Halloweeen

höstlovet lider mot sitt slut, och inte har jag gjort någonting under det heller.. var till karlstad i tisdags, malung igår. Annars har jag bott i gummis hela tiden, och vi har bara fått timmarna att gå på något sätt utan att göra något. Men är det lov så är det!

Just nu har vi satt in maten i ugnen, så ikväll blir det en lugn hemmakväll, vad det verkar som i nuet :) inget sug för fest så då stannar vi hemma och myser istället :)

ha en toppenkväll!

CIAO!

"en livs levande toffel"

första körlektionen avklarad! det gick bättre än väntat :)

lediga igår och idag, spenderade båda dagarna hos min man, som jag har bott hos i över två veckor i sträck nu, men idag ska ja sova ensam.. Helgen är helt oplanerad, får se vad som händer :) annars är mitt liv väldigt enformigt nu förtiden. händer inte mycke.

hade släktmiddag i tisdags, mamma fyllde år i måndags, hade trerätters middag med min älskade i helgen, massa i skolan. men efter imorgon är det äntligen höööstloov! puss på det!

nu ska jag fortsätta kolla på singing bee celeb :)

CIAO


I gotta feeling



















<3333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333






BlondinAnna.

äntligen helg! (y)

snart kommer roffi hem och vi ska checka idol med gurka, morötter och dipp! mums! senare kommer min man också :) blir en great fredag detta.


skolkort idag, hejja. ljushuvv är jag också, ogilla..
nu blev jag mer sugen på brun än jag någinsin vart :) men får se, vågaaar ickeeee!

ha en bra kväll allihopa!

CIAO

une, deux, trois.

gud vad jag uppdaterar nu :)

nu är iaf träningen avklarad, 6 st var vi (y) men de blir fler på torsdag, men vi är inte säkra på om vi ska byta än, det beror helt på.. och allt blir krångel med all skjuts och alllt.. så får se om vi stannar i hagfors till jag har kortet i handen och kan åka vart och när JAG vill. men annars var det helt okej :)

nu inväntar jag aa(andraavenyn) som ska dra igång snart på 24:an, det är absolut inge bra mera, men jag kollar ändå, har ändå inget för mig.. borde sova med tanke på hur trött jag är på mornarna, men nu är jag pigg som en mört ju.. så jobbigt det där!

ingen färgning blev av heller, mamma var så trött, så börjar hon imorn så vi tar det på torsdag ist :) bara det blir innan fredag är jag nöjd :)

nej nu ska jag ringa och säga god natt till min älskling eftersom jag inte får sova med honom inatt heller, it sucks! men det är nog bra att inte umgås varje dag också? så man inte blir trötta på varandra, för nu bor vi tillsammans i stort sett, och det märks.. mamma saknar mig t.o.m, jag saknar honom efter bara en timma.. men imorn så! :)

nej nog tjatat! nu ska jag stänga igen och borsta gaddarna :)
CIAO 



moi et ma amie Marie, toakön <3

sjätteoktober!

äntligen är matteprovet ur värden! hoppas jag kunde skrapa ihop13 poäng av 41!

nu har jag precis torkat klart mina shorts med min hårblåsare ;) och snart kommer jossi och hämtar mig och det bär på träning :) efteråt kanske utväxten ryker :) (y)

nu har jag tagit helgen, och den håller i sig tills på tisdag! hellediga på måndag :D underbart!! och imorn ska jag till körskolan för att få körtid, sola, sen ska jag äntligen få träffa min älskade :)

nu ska jag ta och byta om och göra mig klardig :)

<3 S lovelovelovelove

I'm burning inside!

bara för jag verkligen inte ska sitta här utan plugga kan jag ju ändå slänga in ett till inlägg.
matten går åt helvetet, jag orkar inte träna, jag kommer dampa ur imorn och vara så förbannad på mig själv att jag inte läste just dom uppgifterna när provet kommer.. jag vet hur de blir, men orkar inte lägga ner mig ändå.

inatt blir den första ensamma natten på hur läääänge som helst.. det gillar jag icke! så nu sitter jag här, helt ensam i huset, men musik på nästhögstavolym och massor av tända ljus :) de kan vara skönt att vara helt ensam ibland också faktiskt :) men mysigare att vara ensam med den man älskar.
Jag tänkte även lägga på en mask på facet, om jag orkar. jag la t.om. i en maskin förut, allt för att slippa matteskiten!

men nu hade jag inget mer på hjärtat att förmedla, ni kan ju få njuta av en bild på mig och min braa vän som jag saknar!



You'll never walk alone, I always by your side! <3


he kissed my lips, I tasted your mouth.

egentligen har jag absolut inte tid till detta, men eftersom jag ogillar matteboken just nu så skiter jag i den denna stund.. och matteprovet imorn kan ta sig :)

helgen har vart superbra, fredagen var lugn, innebandy med meta sen åkte jag till gumma. lördagen dega vi i sängen, sen åkte vi ner till robert och therese och var där halva natten, söndagen fira vi pappsen som fyllde år :)

idag kom även glada bussen och åkte genom hagfors :) de va kul :D

ja, nej, nej hejdå :)

two stars shines better then one.

Igår var det freedag, den spenderade jag med meta i hallen och kollade på damlaget, bra match! :) efteråt kom min kärlek och hämtade mig och de blev freeedagsmys. imorse stack han iväg på rally, jag stannade hemma även denna gång :p och mikael åkte på jobb för en timma sen så jag är ensam hemma nu :)

så nu ska jag ta med vovven på en promenad, sen ska blir det en dusch :)

CIAO!

RSS 2.0