är inget att göra om, bara ta nya tag och göra om. Matte C, derivata är inte min grej helt enkelt.

Nu ska jag egentligen läsa i kemiboken, men datorn är roligare för tillfället, förstår inte varför riktigt?

CIAO

Stamp on the ground!

Svinis äntligen tagen!  får se hur sjuk man blir, har körtid imorn 08.00, ingen höjdare kasnke direkt, men de går nog med högersvängarna iaf ;)


flooorball

Idag var det innebandy turnering som gällde, vårt lag var great tyckte jag :) åkte tyvärr ut i semi, NU ska jag klä mig och ringa min pojkvän som jag ska till!







idag.

underbar dag idag, började inte förens 13:10, så fick en rejäl sovmorgon! de var mysigt!

snart helg igen, jag längtar!

hejdå

heelg

Ikväll händer det äntligeen! återförening 7a,8a,9a! det är verkligen på tiden nu :) efteråt kommer mannen och hämtar mig och vi far uppåt :)





<3


got my eyes on you, and I like what I see.

skolan slutade hela 2timmar tidigare idag! lycka. just nu försöker jag tvinga mig genom den tråkiga förbannade engelska uppsatsen! men slutet är inte så långt borta som det var igår iaf, de är ju tur.. snart dyker han upp, vilket innebär inge mer skrivning på uppsatsen, om jag känner mig, oss rätt.

höstlovet tog slut fortare än det började, men nu är det bara 7 veckor tills 3veckors looov!

nu ska jag ta mig i kragen och se till att denna blir gjord!

CIAO

RSS 2.0