Sistaaugusti

Igår var jag vill mormor där även kusin var, vi kolla på speedway och hade det trevligt, sen blev det mörkt och kallt så vi åkte hem till kusin ist, gjorde oss gröt och satte oss framför tvn :) sen blev klockan nästan elva och jag drog mig hemåt, la mig i sängen och somna på stört. Blev inte mycket sömn i dalarna precis, var lite sleten.. Idag har jag umgåtts med sebb, sen åkte han för att hämta ninni&mikael, då kom milla&olle för att äta nybakade bullar och hjälpa mig med matten och mormor kom även. Sen kom älskling tillbaka och sa hejdå innan han åkte vidare ner till karlstad :( sen gick jag ut och gick, och jag kom på hur Jävla rädd jag är för grodor, Shit, jag trodde verkligen inte att de var så äckliga som de är, inte långt ifrån att jag började gråta, ärligt.. Äckliga djur! Aja, jag överlevde iaf. Nu håller mamma&roger på att packa, dom åker nämligen till egypten imorn i 2veckor, så jag&bror blir ensamma hemma:d inte helt fel, imorn är det skola också, känner inte alls för det nu. Nu måste jag sova :-)

PFLOYD

fredagen tog jag ledigt från skolan.. åkte hem till kjell vid 11typ, packade in allt och inväntade ann&pelle, sen drog vi iväg, jag, sebb&jonas, åkte till dala-järna där mattis var, hämtade upp han och vidare.var framme vid halv3 i dalarna vid lerdalshöjdens hotell, checkade in och sen ner till city och beställa mat, vägen dit var ju inte så lätt, vi åkte helt fel.. men vi kom fram tillslut, min mat (kycklingsallad) var helt okej! men dom andras, usch.. bara synen. nej usch, aja, de fick sig smörgås och kaffe på café istället, sen åkte vi tillbaka till hotellet, så kom morgan&frida så alla 19 var samlade, satte oss i kjells rum och hade det gött, sen skulle vi ut till alla andra, men vi kom inte då långt, blev kvar inne på jonas rum, satt där och sen ut till terassen, satt där ett tag, sen kom bussen :) vi satte oss i och det bar av till dalhalla, vi gick ner och in i serveringstältet, mötte roger&julle också, aja.. sen gick vi till våra platser; rad 34 plats1839, men jag hamna på 1843 men ändå, så ni vet! satt där och njöt av allt ljus, ljudet, alla fyverkerier, flygplans showen! ja, det var verkligen helt otroligt! aldrig vart med om bättre konsert! och när den man älskar mest av allt är med så blir allt mycket bättre också! så detta var verkligen superbra! ett minne för livet kan jag lova! Leo var även med, och varje gång han såg mig sa han; gud vad fin du är, du är den underbaraste av dom alla, du är den snyggaste av dom alla, gud vad snygg du är! höhö, inte ofta man hör sånt, så det var lite kul :) och så sa han även att sebb var så snäll och go, och att han skulle lova Leo att ta väl hand om mig, för han hade ju hittat en så jätte snygg tjej. höhö! det sista han sa innan dom for var att han skulle spela på vårt bröllop, haha.. sen på resan hem blev det allsång i bussen tillsammans med busschauffören, mysigt,
; och vart jobbar du då? aftonbladet eller? du har hållt i den där jävla kameran hela kvällen! HAHA! ann sa det till en man i bussen ;) det var otroligt kul, då iaf :D ja, sen var vi framme och vi gick in till kjells&evalenas rum, satt där och pratade&skratta, sen blev det sent, så vi gick till vårt rum och myste! somna väl runt halv4, sen vid halv9;9 tiden kom kurt och bankade på dörren, det var frukost.. men vi somna i en timma och gick dit halvtio.. utcheckningen var 11.. så det var att gå tillbaka och städa ihop och checka ut, sen åkte vi hem! olle fick köra hem för älskling kunde inte köra riktigt än ;) åkte fel, vi sa det till han att han var fel men, han kom på det själv när vi åkt 5mil eller nått, bra! menmen, sen åkte vi till sebb, och mamma kom dit och hämtade mig, vi åkte till millis&olle, olle blev med ut på marknaden och kolla lite, sen gick vi tillbaka och fick kålsoppa! annika, marika, matti och fadern(namn?) var även där! så det var trevligt! blev massa skratt och trams! men det är så det ska va! vi åkte hem därifrån och nu sitter jag här och skriver nästan i  detalj om helgen, men det behövs inte läsas om man inte känner för det..
sen vet jag inte vad det blir, vill inte sitta hemma bara känner jag. men det märks, funderar på att ta cykeln på en tur =) men får väl se :)

Tack för en otroligt kul helg allihopa! kunde inte blivigt bättre!

jag älskar min sebatian mest av allt!


tjugosjundeaugustitvåtusenåtta

Dagen började 10:45, inte helt fel! men den började med idrott; storavarvet! men det gick bättre än väntat, sprang hela vägen, så jag&madde kom in på 10,26 :) sen fick vi göra lite vad vi ville, pingis för våran del, och jag kan ju säga att jag & bollsporter inte direkt passar så jättre bra tillsammans, men ändå. jag hade kul :) sen vart det massa andra dryga lektioner, 1,5h matte, fick våra grafräknare som varken vi är per förstår oss på! hejja! aja, sen engelska och sist samhäll, grupparbete blev det, jag,nicole&henrik tillsammans, har pension att skriva om.. henrik drog till tandis och lämnade oss, vi skrev ut nåra få papper sen slutade vi, och på fredag blir nicole själv i vår grupp antagligen, henrik ska bort och jag ska antagligen vara ledig, hoppasså! men hon klarar sig nog, aja, sen fick vi äntligen åka hem! sen väl hemma drog jag och roger till tippen och kasta lite överflöd, sen handla vi gröt som jag ska göra mig sen, och sen till lägenheten och hämta en tv jag ska ha här hemma :D slipper min lilla fula och byter upp mig några storlekar :D  inte helt fel,
mammi och roger har dragit på final i skoga, bingo alltså! jag orkade inte följa med, så drygt ibland, och jag vinner ju ändå ingenting! så jag satte mig på cykeln och åkte bort till risberg, nästan till herrgården där, men inte riktigt.. sen till ridskolan och tillbaka hem :) tog ett äpple från trädet när jag gick in nu också, shit vad goda dom var :D
imorn är det torsdag, vilket innebär att skolan slutar 11:45, fy vad gott! så är det ju den 28 då också, och det är ju inte vilket datum som helst heller :) jag vet inte om det bär av på speedway med min kära vän sooofi! och sen är det äntligen fredag!

jag vet att jag är väldigt intressant här men.. jag har ändå inget bättre för mig så..

neej, nu väntar min efterlängtade gröt efter mig!

det var en skum öl det här ;)

dagen har vart ganska dryg idag, även om vi sluta vid kvart över ett.. efter det gick vi till cecilias för alexandra skulle ha sig leggings, efter blev det ett stopp vid kaffestugan :) sen gick vi till ica och jag fick mig nötter, och hem till alex sen.. satt i tio minuter och sen var klockan kvart över två så det var bara att pallra sig bort mot gunilla, men väl framme efter en lång väg i spöregn så finns det ingen gunilla där, för dom hade stängt pga ledningsmöte :s men jag fick ett kuvär som satt på dörren att jag skulle dit nästa tisdag ist... sen blev jag lett och vi gick och åt en räkrulle på baguetten! vi har ätit en massa idag, men det var gott :) så imorn blir det storavarvet och efter skolan ska vi stanna och simma hade vi tänkt :)
men iaf. sen gick vi tillbaka hem till alex i typ nån timme, sen kom min buss så jag gick dit, sen dyker saga upp på bussen och ska till ridskolan, jag går av och följer henne nästan hela vägen dit, fick även lite sällskap av christoffer på vägen, haha, saga, vad rolig hon kan vara :D och sen kom jag hem och satte mig här, och här blir jag säkert sittnas hela dagen också.. menmen, får väl se sen.. saknar min sebastian gör jag nått så fruktansvärt mycket! men snart är det helg, och då får jag äntligen se han, länge och mycket! :D

ut&gå vill jag göra, blir så rastlös av att  bara sitta här och inte göra någonting.. men vädret är inte det bästa&mina hörlurar har gått sönder, så det är inte så bra!  aja, nu orkar jag inge mer!


22&23augusti

ja, helgen som var innebar ju eldfesten.. fredag började vi hemma hos tony, ganska mycket folk, jag hade kul men det kunde ha vart bättre om man säger så.. det kom nyss folk hela tiden så jag vet inte riktigt vilka som var där.. sen bar det iaf av till parken, smart som jag var åkte jag dit med några från filipstad, ensam tillsammans med nåra typer jag aldrig någonsin sett (y) men dom släppte av mig vid parken och åkte iväg, senare kom mina vänner och sen kom även sebb :)
jag gick aldrig in i parken, men alla sa ju att det var så tråkigt så jag tror inte jag missa så mycket, hade det trevligt utanför så det gör mig ingenting!men shit var kallt det var :O jaja, när klockan var cirkus två gick vi hem mot jonaslarsson, jag&saga lånade hans toalett och sen gick vi till hagfors pizzan där min bror väntade :) jag och sebb åkte hit och la oss, sen på lördag drog han ganska tidigt, jag gick upp ett tag men senare tillbaks till sängen! vid 5 drog kom jag upp och gjorde mig iordning och sen drog vi in till tony igen runt 6 tror ja. det var inte lika mycket folk som fredagen men det var trevligt ändå, sen kom även joline och vi gick och åkte ruschekana med jürgen och gick lite, sen kom vi tillbaka in och runt då drog vi vidare mot parken tror ja. där var det inte mycket att göra eller mycket folk heller.. men jag och saga hann iaf med att snika in oss vid PROdansarna och dansa lite, det var det enda till dans jag hann med denna helg.. men det var inte helt fel det heller ;) sen vart det kaos och helt vinterkallt eller vad man kan kalla det, så då ringde det på mig och berättade att de hade gått tillbaka till tony, då gick jag dit, alldeles ensam också, men jag kom iaf fram.. gick upp och satte mig i soffan, linn&dennis försvann på toan tror ja, för linn mådde inge bra.. och tony satt i köket och prata med saga skulle ja tro det va? och så satt jag i storummet själv och spelade spel på min mobil! otroligt kul måste jag medge! men sen kom tony och satte sig vid datorn, men han tröttna på det så han överlämna den till mig. så där satt jag och nördade mig tills våran efterlängtade skjuts kom och vi äntligen fick åka hem =) höjdpunkten under denna kväll var väl när sebb kom och jag fick se han och när jag&saga dansa, annars hade inte anna alls kul, men men..
söndag morgon åkte jag&linn in till värmullen för att käka pizza, sen kom även tony&dennis och skulle ha pizza, vi blev mätta och drog hem så fort maten tog slut, jag la mig i sängen och sen drog jag&kusin till vågbacken och gick en sväng,
idag är det måndag, hade tretimmars lektion nere vid fors idag, sen datoranvändning i en halvtimma och sen fick vi sluta! inte helt fel. så jag åkte till mormor och sen hem hit och la mig och sov :) och nu sitter jag och väntar på att kusin ska ringa och säga att vi ska till vågbacken, men han är lite dryg av sig..
förövrigt var min älskling på rally igår och blev 3:a :) och han sålde även sin bil igår, så åkte han till karlstad idag också.. och glömde han inte sin laddare hemma och tro inte att han har batteri kvar i sin mobil.. men jag får väl hålla ut tills på torsdag.. och sen på fredag blir det dalhalla med sebb och hela köret =) hotell och pfloyd med älskling, kan inte bli bättre!
jag väntar även samtal från sofi, har inte pratat med henne på flera dagar nu känns det som, vi har nog pratat sågott som varje dag, men inte så länge som vi brukar, känns inte så iaf, men hon har ju fyllt år och haft fullt upp med att bli firad, så det blir nog bättre denna vecka eftersom hon är i udde nu också :) men hon skulle ringa när hon blivit firad, så får hoppas att hon ringer mig snart så jag slipper sitta här och skriva om ingenting och ha skit tråkigt...

nu ringde finkelidink och är påväg till moi! så jag ska väl ta och byta kläär och dra vidare mot backen,

höres!


21augusti

slutade kvart i tolv idag! inte helt fel, mamma kom och hämta mig och vi åkte hem och jag skröv ner alla utemöbler =) sen åkte mamma in till hagfors för att ha massa kunder, jag drog med alex till vågbacken =) gick 3;an, sprang 2km utöver det och sen 100 situps på det! så det var skönt =)  så nu väntar jag på att mamma ska komma hem och vi ska bege oss ut mot skoga kasnke =) hoppas så!

idag när jag kom hem hade jag fått en present av Linn =) hur gulligt som helst!  det känns helt fel att hon helt plötsigt inte finns vid min sida i skolan nu :S jag saknar verkligen dig linn!

men idag är det ingen vanligdag. för idag är det sofis födelsedag! GRATTTTTIS VÄNNEN <3


TE1

ännu än dag i skolan gjord. hade idrott; teori.. sen matte;en massa jobb, sen engelska som var ganska roligt faktiskt, och avslutade med samhäll =)  sluta vid 4, så kom sebb och mattis och hämtade mig och vi åkte till mattis och var där ett tag, sen drog vi vidare till mig och gjorde typ inget, sebb skulle hem och nu sitter jag här ensam med mitt godis=)
imorn slutar vi kvart i 12! GÖTT! =)=) sen får vi se om jag lyckas få med mig kusin vitamin till vågbacken för en tur i skogen! hoppas kan man alltid! 

fredag äre snart också! och det betyder veckans enda haldag i skolan, men även eldfesten! men vi slutar 4, sen ska man ta bussen hem och duscha och stressa en massa och sen in tillbaka till hagfors på något vis och till malin på förfest! sen blire safari disco i parken! YES!  men det kommer nog bli kul tror jag =)  bättre än förra året, men det är nog inte svårt att slå men ändå! bara det inte kommer några poliser så är jag nöjd&glad =)

nej, nu blir det vågbacken med älskade kusin =) 

jag älskar min sebastian!


Right or left?

Ja, första dagen i skolan idag, helt okej enligt mig! halv tio skulle vi vara i aulan för upprop, sen prat och sånt med Per och klassen! jag gillar per, och jag gillar klassen också! sen blev det rundgång eller vad man ska kalla det, gick i alla korridorer, kolla in matsalen, gick till idrottshallen och tillbaka (y) sen fick vi gå, klockan var väl kvart i tio någongång och lektionerna började klockan 1 idag, men jag&dess hade inga så det vara bara att åka hem =) men vi vänta tills maten öppna och åt innan vi gick, gunilla var inne på optik affären alldeles förlänge för vårt tålamod, så det kom en buss och vi sprang ikapp den ist =) 
imorn har jag ingenaning om vad vi börjar dagen med, eller vart.. hejja! men det löser sig väl!

jag och mamma var in till hagfors förut, köpte mig uteskor, lås, kollegeblock =) sen kom milla och olle på mat och vi bakade scones! =) sen de drog hemåt har jag suttit här och fördrivit tiden med hjärter, men det är inte så jätte kul jämt, för när jag får damen så kryssar jag och börjar om.. men det går om man inte har något bättre för sig!

nej nu har jag inget mer att framföra!

16augusti

gårdagen; jag och sofi åkte in till malin, sen gick vi mot bryggan och träffade allesammans, vi satt och åt och pratade, sen när vi var klara fick dom för sig att vi skulle till valhall, dit gick vi, 21 flickor, (okej vi var väl 18 men dom andra kom sen) vi hann kolla i ca 10min, sen var det slut.. så då gick vi vidare till nöjes och sen till domus och satt där och pratade!
sen blev klockan 11 och dom började spela nere på bryggan, vi gick för att se när johanna sjöng =) usch vad duktig hon är!  sen efter några låtar drog sig alla hemåt, vi gick mot hemmet vi också, sen träffade vi på sofia, bella, carro och frida, så vi pratade med dom lite , sen kom även issas någonting och hans vänner, så vi stod där en stund. sen bestämmde vi oss för att vi inte ville hem utan vi gick tillbaka till bryggan, satte och och lyssna när johanna sjöng och kolla på när alla var fulla och hade kul där inne! sen kom sebb =) vi pratade med folk och umgicks sen blev klockan 1 och vi begav oss hem till malin, tog mopederna och åkte hem =)

idag; jag vaknade vid halv12, mamma stod i dörren när jag öppna den och fråga om vi skulle cykla till milla, och visst.. vi åt frukost och jag klädde mig, sen var vi påväg, efter en halvtimma var vi framme i norra skoga, elin var också där, dom bakade bröd åt henne som hon ska ha när hon flyttar till sollefteå(?) så fick vi soppa och nybakat bröd i magen, sen var det bara att sätta sig på cykeln och trampa vidare hemåt! när jag väl var hemma gick jag ner till sofi en sväng. höhö..
och ikväll är det familjekväll på svartsjö också =) får väl se om ja följer med ner en sväng eller om det dyker upp något trevligare att göra!

GRATTIS ERIK, 16ÅR!  =)

.

Gårdagen var helt perfekt! tack! vi grillade mat, åt allt som gick, pratade och hade jätte trevligt :) men vädret var ju inte det bästa direkt, absolut inte imorse när vi vaknade, skjutsen var på väg, och sommarstugan ligger på andra sidan en lite sjö, så det var ju båt man fick åka dit, jaa, vi sätter oss i båten och börjar ro ut i spöregnet, alla var dyngsura, kommer några meter och och sätter ner motorn, men startar den? nej.. så då var det bara att ro över i allt hällregn, men det var ju inte mycket annat att göra åt, dom släppte av mig + all packning på andra sidan och jag drog till sebb som satt och väntade på mig i bilen =) vi åkte upp till patrik en sväng, sen runt lite och vidare till brorn på fika, det var trevligt :)

nu är jag iaf tillbaka i udde, och nu känns det verkligen som sommaren är slut på riktigt.. jag vill inte :((

jag har väldigt tråkigt, och sen vet jag inte vad det blir?

13augustitvåtusenåtta

Idag gick jag upp kvart över 10, måste börja gå upp tidigare om jag ska orka med att börja skolan känner jag, men det hade inte gjort någonting om vi hade haft en vecka lov till bara, men nu är det inte så..
jag gick iaf upp, drog på mig kläderna och tog en promenix, det var skönt =)

gårdagen spenderade jag även här, jag som absolut inte skulle göra det.. men så blev det ändå! men jag var och handlade och var ner till mromor en sväng iaf, annars satt jag här och kollade på film på youtube, 10 olika klipp för varje film ungefär. kollade b.l.a på "here on earth" den var mycket bra! jag som aldrig brukar gråta över filmer grät faktiskt lite nu, ja, det var en sevärdig film :)


snart är det den 22&23 augusti också, vilket innebär eldfesten! :D det ska bli mycket kul, jag är verkligen sugen på att gå ut nu! så dessa dagar fram tills dess får gärna gå fort!

nej, nu ska ja ta och sätta fart och få någonting gjort i stugan,  om tre timmar kommer stefan och hämtar upp mig och far vidare till sofis sommarstuga med mina flickor :)

Sebastian, du är allt  <3

you're my heaven

ja, nu sitter jag här igen.. ovanligt.. men jag har iaf gjort mig iordning och städat undan lite och vattnat blommor idag.
inget planerat för dagen, ska ringa sebb snart =) får väl se vad det blir, här ska jag absolut inte sitta en dag till och dryga!!
jo, idag är det tisdag också ja.. just ja.. aja, men imorn är det iaf onsdag, och det betyder grill och massa mys i sofis sommarstuga =)

jaa, så tycker jag att det är dags för en klassfest också, men det verkar inte hinnas med nu innan skolstarten drar igång!

nej, nu orkar jag inte med datorn mera =)

A drop in the ocean

ja, ännu en dag har snart gått, och jag har inte gjort ett dugg! jag förstår inte! dagarna bara flyger förbi tycker jag!
och den där himla skolstarten bara närmar sig hela tiden! jag vill inte!!

men på onsdag ska vi iaf mysa i sofis sommarstuga, och på fredag blir det nog mer mys med alla vänner! det gillar jag!

aja,  tror ja ska gå ut och göra en sväng..

don't know how.

idag vaknade jag av solen :O den sken och gav mitt rum ljus så jag kunde inte sova.. men det var ju inge vackert väder idag bara för det.. skit sommar! och om en vecka är denna sommaren slut! och vad har jag gjort? ingenting.. inge grillmys med alla som man sa att man skulle ha så mycket, inge tältande alls, inte mycke bad och sol..
och snartr börjar ju skolan, pluggpluggplugg, jag hoppas verkligen på en liten och bra klass! och det tror jag det kommer bli! :):)

sen blir det nog att vara med sebb, det gillar jag!

hinenr inte skriva mer nu, dom stänger ner sidan snart, så nu ska jag laga mat! :)

jag saknar verkligen alla mina vänner!


I still believe it when you say, it's another perfect day!

ja, då har jag klippt mig och färgat utväxten, utväxten syns inte så mycket nu iaf, det är ju bra.. men mitt hår :O jag vill ha tillbaka det! hur kort som helst nu känns det :O fast det är inte så stor skillnad egentligen, men det känns som det är typ 10cm kortare än vanligt :(:(   men det växer ut någongång som tur är!

idag åkte jag och sebb först ut till ronny, där var även jonas. så vi satt där och pratade med dom ett tag, sen drog vi vidare till jonas och kollade på film, eller dom kollade och jag sov typ :) sen blev även jonas och sebb trötta och vi begav oss hemåt, jag hoppade av och satte mig här och sebb upp till gumma,  jag hoppas han har tänkt sig komma tillbaka! :)



och sofi, du är bäst ;)

..

Idag när jag vaknade satte jag mig på cykeln, åkte 1.1 mil så var jag äntligen framme i udde! hämtade min moped och åkte tillbaka :) det var väldigt jobbigt med oerhört skönt efteråt :) och jag känner att jag nog kommer att ha träningsvärk efter detta imorn.. och nu har jag nyss vart ute och sopat bort allt nyklippt gräs från plattorna, så nu sitter jag och väntar på att josse ska bli klar, hon har gjort sig iordning sen 11 och nu är klockan kvart i 2 ! hon är rätt snabb måste jag säga :)

på onsdag ska vi nog ha tjejmys i sofis sommarstuga! hoppas på det iaf! :):) och torsdag får vi se om det blir biongo för sista gången eller om det blir speedway, om det är då ?

imorn ska jag troligen klippa mig och färga mig :) får väl se!
aja, hejs!

080808

Klockan är bara 10 och jag har redan gått och lagt mig, har ingen ork att göra någonting denna dag, men jag kan inte klaga, för jag tror det var det bästa som kunde hända farmoranna, hon har levt i nästan 90 år, och de senaste åren har inte varit de lättaste för henne. jag hoppas hon har det bra där hon är nu och att hon äntligen får vara tillsammans med min älskade morfar (hennes son) som jag verkligen saknar! <3 Imorn när jag vaknar ska jag ta cykeln till udde för att hämta min moppe, sen ska jag vara med Josse! :-) det gillar jag verkligen! Så ska sebb till götene? eller något sådant och köra, lycka till nu älskling :-) Nej, nu ska jag fortsätta kolla på tv och försöka sova, godnatt! S <3

rest in peace

vila i frid, farmor anna!  04/12 1918 - 30/7 2008 <3
happ, idag var det begravning då.. det var inte alls kul, men det känns skönt nu efteråt!

ingen lust för att göra någonting idag, får väl se vad det blir sen..

nej, nu ska jag lägga mig i soffan och dega! finns på mobilen :)

our lips are meeting in good fusion,

förövrigt träffade vi på per-ola igår när vi var till karlstad, shit vad länge sen det var jag såg honom så det var trevligt :)

ja iallafall, nu sitter jag och väntar på att min älskling ska komma och hämta mig :) vi ska hem till udde och hämta upp mamma och roger och sen bege oss iväg till skoga på grillning med millis och olle! det ska bli massa trevligt! 

nej, nu ska jag gå och göra mig iordning :):)
HEJS!

5 augusti

Idag vid halv 11 drog jag och mamma ner till karlstad, fick mig lite nytt :) vi var även till maria och hälsa på, det var trevligt! sen på väg hem åkte vi till min kära moster och lämna all öl som dom ska ha imorn när vi ska dit och grilla :):) myys,
sen har det inte hänt något mer, 

imorn ska ja nog va med sebb, sen ska vi till skoga på grillning med familjen!

nej, nu orkar ja inte skriva mer, har inget att skriva så :p HEJS! 


3augustitvåtusenåtta


"den där brandgubben måste ha vart med i många bränder iaf!"
igår när ja vaknade gick jag och emmis ut och gick, det ringde på mig och sa att jag skulle till skjutbanan, och visst.. gick hem och klädde om, åkte dit kolla på när folk sköt lerduvor och blev förbannade :) det var underhållande iaf! sen begav jag, sebb och robert oss iväg till råda på dragracing, i de tre timmarna vi var där torkade de upp asfalten, i tre hela timmor, och just när de torkade det sista med vanliga bilar börjar det blixtra och smälla och då kom regnet igen. det verkligen öste ner. så vi sprang till bilen och åkte hem.. ingen bil fick vi se heller, men det vart kul ändå.
vi åkte vidare in till hagfors och dom åt kebab, sen skulle robert hem och vi hämtade ninnis bil och tillbaka till skjutbanan, hämtade sebbs bil och drog till hydro för att hämta jonas och fredrik, sen vidare hem till mig och hämta lite grejer och sen till jonas och kolla på kung fu pandan och hancock, sen åkte jag och sebb hem till mig och kolla på en till film på 3n. 

idag har jag inte gjort ett piss, duschat och lagat mat. lagomt tråkigt har jag det..
 och tråkigare kommer det nog bli under dagen, men vi får väl se.. skulle vart till mamma och hämtat mopeden och kläder och sånt, men här sitter jag ensam med en cykel som färdmedel, dåligt väder är det också, så jag vet inte om jag orkar åka moped hem sen heller, men vi får se! ingen mat har jag hemma heller, nästan helt tomt..'
kanske ska klippas sen också, mamma jobbar så om det är lugnt skulle hon klippa mig där, men det är ju inte så himla rockigt om de får larm när hon klipper mig, men men,

nej, nu ska ja gå till tvn :)
häääääraa!

girls just wanna have fun

igår satte ja mig på mopeden direkt jag vaknat typ, åkte till gumma, 30 minuter ungefär (y) men vad gör man inte för kärleken?  gick ut med sigge och bara låg och kolla på tv typ :) sen vid halv 6 drog jag vidare ner till city och hem till malin, vi hämtade upp denise och gick till värmullen och käkade, efter drog vi till nöjes och sen domus för att köpa dricka, ner till bryggan till Linnéa, angelica, sara och emma, satt där ett tag och pratade med dom, senare gick vi till nöjes :) sa hej då till flickorna och jag, malin och denise drog till nybovägen och satte på filmen vi hyrt, kanske kolla 5 minuter, sen satt vi och prata om allt och ingenting!  det var mycket trevligt.. fler gånger tack! jag gillar er flickor! <3

nu kom roger hem också, så nu ska han få skjutsa mig till gumma :):)

så kom denise in på frisör också! GRATTIS GUMMAN! :):):)

imorn flyttar ja till pappas hus igen, ska bli skööönt :)

ha det!


RSS 2.0