Shine your light!

Idag vaknade jag vid 8! orkade inte somna om så jag drog på "ladder 49" älskar verkligen den filmen, och jag gråter alltid lika mycket i slutet, fast jag vet vad som händer! Fast denna gången grät jag ännu mera för det var ett tag sen jag såg den nu! kudden var alldeles blöt efteråt, och nu laddar jag hem "schindlers list" som jag tänkte kolla på sen :)

Nu ska jag ta mig en prommenad i det härliga vädret! och sen får vi se vad dagen bjuder på, ingenting som behövs skjuts till iaf, för någn bil har vi då inte (y) nu ska jag skynda mig så inte solen går ner =)


Här får ni pappas mästerverk av en persila och en blomma, han tyckte blomman såg så kal ut så den behövs hans persilja som blad :)

SOLEN I ÖGONEN

åh vilket härligt väder vi fått! jag har precis tagit mig en långpromenad i solskenet! underbart var det verkligen! :)
Om en halvtimma kommer sofi och hämtar upp mig och vi drar iväg på hockey! fbk - hv71 ! kul :)
ja, det var väl allt jag hade att säga jämt nu, nu måste jag byta om och göra mig iordning :)


min moster fyller år idag! och även angelica! så stort grattis på er! :)

/ ANNA

äntligen hemma!

ja, det kan man säga efter en hel dag på vift! men kul har det vart så ojoj! dagen började halv 6 :o bussen anlände i karlskoga halv tio, ingen visste vart vi skulle av eller något, vi höll utkik efter huset och rätt vad det var kommer det, ALLA sträcker upp handen och trycker samtidigt ;) då började leket! vi lekte ändå fram tills tio över fyra :) och mitt lag vann då ;) hela 9 stämlpar, bra av oss :) och nu har jag skrapat ihop 5-6 blåmärken på varje ben :) inte så konstigt kasnke efter allt kryp och allt vi gjort denna dagen! så detta mina vänner gör vi om någon gång !!

nu orkar jag inte skriva mer om dagen, men den har vart så otroligt kul och rolig :) perfekt helt enkelt :)

sofi kommer och joinar mig snart :) kuuul :) och imorn drar jag med henne på hockey!

what would life be without you

Nu ska jag alldeles strax åka in och handla åt mammsen, sen ska jag även handla åt mig själv inför morgondagen! vi ska till boda borg för er som missat det! ;)
Igår blev det mys med Denise, Erik och Erik :) pulka, fika, milano och sen hem till denise och kollade på filmer från turkiet! och herregud vad jag vill tilbaka! så vi åker ner igen tycker jag?! braaaaa.
ja, och på torsdag blir det hockey med bäste sofi! :) och sen på fredagen kommer min kärlek hem! äntligen! han jobbar nämligen hela denna vecka.. och han ska även jobba på påsklovet! :( men som tur är det så finns det telefoner! tacka gud för dom säger jag :)
Nu ska jag ta och skynda på min broder så jag kommer iväg någongång! 
Ha det bra ;*






ce que serait la vie sans toi? JE T'AIME <3


yamahaaaa

Igår började dagen med att jag åkte till ekshärad, till alexandra. vi drog ut och åkte skoter, ute på sjön och även skogsturer! HÄRLIGT och fytusan vad kul det var! länge sen det jag hade sån energi och aldrig ville sluta upp, nej detta gör vi om snart igen :)


såhär grym var jag,


och alexandra såhär..


runt halv sex kom skjutsen hem och sen åkte jag till gumma, älskar't :) idag vaknade jag vid nio, sebastian vid halv tio av att plogaren var där med traktorn och hans bil stod ivägen, så plogaren gjorde en vall mitt i vägen och åkte iväg sen ;) haha, såg lite för roligt ut må jag säga :) aja, sen fick han köra hem mig vid elva för vi skulle ner och fira farmor på pensiondagen :)
så vi åkte till café august och åt mat :) sen åkte vi till bargvik och jag fick iaf en tröja och en kjol :)

Imorn ska jag leka med DENISE! himla kul ska det bi! får se om kusin blir med och vi åker pulka ;) skulle inte vara helt fel inte!

 / ANNNA

sistafredageninnandetefterlängtadelovet!

Igår skulle jag träna på samhällen hela dagen, jag kollade lite tills halv åtta, då började ju "halv åtta hos mig" som jag inte kunde missa, finalen var det ju så. Sen började "sveriges värsta bilförare"´och i det samma kom sebastian,  så då kunde jag ju liksom inte träna mer, hade ju så fullt upp med tvn och allt så jag sket i det, och det ånrara jag idag kan jag lova. usch vad dåligt det gick! men det är ju mysigare att mysa än att träna på prov. inte sant?
men iaf så skulle min loverboy åka till karlstad imorse, så 5 ringde klockan! okej, vi låg och bara mös tills klockan var 6, så drog han, tråkigt nog, så jag somna om en halvtimma ungefär sen blev det skola. och nu har vi engelska, men vi jobbar inget, aldrig kan man säga också för den delen, seriöst, varför har vi engelska? vi gör aldrig något typ. uppgifterna vi får tar cirkus 5 min att göra om man anstränger sig. men men =) sen blir det fysik och jag får reda på mitt fysik prov :S villll inteee. och så avslutar vi dagen med CAD, (n) men det måste göras så :)
senare under dagen väntar, ja, vi får se hur det blir :) men inmorgon kasnke det blir SKOTER åkning! fy sjutton vad kul säger jag bara , jag, emms och alexandra ute och åka! :*

nej nu ska jag ta och runda av och försöka börja med micron iaf :)

MORGONDAGEN BJUDER PÅ LOOOV I EN HEL VECKA!!!!!!!




älsklingsmissen!

Att man kan sakna en så liten kissemiss så mycket alltså! det är hemskt vad jag saknar henne! jag kollar än ut genom fönstret bredvid dörren om det inte sitter en liten hårtuss och skakar på tassarna som vill in,  :'(  jag saknar dig esterpiga! 


i can see it in your eyes.

ännu en dag närmare lovet! hade två lektioner idag, den ena var fysikprov som dock gick åt skogen!! och sen matte, egentligen var det franska också, men vi sket i den och kollade på när pojkarna hade skolsm i innebandy istället! det är mycket mer underhållande än vad det är att sitta på en franska lektion och leka ikea inredare!
nu har jag precis kommit ur duschen, blodigare än någonsin! okej, det lät dumt, men det var så att jag rakade benen, och jag skar upp mig på 3ställen på samma ben! så en tredjedel av det benet är väl täckt av blod nu! djupa sår blev de också som ett plus i kanten! så jag ska vänta tills dom har läkt ihop lite och gå och tvätta av benet igen! man ska inte raka benen när det inte behövs och när man är lite halvt stressad och har tankarna på något helt annat!

nu blir det samhällsplugg HELA dagen, hade jag tänkt iaf.. får väl se hur det går, nej nu måste jag börja! så får vi se hur dagen slutar sen :) hoppppas!

här får ni en bild från dagen :)

I don't wanna hear those words tonight!

nu känner jag att det är dags att lägga ihop böckerna, jag orkar inte plugga mera! jag sover med dem under kudden inatt så ska ni se att jag fixar detta sen. i vilken sekund som helst anländer min bror hem med sin nya bil! så då ska vi ut och ta en tur, sen blir det duschen och rakt i sängs!

jag kom även på att jag har ca 15sidor i matten att göra också! jag kommer verkligen inte att få MVG i matte B känner jag, usch vad svårt det är just nu, allt är verkligen nytt! men det känns bra att ha MVG i matte A iaf, så jag har något mvg =)
sen är  det ju samhällen på fredag, stenhårt plugg imorn, eller nöö, kommer jag verkligen inte att göra! och sen är det ju svenska frågorna jag inte är klar med än och engelskan jag ska berätta om hur en micro fungerar! men det tar ju inte så länge som tur är :)

min mobil ringer inte när jag ställer den att den ska ringa! jag har återkommande alarm på varje dag kl 21:00, men tror ni den ringer då? nej! om jag har tur kan den ringa kasnke 2-3 ggr per vecka. bra är den! men när jag ställer in den dag för dag så ringer den :S det är lite jobbigt, man kan aldrig riktigt lita på den alltså, så det är min mobilsfel när jag kommer försent! inte mitt!

men nu hörde jag en bil :)
POUSS & godnatt ;*



ONSDAG

ja, den drygaste och slappaste dagen i skolan på hela veckan! fick sluta tidigare idag, gott :) men lite mindre gott är det ju att vi har fysik prov imorgon och samhällsprov på fredag! som tur är skulle inte fysiken vara så svår, men det vet man ju aldrig med Henrik.. men det är bara att ligga i och plugga på det! 

Nu är min bror och fader iväg och kollar på bil som jag hoppas dom kommer hem med sen så jag får en paus i plugget och får ta en tur i, en mörkgrön volvo 940 turbo ;) göttt.

nu är det bara torsdagen och sen fredag kvar , sen är det LOV! och jag känner att dagarna kommer gå snabbt dit! sen är det snart BODA BORG! himlar vad kul det kommer bli mina vänner :) jag vet inte riktigt vilka som ska med, men tror det blir jag, alexandra, sandra, sara, meta, simon, annaE, marie, nyland? men det märks väl på onsdag annars :)

Nu vill jag få bort det kalla hemska vädret och ha SOMMAR! sluta skolan och vara ledig och göra det man vill varje dag, slippa alla kläder och grilla massor! och massa fest hela nätterna långa, och en underbar sebastian såklrt :*  GE MIG!





en kock, flera kukar!

17 februari

Idag när vi hade franska bjöds vi på någon sorts kaka och te nere vid HR! =) kakan föll mig inte direkt i smaken och te't var ljummet, men det var iaf mycket snällt av honom av bjuda oss =) vi var iaf där nere och övade vår franska genom att beställa bord och mat + dricka =) trevlig lektion må jag säga :)
Ja, så här såg det ut :)




Nu ska jag och alexandra fortsätta med vårt flitiga plugg och bli ännu smartare än vad vi är =)

Friluftsdagen, 10 feb.


Jag måste börja med att visa er denna sked som henrik gjorde genom att använda en yxa och en kniv, och en trädbit! han gjorde även ..

Denna stekspade! hur duktig som helst alltså! Den användes flitigt

till alla baconpannkakor som stektes ute i skogen ;)

Jocke var duktig och hämtade ved så brasan inte slocknade, !

Alexandra var på hugget ;) medans

mathias bara var knäpp!

Och såhär mysigt hade vi det :) det är något jag verkligen kan tänkas göra om nästa år, dagen gick hur sanbbt som helst, och inte var det kallt heller vid brasan! och inte nog med det, kusinvitamin, robin och några till som var ute på isen såg ett par vargar traska förbi! spåren var kvar och allt :O himla tråkigt att jag missa dom! jag vill verkligen se björn, varg eller lodjur ute i det vilda någongång! men det kommer väl någongång får jag hoppas :)


nu är det verkligen dags för att läsa på i mina böcker! men jag tycker det är roligare att skicka gulliga sms och planera sommaren! för denna kommer bli bra, om inte bäst också!
åter till arbetet :*

redan söndag!

vart har helgen tagit vägen? inte har den används till att plugga inte, nejnej, utan på fredag umgicks jag med sofi =) lördagen var jag i karlstad en snabbis sen åkte jag hit, idag har jag umgåtts med ninni hela dagen! fika, promenad och massa prat har vi hunnit med, hitills :) grabbarna drog och köpte bil och vi har bara vart hemma och tagit det lugnt, men dom är nog hemma om cirkus en timma skulle jag tro :)

nej, nu ligger täckena och knut där helt ensamma och bara väntar på att få värma mig!
puss ;*

Alla hjärtans dag!

Dagen började i karlstad, fick mig nya ilägg så nu hoppas vi dessa funkar bättre! fick även byxa, strumpor och en tunika :)
Idag är det alla hjärtans dag, så nu tar jag och åker ut till skogen och myser riktigt ordentligt! :*

Ha en bra alla hjärtansdag alla vänner :)

Fredagen den 13.

Idag är det fredag den 13:e, skämmade ;)
Jag ville bara upply
sa er om att jag har träffat Bengt, som hade "hej och välkommen till hajk" i karlstad var han, liit coolt! Vi passade även på att kolla bio därnere, valkyria blev det :) inte den bästa men det gick ändå!  Friluftsdag har vi även hunnit med, pimpling vid vermlandgården, henrik hade glömt sked + stekspade hemma, men det fixade han lätt med en kniv, yxa och ett träd! vilken man alltså! hel impad blev jag av hans insatts! Fiskelyckan tror jag dock inte var någon stor hit för någon, emn jag gråter inte, för vi hade det kul ändå med sällskapet och brasan! och dom kunde iaf köra ner sig med bilen så jag&alex fick hjälpa med våra krafter :) Och att bro på det så har vi förlorat en bil, säger inte hur och inte vem, men det var inte mamma eller pappa, och en lyftstolpe står snett borta vid kvarnen! allt var en olycka, men ingen blev skadad som tur var :)




<3

the endless night!

Hej byn, här kommer jag!


Tänk på vad du säger, så du inte säger vad du tänker!

Nu är jag taggad inför fest ikväll! laddar upp med massa partylåtar här i min ensamhet innan det bär av mot förfest hos karro med massa folk =) nu ska vi ha kanonkul ikväll/inatt mina vänner!




Och äntligen ska jag få träffa denna fis! ;*

Dagen idag.

Imorse vaknade jag av att mamma ringde och hon kom och hämtade mig, vi började städa huset och fixa och dola, så nu är det lite ordning iallafall, och så skulle jag hoppa in i duschen nyss, och herre vad kallt det var! mamma hade ju tappat upp ett bad så det fanns inge varmvatten kvar, så snabbt som ögat hoppade jag ur och nu ligger jag i söngen och värmer mig :) ikväll blir det byn, inge taggad alls! men får väl hoppas på det bästa :)

nu ska jag göra ett nytt försök med duschen! :)

Dagen igår.

Igår var det sista skoldagen inför helgen :) 3 lektioner! sen bar det hem  till pappsen, tvn var min vän fram tills att sveriges värsta bilförare var slut, då tog jag mig en sväng bort till emms!  Väl där började vi kolla på "dolt under ytan" efter massa prat, godissuget togöver så 3minuter i 11 åkte vi mot nöjes! och vi hann :D 23:00 steg vi in och börja plocka godis! sen for vi hem och filmen började suga och vi blev trötta, jag gick hem i mörkret och rätt vad det är springer det två råddjur över vägen mitt framför näsan på mig! och den ena stannar och kollar på mig så jag måste klappa i händerna för han ska springa, trots att jag hade musik på på högsta volymen, och emma skrämde upp mig med varg innan så promenaden var alltifrån rolig :) men hem kom jag iaf :) kul kväll, fler ggr tack :)

ikväll vet jag inte hur det blir, bergsäng eller hemma? jag låter tiden avgöra det åt mig :) men imorgon är det iallafall byn som står på schemat !

nu väntar duschen :)

Om natten kommer du tillbaks,

skolan idag, igen.. men snart är det helg! ledigt på fredag :) så både fredag och lördag bjuder på fest, får se hur det blir :)
snart blir det träning med springning innan! gott, om man tar svängen runt hagfors och inte till colo ;) och imorn åker jag till pappa igen. dryygt. eftersom jag bor hos mamma jämt annars så har jag ju alla mina grejer här , så jag måste ha med med 3 stora väskor för typ två dagar, sen är det dags att åka hem och sen efter två dagar åker jag dit igen, menmen, orkar inte vara där hela veckorna heller så det får väl gå an antar jag. det är ju jämt nu efter operationen vi ska hålla kolla på honom och hjälpa honom med stuffs han inte kan göra själv :)

nej, nu ska jag läsa min bok som jag aldrig kommer läsa ur känns det som :)

och jag lovar er, någon dag kommer det en bild på min fina bil upp här! volvo 145 is the shit liksom ;)

Tisdag

OM DIG
1. Namn - Anna
2. Bor - Uddeholm/ Geijersholm
3. Syskon - en broder två halvsystrar
4. Ålder - sjutton
5. Född - 13 januari
6. Ögonfärg - blåa
7. Längd - cirkus 161
8. Sko storlek - 37-38
9. Höger eller vänsterhänt - höger
10. Stjärntecken - Stenbock
11. Hårfärg - blondt med utväxt.

DAGENS..
1. Låt - om natten ;)
2. Saknad - sebbbbbben
3. Kläder - mjuuukis
4. TVProgram - top model!
5. Film - ingen,
6. Mat - pannkakor
7. Köp - ingenting alls
8. Göra sen - andraavenyn, bokläsning, telefonringning,
9. Godis - ingenting :(
10. Pinsammaste - vet inte? inget antar jag.

SVARA ÄRLIGT
1. Tycker du om att plocka svamp - ja, faktiskt :)
2. Var någonstans på kroppen har du mest muskler - jadu, benen kanske.
3. Tycker du att du själv är söt/snygg - ne, det vet jag väl itne va.
4. Du ger mycket komplimanger till andra - ibland händer det :)
5. Är du nöjd med ditt förnamn - nja, tycker det är för vanligt..
6. Du tycker att du själv är smart - haha, plötsligt händer det.
7. Vad är det sämsta hos dig - oj, massor :)
8. Vad är det bästa hos dig - humorn? ;)
9. Har du bra självförtroende - absolut inte!
10. Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - beror på vad som står på schemat för dagen, annars blir det massor
11. Du tycker om att vara med tjejer - yes!
12. Känner du dina grannar - ja det gör jag :)
13. Svär du ofta - mamma säger så iaf.
14. Gillar du skolan - nej, men ibland går det väl ann,
15. Har du någon gång skolkat- ehe, nej? ;) jo, på sistonde har väl några timmar försvunnit bara sådär ibland..
16. Spelar du något instrument - dåligt med det.
17. Vilka sporter/aktiviteter har du gått i - gymnastik, innebandy,
18. Har du några tatueringar - nope
19. Hur ofta tittar du dig i spegeln om dagen - så lite som möjligt :)
20. Tycker du om djur - JA!

BRUKAR DU..
1. Sova - ja :)
2. Ta mediciner du inte borde ta - nepp
3. Röka - ne
4. Snusa - nej
5. Dricka - händer väl,
6. Skada dig - nepp
7. Klä dig i svart - jadå
8. Hata folk - nej!
9. Lita på folk - nee, vissa..
10. Skada dig med flit - haha nej
11. Drömma mardrömmar - nej, men ibland så
12. Gå i skolan - varenda dag.
13. Gå i kyrkan - nejnej, speciella företelser.
14. Ljuga - nej, beror väl på vad.
15. Vilja dö - neee

NÄR..
1. Åt du senast - typ 3h sen kanske,
2. När läste du en bok senast - när vi hade svenska sist? fedag kasnke .
3. Köpte du något senast - igår, telefonkort,
4. Svor du senast - idag antar jag.
5. Sjöng du senast - inte så länge sen ;)
6. Klagade du senast - jadu, vet inte
7. Klantade du dig senast - vet inte

HAR DU..
1. För många vänner - nej det har jag inte :)
2. Förföljelsemani - ibland så,
3. Någon sjukdom - nee, inte vad jag vet.
4. Skadat någon - ehe, ja, men inte allvarligt och med flit
5. Färgat håret - ne, men slingat.
6. Några piercningar - örona?
7. Några tatueringar - neep
8. Egen dator - japp, 2 st ;)
9. Gjort bort dig rejält - jora.

ÄR DU..
1. Snäll - jaråå
2. Snygg - haha, absolut, not!
3. Söt- nejva.
4. Lång - ja?
5. Kort - aa
6. Klantig - ibland
7. Tönt - alltid :)

lördag, söndag, måndag

ja, nu har jag inte vart vid datorn på 5dagar kasnke ? för jag har haft fullt upp med massa annat kul :) så tycker jag att varje helg ska se ut :) ja, lördagen var det ju som sagt fest :) jag hade kul! tack alla för det! kvällen var hade sina minnesförluster här och var men annars var det kul, jag åkte hem till sebb för dom skulle hem, och inte för att jag var förfull!! hagfors.. mådde som jag gjorde men somnade ändå tillslut, söndagen vaknade jag i gumma, och där stannade jag hela dagen i sängen :) mysigt, sen stannade jag även under natten också. så dessa nätterna under helgen har jag inte sovit direkt mycke, och huvudet har vart långt borta. jag har inte vart hemma sen i torsdags :p men nu har jag äntligen kommit hem =) och ikväll blir det andra avenyn sen sängen!
innebandy x2 imorgon :) kul!

nu ska jag läsa alla bloggar som jag har, 100+ stod det :) så jag har att göra iaf!

RSS 2.0