när gud stänger dörren öppnar han ett fönster,

Idag har jag kollat på film hela dagen, är inne på min fjärde film nu =) och fler blir det nog! har hunnit se; beck, om ödet får bestämma, material girls, och nu håller drömkåken på :) väntar på att moster ska komma hit nu, med pilgrimsmussolr. mamma ska bjuda på lyxmiddag imorn med förrätt, varmrätt och efterrätt, oxfilé och hela faderittan! men det missar jag, för jag ska till byn och ha kul med mina vänner och digga till dogge ;)
ingen mat har jag fått i mig idag heller, när man är sjuk vill man inte äta, och hela min familj är sjuk så ingen vill äta! men får väl hoppas på något i kvällningen iaf, annars dör jag väl!
fredag idag, vilket innebär byn imorn, och det innebär att lovet är slutt! jag villl inteeeee till skolan! börjar med 3;timmars lektion med CAD! så har vi det skoj i byn också så vi har något att uppdatera per med ;) han verkar gilla höra om våra tokiga helger :) iaf tobbes! höhö..
nej nu tyckte jag det kom en bil! ska kila!
hörs!

Karlstad.

Idag var jag och mamma i karlstad =) började dagen med en sväng hem till maria, sen ut till stan.. jag hittade verkligen ingenting! gick i varje affär 2ggr, men den 3gången jag gick in i dom fick jag iaf något, impulsköp som mamma kallar det, men jag vet inte ja. sen åkte vi till maria igen, sen till ikea och sen bergvik och affärerna där! hitta inte så mycket men jag fick iaf någonting, sen avslutade vi dagen med att åka hem till maria igen ;) men jag fick mig iaf 2tunikor, 1par leggings, 1(STOR)sportväska så jag slipper min andra som alla klandrar för den är så liten, 1bh och en kräm. fick dock inga skor eller jacka! men karlstad försvinner ju inte innan vintern kommer direkt, så det hinns nog det med!
nu är mamma och köper räkrulle åt mig, mums! och i kvällningen hoppas jag det blir mys med älsklingen! sånt gills!
nu ska jag kolla på tvn iväntan på att andraavenyn ska börja! =)!
CIAO

sebastianlindholmimitthjärta!




Förut gick jag ner och la mig i badet med skum, levande ljus, musik på mobilen och hårinpackning. hur skönt som helst! känner mig friskare redan! ska ta mig en kopp te snart också, mumma!
när jag kom upp ur badet kom älskling, vi kolla på film och myste! jag älskar honom bara mer och mer för varje dag som går! det är verkligen äkta kärlek!  <3
ikväll ska jag inte vara vaken länge, fick inte så mycket sömn inatt och jag& min kära mor ska till karlstad på handling imorn, så jag ska vara pigg och alert!
Nu ska jag gå och koka te och sätta på en beckfilm jag hittade nyss =)
god natt folket!

SNOW

första snön! (eller andra egentligen, men den första smalt ju bort direkt, så den räknas inte!) helt vitt på backen när jag vaknade, lite ovanligt, men ändå kul =) snart jul :)
igår hölls jag vaken till 4 -.- inte direkt vad jag brukar vara precis, men det var trevligt! prata i telefon med älskling i typ 3h om inte mer, om allt och ingenting. jag blir så glad av att höra hans röst!
idag vet jag inte vad jag ska göra, ingenting planetat! så det är bara att höra av sig =) men imorn blir det nog karlstad iaf! hoppas på det, skulle verkligen behövas lite nytt i garderoben nu!  så är det med det!
Jag har iaf bytt tv nu =) så jag har en stor nu! men den gamla står på golvet ;) ingen som är hit så varför plocka bort det liksom? nej, men jag ska fixa det idag har jag tänkt :)
Nu tror jag det blir duschen för min del, jag älskar att duscha! :)


bnhj

jag känner mig så jävla värdelös just nu, jag vet inte vart jag ska ta vägen! orkar verkligen inge mer!

28oktober2008

Jag blir bara sämre och sämre känns det som! även om jag inte gör ett piss! :( så mamma ska åka in och köpa tabletter på apoteket åt mig, får se om dom hjälper!
imorse kom det SNÖ! synd att det inte stannade bara :( aja, idag vet jag inte vad det blir, får väl ligga här och tycka synd om mig själv eller något ;) det märks!

hadet!

Sebastian, <3

forever, and ever!

ja, byrån, tvn och sängen står kvar precis som dom gjorde imorse, och igår, mitt på golvet och ivägen för allt så att säga. det blev inget fixat med det idag helt enkelt. utan min dag har bestått av att ligga här i min säng och inte göra ett skit! har inte vart utanför ytterdörren ens tror jag, inte kom jag ur pyjamasen heller, men är det lov så är det! :) så utvilad kan jag ju säga att jag är iaf! så nu är jag grymt festsugen! helgen får komma snabbt nu tycker jag! :)

nu tror jag att jag ska ta natten, ringa älskling och sen kolla en film tills jag somnar! :)
godnatt!

this moment never coming back,

Ligger i sängen med halsduk, det hjälper faktiskt! min hals är inte bra än, jag blir tokig!
har nyss kollat på andraavenyn som jag missa igår, ska snart gå och ta mig något att äta, är hungrig!
  igår var vi hos meta, langoskväll =) mycket gott var det! sen kolla vi på beck och pratade, kvällen blev inte så sen, alla var trötta så jag kom hem runt 11, somna på stört nästan!
mamma och maria har vart i sthlm hela helgen för att gå på skönhetsmässa, och när mamma är borta någonstans brukar hon jämt ha med sig en liten grej till mig =) denna gång tänkte jag ju på skönhetsgrejer eller nått, dom har ju vart på stan i två dagar och mässa en dag, men när vi kom hem så hade hon köpt en dinosariereflex! sebastian fick också en! himla generöst av henne tycker jag =) men det behövs ju iaf i denna mörka värld! nu ligger jag och väntar på att hon ska dra sg upp ur sängen och hjälpa mig med att byta ben på sängen och plocka bort byrån!


imorn är det tisdagen den 28 oktober, vilket beytder 4 underbara månader med sebastian! JAG ÄLSKAR DIG <3

I'm a weirdo

vaknade runt 12 eller 11 kasnke hon var,  jag och broder åkte till gumma där emil och sebb var, grejade med bilen så dom provkörde den, dom åkte ut i skogen och sladda och jag gick in och kolla på tv ist, fy sjutton vad kallt det är ute nu förtiden! trodde jag skulle frysa ihjäl! sen drog vi oss hemåt igen, dom skulle fixa klart bilen och jag var väldigt sleten så kände att det var skönare att åka hem och lägga sig ett tag. när jag kom hem dök jag ner i sängen direkt, och har bara legat och halvsovit framför tvn idag, min lördag har vart rätt så dryg än så länge, men hoppas den blir bättre framåt kvällen! det måste den bli, och det ska den bli! annars vet jag inte vad jag tar mig till, inte vill jag gå ut och gå heller, himla väder!


nej, nu ska jag dra mig upp ur sängen! kanske är dags nu ;)

only you can make me feel like this, sebastian <3

ekshäradsåterträff

Gårdagen bjöd på fest i byn! jag hade iaf kul =) även om vi var 6st på dansgolvet den sista timmen, men det gick alldeles utmärkt det också kan jag säga! och tobbe som stekte hamburgare med olja på hela golvet, det var mer kul än förväntat kan jag säga =)  "förfest" hemma hos jon med gh! ;) haha.

nej nu ska jag fräscha till mig lite så ska jag och bror till gumma en sväng =)
HADET!

Friday I'm in love!

När vinet glöder i de fyllda glasen
och vi börjar bli i gasen
då lossnar tungans band
Vi som gått omkring vart så blyga
vi slutar upp att smyga
modet kommer efter hand

Hej, tjo och klackarna i taket
nu visar vi helt naket hur modiga vi är
Inga ord kan bli för stora
vad har jag att förlora
Så är det med det!

 

Nu sitter vi i metas säng och laddar förfullt inför kvällen ;)  hoppas det blir kul! aja, hejs!


nemasproblemas,

gårdagen spenderades hemma, först kom finkan sen kom sofi, sen blev det datorn och telefonen hela kvällen! krångel hit och krångel dit, menmen. det är löst nu.

denna vecka har vart den drygaste på väldigt länge, kanske för jag är sjuk men ändå, det är iaf äntligen fredag idag! och om några timmar kommer sebastian hem! ÄNTLIGEN säger jag bara, hatar verkligen veckodagarna, saknar honom nått så grymt :O men han är ju iaf hemma hela denna vecka =) underbart ska det bli!

nu väntar duschen, sen ska jag troligen in till hagfors? :) aja, det märks! vi tar det som det kommer .

höstloooov

hatar att vara sjuk, gick till skolan och hade bild, kunde knappt tala imorse, så min hals mådde inge bra, så vid tio åkte jag hem. kolla film och sen kom svärfar och mattis, drack kaffe och sånt :)
nu kollar jag på doobidoo och mamma gör iordning min byrå som ska ut från mitt rum idag!
idag fick vi HÖSTLOV! <3<3 om min sjukdom tillåter mig blir det fest imorn! annars blir det sängen.. får väl se.
nu var programme slut, så ska gå och sätta på en film i väntan på att poseidon ska bli klar!

hejs!

=)

haha, vad roligt man kan ha själv ibland, spec om man är övertrött ;)

Tränar du något?
 - prov, HAHA :D  

 jag är att för rolig ibland alltså, och jag vet att min käre vän meta också tycker att jag är super rolig, men inte bara vill erkänna =)
så nu vet ni, meta beundrar mig =)

21 oktober ..

Igår tog jag mig en promenad i det hemska vädret, det var väl inte det smartaste jag gjort, för idag är jag sjuk -.- jag antar att det beror på det. det är så tråkigt att var sjuk... man bara ligger hemma och glor, finns inget att göra, datorn och tvn och film är väl det enda, och badkaret som väntar på mig nu.. får se om jag drar mig till fader idag också! det märks!

men snart kommer min mamma hem med mjölk så jag kan ta mig flingor =)

hejs!

20oktober

igår spenderade jag min dag hos älskling, vid 6 kom david och lars upp och sen åkte vi hemåt, sen till moster där släkten var, firade mamma och spelade spel! det var myys!
måndag idag; teknik, data och franska. en ganska bra dag. sen blev det lite träning efter skolan, nu är det matte som väntar hela dagen..

så nu ska jag bara vänta på att klockan ringer så ska jag sätta igång med mitt plugg!
hejs

moment

somsagt så åkte jag upp till gumma förut idag, mysigt :) sen åkte vi till sörby, sebb tog sig några varv i skogen på tony's moped ;) emil ringde och rätt vad det var så var dom också där uppe, åkte vidare till hagfors till snickeriet och fixa ut ratten till min broder,  även lars hallgren var med, kan inte göra mycket mer än att skratta åt den sköna människan!  ;)
nu har jag nyss ätit smörgåstårta, det satt som handen i handsken i min mage! yummie! så nu sitter jag här i mörkret och väntar på att skjutsen till gumma ska komma =) för där ska jag tillbringa min natt =)

och somvanligt sitter min fader och är sur på mig på nerevåningen, men jag orkar inte bry mig om det jämt nu, går jag ner så blir det bara skrik och nu är det lite tjafs bara, så jag håller mig till det ;)

nej nu ska jag avrunda detta och packa ihop mina grejer, och förövrigt fyller min underbara mamma år imorgon!
GRATTIS MAMMA <3 du är mitt allt!

(mp)

För nu ska jag åka till gumma till min älskling!

 klar med samhällen nu också, känns otroligt bra =) bara 100sidor matte kvar :S aja, det tar vi någon annan dag ;)

hejs

<3


jag vill ha dig nu som jag hade dig förut!

mitt huvud värker, har alldeles för mycket skolarbete att göra, jag är på dåligt humör, jag är lett på allt och alla, jag är ensam när jag egentligen inte ska vara det! allt för skolan som jag hatar till tusen jämt nu! skulle göra vad som helst för att få gå i trean och ta studenten lagomt till jul! eller till höstlovet.. men nu är det inte så, 3 lååånga år till!  oj vad negativ jag är ':O men vissa dagar får man vara det också!

nej nu måste jag försöka få klart min samhälls uppsats så jag kan göra något annat under kvällen än att dryga med detta..

freeeedag..

Datakunskap nu, nyss gjort ergonomiska övningar ;) äntligen fredag idag :D:D bara samhäll och teknik kvar efter denna lektion, sen bär det hemåt!  gottttt!

nej nu ska vi göra något annat antar jag, alla är klara med presentationen!
CIAO

heey yaa (8)

nyss kommit hem från milla, dom gjorde krukmönstergrej, svårt att förklara men det är himla kul! så vi ska dit snart igen och mysa och bara pyssla =) det gillar jag. jag körde även dit, mamma tycker jag är för snabb ;) men vi kom hem levande idag igen, så så dålig kan jag inte vara, inte ett enda kärringstopp eller något krångel =)
Franska läxa tills imorn, har anna gjort den? NEJ, har hon gjort någon franska läxa hitills? NEJ. bra, bra! men imorn börjar linnéa, emma och linn med franska också! bra flickor,bra! det gillar jag, bara sara som fattas med sina roliga påhittade franska ord så skulle allt vara som vanligt nästan, fast utan gunilla som gör som vi vill, och inte som hon vill. menmen,
sovmorron imorn, har alltså bara två lektioner imorn, matte och franska, men det får jag väl stå ut med!
nej, nu ska jag lägga mig och läsaochprata franska med moi själv!
GOD NATT!

ååh, jag satt och tänkte att det bara var tisdag idag! men så ser jag på text tvn att det är onsdaaaag :D alltså imorn är det torsdag, sen är det en natt till så är det fredag :D:D och då kommer älskling hemmmmm, ÄNTLIGEN! hatar verkligen veckodagarna :( men jag har ju mina underbara vänner som gör mina dagar roligare och går fort :D

nu ska jag beställa hem lite kläder, har inte handlat på år och dar, så känner för att klicka hem lite :D milla hade gjort det så jag blev otroligt sugen! så H&M, här kommer jag!

NATTIS!

måste tillägga att jag fick VGritteknik provet vi hade! är otroligt stolt över mig själv!!! :D

onsdaag

ännu en dag avklarad i skolan, idag började linn, sara och emma, och linnea började även igår =) tycker det är bra att mina flickor kommer tillbaka :D
idag bestämde även jag och sandra oss för att vi ska börja träna på måndagar och tisdagar, och det ska vi hålla nu också!! så det kanske försvinner nått kg här och var, skulle ju inte vara helt fel!

denna vecka har jag faktiskt vart duktig, i söndags gick vi 5;an i vågbacken, igår gick jag och alex runt sjön (ca 7-8km )och idrott idag, så tänkte jag ta en promenix snart =) okej, två dagar men ändå ;)

nej, nu ska jag äta sen ska jag köra till millis där även mormor är och pysslar, så det blir mys med släkten idag istället för promenad =)
HADET!

A fire in your eyes

Oj vad jag jobbar hårt med matten! helt otroligt! men jag tror jag ger mig för idag faktiskt, ska packa grejs tills imorn istället, förut tog vi en promenad i vågbacken förut :) mammsen, jag och roger, i mörkret, men det var skönt, och kuligt!
nu väntar min mandarin på mig ute i köket, jag bara hör hur den skriker på mig! så nu ska jag hämta den och käka upp!

och nu tycker jag det kan bli helg så älsklings sebastian kan ta och komma hem!

HEJDAHEJDA

13oktober

Måndan avklarad, även teknikprovet som vi flyttade fram för att ha 3;timmar på oss för vi troligen inte skulle hinna på två, men det tog bara 1timma för hela klassen typ :) dom två sista sidorna var mest chansning, och jag är inte direkt säkert på dom andra heller, men jag hoppas jag får G iaf! så imorn ska vi ut och äta jag,alex och meta ;) RÄKRULLE för min del;) innan maten ska jag och alex vara duktiga och gå ut&gå :)

nu väntar jag på att mammsen ska komma hem från sunne, så får vi se vad dagen bjuder på sen, matte skulle jag tro?
CIAO

helgenengeng

Somsagt så åkte jag till meta på lördagskvällen efter en hård dag med massa plugg! (eller tvn helt enkelt)
men vi tog oss en promenad till stan, och det börjar med att jag tramap sönder en groda med min klack! väldigt mysigt sådär.. sen kom vi in till city, högljud och kaos överallt, men vi smalt in så bra ändå bland alla folk ! eller så var det inte en kotte ute och vi satt och var övertrötta och hade jätte kul tillsammans, välj själv vad som passar in på hagfors en lördagskväll ? jaja, sen var stjärnorpåis slut som min mamma var och kollade på hos mormor, så då kom hon och hämtade mig och drog hemåt, jag la mig för att kolla på beck, och precis när jag stängt av och lagt mig för att sova ringer min tele, det var sebbegrabben som ville ha med mig hem, och självklart tackade jag inte nej det det fina erbjudandet, så jag gick upp ur min varma sköna säng och satte på mig kläder och packade grejer, sen kom han i mickes nya bil :) åkte till kjell och hämtade gubben och åkte hem! sov som en stock den natten tills chippen börjar mjaua så jag fick upp och släppa ut, sen vaknade huset och vi drog till eskilstuna =) jag var allmänt social påväg dit, sov hela vägen, men men.
haha, så kom det värsta söta gubbarna på rullskidor och åkte förbi, haha :D  sen åkte vi hemåt,
väl hemma åkte vi vidare till mormor och lämna en vinge till broder och sen hem till emil i sättra, så skjutsa dom hem mig hit,


nej nu skriver jag bara för att slippa träna på provet, vi har nämligen 3timmars teknik prov imorn direkt på morronen och jag har verkligen inte tränat något, LYCKA TILL ANNA! tack och bock!

nej, nu ska jag råplugga i 45minuter tills andraavenyn börjar, missa nämnligen det när det var vid 8 :O

linn ska till hagfors imorn, kan det bli bättre?! jag älskar diiiiiiiiiiiiig!

och sofi, vi har sagt att vi ska ses varje dag nu uinder helgen, men det passar inte när det väl kommer till kritan! så nu tar vi en dag under veckan och myyyser! bra!

nu måste jag verkligen iaf slå upp boken, så hejdå!

meta gustafsson

Min kväll ska spenderas tillsammans med Meta! ska bli kul, var ganska länge sen så =) får väl se vad vi hittar oss på med! ska göra iordning lite nu så ska ja skaffa mig skjuts in till henne :)
CIAO

I'm better off dead!

Ja, behöver jag säga mer ? Jag är en idiot!  orkar inte detta just nu!


SEBASTIAN LINDHOLM <3

jag följer dig överallt,

nu är redan första dagen av helgen borta, jag gjorde ingenting typ. sebb var här , men sen ingenting förutom skola då. 
idag blir det att läsa på prov och ikväll vill jag va med sebb när han kommit hem, så så får det nog bli!
nej nu ska jag klä mig och sätta igång lite :)
CIAO

moln så långt ögat kan nå!

äntligen hemma, mitt huvud värker, usch vad ont jag har :O ska gå och få en tablett och lägga mig ett tag nu!

Roligaste teknik lektionen på länge idag kan jag ju säga! =) aja, hejda..

Like a cat in a bag waiting to drown

svenska, ska göra en bokredovisning men jag orkar inte skriva den nu (; har annat bättre saker för mig. Meta skriver förfullt på sin berättelse och alex på sin bokredovisning, jag är mest social bara!
snart är det matte också! JIPPIE! jag älskar't! sen är det ju bara dator, samhäll och teknik kvar... sen får vi åka hem! Per har faktiskt lovat oss att vi får sluta tidigare idag! :):) ikväll blir det myyys med älskling :):)
söndag fyller min mor år, så då ska vi till skoga och käka! mysigt =) annars ska jag nog spendera den största delen av min helg med sebb! :):)

nu ser jag verkligen fram mot fredagsnegerbollarna! <3<3<3<3<3

torsdag..

nyss kommit hem typ, eller ja, för en timma sen eller nått, tog kort.. kul.. "hon vägrar ju att le!!" "ett litet leende?"  "ja, ett allvarligt kort blev det iaf"  ja, jag hatar att le in i kameror! så jag gjorde det inte ;) beställde korten nu också, så får väl se när dom dyker ner i lådan!

nu väntar jag på att min bäste vän sofi ska komma hem så jag kan dra mig dit =)

imorn är det fredag! hääärligt :D inte länge sen det var fredag ju, och det är bra, veckorna går så fort nu för tiden, men ändå går dom hur sakta som helst ibland, ni förstår? ja..

haré!

frasigt

ja, slutade för 20minuter sen, och ska ta skolkort om typ 1 och en halv timma, jätte kul! får sitta och data i cafeterian tills dess... kul.. nej, tror itne det va..

igår kom sebb :):):) han var hemma en sväng  =)=) imorn kommer han hem igen :D

metas humor är på topp nu =) så nu ska jag vara social mot kvinnan :D
CIAO

baby, thats the best of me!

YES! jag klarade samhälls provet! nu är det ute ur världen iaf! skönt!
idag var det skola, 10;45 till 16;00, buss hem och sen direkt till datorn och musiken på högsta volym! det gillar jag!
snart ska jag ta och följa med broder till sötmormor, mamma och roger hänger på också! ska nog vara snäll och hjälpa till med hans bil;) annars äter jag bara! och det vill jag inte!

nej, nu ska jag avrunda och dra mig till köket och ta ett äpple! =)
CIAO

jag vill ha dig nu!

onsdag idag, och det känns som måndag! dagarna flyger bort tycker jag! men det är mycket bra, för då går det fortare tills Sebb lämnar karlstad och beger sig hemmåt! och det gillar jag mycket! :):)
idag gick jag upp 09;20 inte helt fel! så nu ska jag borsta tänderna så jag är klar när skjutsen kommer :)
skolkort imorn också, som man inte längtar efter direkt!

nej, nu måste jag gå!

bet24.com just nu på tvn ;)

Idag har jag inte gjort ett dugg! hur skönt som helst! Först var det skolan, prov på morronen, men det var ändå itne så svårt som jag föreställt mig, så det var bra :) sen slapp vi lite av engelskan och hela franskan för att vi kolla på en Dont Drink and Drive film, inte helt fel, sen var det bara svenska kvar på schemat! sen gick jag till mamma så gjorde och ansiktsmask och höll på i anisktet och böjde mina fransar :) sen for vi hem! sen blev det en promenad och sen tillbaka hit ;)
nu ska jag ta och slå en pling till min älskling, sen blir det ANDRA AVENYN<3 och sen maria vern, främmande fågel =)

ja, nu ska ja dra mig =)
CIAO

i'm obsessed by you

Okej, ett inlägg till, men det får bli det sista för idag då,
mitt plugg behövs inge mer, lite till kanske, lite läsning och koll på antecknignarna, sen får provet gå som det går! 
mamma tyckte iaf att jag var jätte bra och kunde massa! så jag litar på henne!
nu tänkte jag ta mig en promenix i det härliga vädret, antingen med eller utan sofi, skulle ju vara bäst med, men får se om hon har tid till det =) ska bara ladda min tele innan så jag har musik i öronen om hon inte ska med.

du är allt, jag skulle inte klara detta utan dig! du är verkligen min klippa i stormen älskling! du är mitt allt!
jag älskar dig <3




Karma charmeleon

jag skulle plugga HELA dagen idag hade jag tänkt, men det blir aldrig som jag tänker mig, det blev datorn isället! mycket roligare! ska även ta och läsa det sista kapitlet i min bok innan jag börjar plugga på riktigt ;) det är ju så mycket vi ska kunna på provet! alla himla namn, LO, SACO; LVM, LVU, AGV, TCO ja, ni förstår, och 70 frågor och ett häfte med massa text på det också! puss på hans säger jag bara! :*

måndag, måndag. mor är i torsby och är med och lär sig på operation, roger springer runt som en yr höna, bror är troligen hos mormor, jag ligger och chattar med meta. roligare än såhär blir det inte, så nu ska jag ska faktiskt sätta igång, så jag kan få köra lite bil ikväll kanske, måste till moster och prata ur oss lite tror jag :) sen blire telefonen och sen natten! så nu vet ni hur min dag ser ut!
HEJS!

aa

fredagen spenderades först hemma och sen i gumma, :)
lördagen spenderade jag först med min far som fyllde år, sen åkte jag vidare till sofi, där även saga och amanda var, sen kom joline också =)  vi drog senare till bergsäng, men lika snabbt därifrån, annars var det väl kul, jag skulle ha sovit hos sofi på soffan, men då lockade hellre med att åka till gumma och sova där, så min bror hämtade upp mig och vi åkte till gumma. sen spenderade jag hela söndagen där uppe =) en mycket bra helg måste jag tillägga!

nu sitter vi i cafeterian med datorerna i högsta hugg, sen har vi datorkunskap och sen franska som jag ska gå efter halva lektionen för att hinna med bussen, sen får jag åka hem! då blir det att läsa på prov heeeela dagen.

nej nu ska jag sluta,

heeelg

Igår var det mys uppe i gumma, sånt gillar jag!
idag fyller min fader år, fira han lite, sen blev det lite bil åkning, och sen blir det sofi och troligen fest! hoppas så :D är verkligen sugen på det nu :D

min mamma är den bästa i världen! jag skulle aldrig klara detta om du inte fanns vid min sida! vi kommer klara all denna skit vi lever i nu tillsammans! jag lovar dig! om vi kämpar klarar vi allt tillsammans! <3

uncle ben

idag skulle vi egentligen gått till 4, men hans var sjuk så egentligen skulle vi slutat 3, men jag, dessan och sandra åkte hem vid 2 ist ;) vi gör ju inget annat än att läsa på engelskan och det kan man lika gärna göra hemma så, nu ligger jag i min säng och väntar på att mammi ska komma hem, Sen blir det att göra samhälls frågorna och sen tror ja att jag ska läsa min bok =) annars blir det inget mera denna dag vad jag  vet nu, kanske lite bilkörning ;)

Det är så himla jobbigt att vara i från sin älskade så länge och bara ses under helgerna, det är inge kul alls! jag saknar honom så det gör ont! och som det är nu är det ännu jobbigare att han är så långt ifrån mig! det skulle vara så skönt att ha honom hos mig varje dag, varje minut! usch vad jag saknar honom!! =(

nu måste jag göra frågorna, har 60st kvar eller ngt! kul!
hejs! 

RSS 2.0