you can shine no matter what you're made of.

gårdagen spenderade jag först tillsammans med malin, det var väldigt trevligt och roligt, för det var länge sen.. vi pratade en massa och kolla på tv, blev även duschad av jessicas kisse, men det var mysigt iaf :)
efter drog jag till kusinvitamin och vi drog ut och fikade, sen åkte vi till skoga på tutbingo, oerhört roligt vare, även om ingen vann så skattade vi så vi höll på att dö alla 4! tårarna sprutade och jag fick ingen luft, magen gjorde ont men kunde inte sluta skratta för det! det var länge sen jag hade så kul faktiskt!

så var jag med saga för någon dag sen också, det var också otrlogt kul! vi var till råda och bada, gick till åhströms utan skor på den brännheta asfalten, mina fötter dog där ett tag, men de börjar komma tillbaka nu!
sen tog vi cyklarna och cyklade runt i hagfors, saga rakt ner i ett dike ;) haha. det var kul :D

idag vaknade jag, satte mig på mopped och drog till mormor, där var även morbror, kusin och carina :) så där satt vi och fika, sen drog dom och jag blev kvar, sen drog jag till far och fyllde moppen med bränsle och sedan tillbaka till mormor, åt mat och titta tv. och nu sitter jag här igen.. vet inte vad jag ska hitta på med för roligt under dagen..

imorn blire mys med malin och denise! ska bli väldans trevligt :):)

igår, 23:15 lämnade du oss för gott, det var nog det bästa för dig. du har inte haft det lätt under åren, jag hoppas du har det bra i himlen nu farmor anna!  du var en stark kvinna! ta hand om alla där uppe! vila i frid <3


Lördaa.

Hemsk dag igår, men bättre blev det mot kvällen iaf, himla tur!  nåja,

idag drog jag och far ner till karlstad, där mötte jag Linn, Simon och Hp :) trevligt att träffas :):) men jag fick mig iaf lite kläder, en tv bänk och en 32" PLATT TV! :D pappa tyckte väl jag var värd den när jag är så duktig och tar hand om hand hus när han jobbar hela veckorna :):)

tiden bara flyger ifrån mig känns det som! för bara 5 ynka veckor sen var jag i turkiet tillsammans med min underbara, älskade klass! och snart börjar jag skolan utan att ha någon av dem med mig :(:(:(  fy!

äntligen har sommaren kommit :D så imorn ska jag bara ligga nere i ändan av gården och sola och bada!

just ja, jag har jobbat en vecka ju, på emtbjörks.. har målat om deras hus, herregud säger jag bara.. jobbigt som tusan, och det hjälpte ju inte med att solen stekte varje dag medan jag hade en stor overall på mig, men vi bytte kläder efter några dagar, till shorts och tshirt, men då blev även min hud gul, men men :) så vare ju en hund satan som tuggade sönder metas tele, men dom ersatte den men..  så på måndag ska jag dit och hämta upp min löning :) får väl se hur mycket jag tjänat ihop :)

imorn kommer min älskling hem :):) okej, han åkte igår men ändå :)

nej, nu ska jag kolla på i en annan del av köping!

onsdag

Ja, nu har Ia lämnat mig, det var otroligt trevligt att ses! mer sånt mycket snart tycker jag :)
Vi åkte in och åt pizza, drog till sjukan och hälsa på mor, så la vi oss i massagefotöljen dom har! underbart vare!
sen kolla vi på film och pratade bara. usch vad jag saknat henne!

idag ska ja hjälpa mammsen att städa om hon vill vakna någongång, sen ska ja upp till sebb :)

imorn börjar anna att jobba troligen! ska måla tillsammans med min vän meta :) så det ska nog bli trevligt:)

nej, jag får ta och sätta igång med städningen nu så jag får åka iväg snart :)

Tisdag

Gårdagen spenderade jag uppe i gumma med massa regn och film.
Sebb kom och hämta mig runt 3 någongång, så åkte vi upp och gick ut med sigge, sen in och kolla på film i nåra timmar, så blev dom hungriga så vi begav oss ner till city och fixa mat, sen upp tillbaka och kollade mer film :) finns direkt inget annat att göra när vädret sviker.. men det var hur mysigt som helst :)

Nu är Ia snart här också! ska bli otroligt kul att se henne, var så länge sen sist! så det ska bli otroligt skoj! vi får väl se vad dagen bjuder oss på :)

sitter här och har kortet från turkiet med hela klassen på! shit vad konstigt det kommer bli utan alla er till hösten !!
jag kommer verkligen att sakna alla er!!

jaja, nu ropar teven på mig !

hääärrra!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0