tjugoniondejunitvåtusennio

fyfabian vad det är varmt ute! man ska egentligen inte klaga.. men lite varmt är det att när man måste vara på jobbet mellan 7-4..

helgen har vart bra, fredagen började på stranden, beachparty för marie, sara och saga :) lördagen solade och badade vi hela dagen (moi et finkan) kvällen åkte jag till gumma, söndagen var jag i gumma hela dagen, badade med sigge och njöt av solen!

nu känns de som jag precis kommit hem från jobbet, men om sisådär en tjugo minuter ska ja sätta mig på moppen och åka på träning.. så nu ska jag ta och byta om :)

Igår var det även 28 juni, vilket innebär ett år för mig och sebastian! grattis på oss! och han har även fått jobb i norge! ;*

...

vad gör man när ingenting är okej längre? vad tar man sig till när man känner sig så liten som det går att bli? hur klarar man av att bara vänta och vänta på att allt kanske kan bli bra igen? hur hindrar man tårarna från att rinna ner från kinderna varje kväll?


nej fyfan.. jag behöver en vettig själ som förstår mig..........

Life without you is hazy!

var dig själv, alla andra finns redan!


gårkvällen,

Mitt hjärta! <3

här var det inga sura miner inte!

Det bjöds även på skönsång :)









Emma var glad, men några mintu shots efter blev det mer såhär..







vissa var snyggare än andra ;)

och även lilla klara var med :)


nu får ni inga fler bilder, bilderna från studenten kommer en annan dag :)
tack för en kul kväll!

vi måste, vi ska, vi kan!

nu är allt med studenten över :) men det har vart jätte bra och kul! :) torsdagen var jag somsagt ner till karlstad och kolla när älsklingen sprang ut, ninni och mikael åkte hem tidigare, jag och mamma väntade in emil och sebb när dom åkt på flaket och tog dom med till hagfors, jag stannade med dom i gumma, sen kom daniel och vi drog till hagfors på revyn, vi mötte upp alexandra :) sen gick vi till tony, lettheter kom fram och vi gick skilda vägar allihop, nästan. jag och sebastian åkte hem tidigt och vidare till arne och myste med folket där.
Sen var det dags för david att springa ut, jag åkte hem och vi gjorde iordning det sista, sen till kyrkan och kolla på betygsutdelning, sen vidare mot skolan där alla sprang ut :) JAG VILL OCKSÅ!! sen åkte dom runt flera varv på hagfors innan dom kom tillbaka, fulla och glada! middag hemma hos oss med släkten, jag och broder drog direkt efter maten, jag till hanna där anna och amanda var! sen åkte vi till jonas, efter tio minuter vidare till Micke :) efter ytterligare tio minuter drog jag vidare till sebastians och robins studentfest :) där var det mycket trevligt, meningen att vi skulle dragit till parken men så långt kom vi inte. hem kom vi nästan inte heller, men i det sista så fick vi tag i chaufför :) tack!
jag har massa bilder från dagarna, men dom får ni någon annan dag :)

på måndag börjar det, usch jag vill inte! men jag säger inte nej till nästan trettontusen heller så :p jag får stå ut!

nu kom sebastian tillbaka också! så nu stänger vi :)
CIAO

Sjung om studentens lyckliga dar!

Revyn var bra :) sen fick vi gå hem, nu ska vi njuta denna helg innan jobbet drar igång!

Snart kommer Ninni och Mikael för att hämta mig och mamma, så åker vi ner och kollar när älsklingen springer ut :)



Right here, right now !

We can leave this town and run forever.

Igår blev det staffa :) det var trevligt och jag är glad att jag åkter dit ist för att sitta hemma :) vi spelade brännboll, och vårt lag vann (h) trots med sara som brännare :) ;) sen gav vi oss med det och satte oss vid elden med musik och mat som joline och saga fixade. det kom och gick massa folk, trevligt folk :) vid två ringde jag mamma och åkte hem :)
idag har vi gjort klart brors plakat!


sen har jag städat och tvättat och rensat lite i min garderob och plockat fram kläderna jag ska ha imorn och fredag :) så nu är allt fixat, eller har 1 grej kvar, men den tar jag imorn :)
men ska man ut imorn?


tisssda

nu är de sommarlov! denna lilla helg ska jag njuta ordentligt av :D för på måndag börjar vi, kl 7 på järnverket..

idag hade vi 1 lektion, jag sket i franskan :O men vi var och solade ist så, sen köpte vi glass och gick och kolla på 9orna när dom sjöng i gropa :) sen var det träning, seriöst är det rätta ordet för den träningen iaf ;) höööhöö. sara ;) aja, nu är de brännboll i staffa som jag tror jag ska dra mig iväg på :) 
imorn har vi egentilgen idrott, men ilia var halvt på min sida så jag skiter i den! :) så jag är ledig hela dagen, men har rätt mycket att göra nu inför studenten och allt! :)

nej nu ska jag göra mig iordning så får vi se om vi ses i skogen senare gott folk :)
CIAO

det är såhär man mår när man hemligheter har,

Måndag, sista måndagen i skolan! den innehöll MASSA vatten, treorna hade kul och spröt ner alla andra :p annars hade vi fysikprov -.- och jag & elin hade franska provet, så nu är de klart!  onsdag är vi hel lediga troligtvis :D:D gottt. sen på tosdag blir de revyn den första timmen sen får vi sluta, då åker jag ner till karlstad och kollar när min grabb springer ut :')

denna vecka har vart otroligt bra, jag har vart otroligt glader hela tiden, :) den har spenderats i gumma hela veckan, ända sen i måndags har jag sovit där :) det gillas. helgen spenderade jag också där, men jag besökte även meta en sväng på fredagen, sen igår lämnade jag sebb ett tag och hjälpte till att måla mormors hus, jag och kusin stod i en skylift och målade ;) nedåt knappen slutade fungera när finki var så här högt uppe :O

men håkan hittade en nödknapp så det gick att få ner den, så vi tog modet och åkte upp igen och målade ;)

jag var där i typ 5 timmar och var duktig, framsidan blev klar. så nu har vi bak och sidorna kvar. sen åkte vi hem och sebben kom till moi och vi kollade på film och somna, imorse började vi inte förens tio, så vi låg tills halv :)


nu ska jag ta en smörgås innan träningen drar igång om ett par timmar :)
CIAO

5 juni

nu har vi böjat på sista helgen i ettan! fattar ni?! det är sommarlov på torsdag. det går inte in i mitt huvud! men ska bli oerhört gott :) 
Dagen har jag börjat i sängen, sovit sen typ 4 och vakna vid 7, jag vaknade vid 5 och var helt uppjagad och gick in på kollplatsen :S sen somnade jag om. vet inte vart jag menade mig att jag skulle ;)
men sen senare ska jag iaf upp till sebastian, som jag vart resten av hela veckan, eller jag ska till ninni så kommer han hem inatt när han känner för det. det är ju roligare att va där än att sitta här ensam :)

nu tänkte ja kika på filmen som börjar och sedan dra mig till skogen :)

i onsdags var det ett år sen, det känns som det var igår :'(:'(:'(
JAG SAKNAR DIG ÄLSKLING!!!!!!!!!!!!!!!



CIAO

You don't know.

Igår var Kristian snäll och skjutsade mig till sebastian, tack för de :) kvällen blev ganska lång och trevlig, imorse var de mindre trevligt när jag var tvungen att lämna den varma sängen med sebastian i, för en skoldag vi inte gjort ett piss på så jag lika gärna kunde vart kvar hos honom.. fysiken var inställd, matten fick vi reda på provet sen sluta, så ingen mer matte iår! WIIIHOOO! sen franska där Carin hade prov med några och vi gjorde inget typ. mykk kul! de känns verkligen att det snart är sommar, endast 2 lektioner imorn, en vid 8 och sen en vid kvart över 1 eller ngt :) lite drygt att vänta men, kasnke slipper fysiken om vi ber?

senare när mamma kommer ska hon färga mig, eftersom vi fått färgen nu! dom hade ju stulit färg ur den andra förpackningen så de blev ju inget igår. men men, sen ska jag på träning, och sen kvällen! och om jag får bestämma sover jag inte ensam denna natt heller :):)

Nu tänkte jag faktiskt kolla på engelskan, tro de eller ej.

I can feel you.

Igår var det träning som stod på schemat, härligt efteråt kan jag ju säga, men död medans! Sedan åkte jag hem till pappa där chillie, raxxer, ricky och bror var och grilla. Duschade och åt sen kom mannen och hämtade mig och vi åkte till gumma och slaggade där. Imorse när vi vaknade hade vi kuddkrig ;) han tappade balasen när jag daska till honom så han ramla in i skrivaren så den åkte i golvet och gåsen bröt huvudet och åkte i soporna ;) haha, kul vare iaf ;D

Sen fick han köra mig till skolan där jag hade tid hos skolläkaren, dom mätte upp mina ben och grejer, så ska dit igen om några månader -.- men sen fick jag sluta. givande dag! jag följde med alexandra hem en sväng och vi åt mat, sen gick jag och köpte hårfärg som min mamma ska ha i mitt huvud när hon klippt klart gräset :)

Nu tänkte jag göra en skiva åt gubben min så vi har någon bra musik att lyssna på när vi åker!
ikväll blir de nog gumma igen :) eller udde, vet inte!

nu ska jag dra!
CIAO

9 dagar kvar!

Igår var det en förbannat härlig dag! åh vad fint det var hela dagen! fast vi satt i skuggan de mesta :p var så himla varmt i solen! sen åkte vi till Johan en sväng, sen handlade vi för att grilla, var tvugna att åka till 3 affärer för att få med allt hem :p och de var ynka 6 grejer. men så äre! sen grillade vi och efter blev det tvn och vi somna på dirren, eller jag gjorde!


dagen ser ut att bjuda på lika underbart väder idag också! :D tråkigt att man måste sitta här och inte göra någonting ist för att vara ute.. och sen träning i det varma fina vädret..

nej hejja!

RSS 2.0