coolingar,





Jag tänkte att jag vill ha tjejmys snart, med mat och tvspel och övernattning med madrasser full golvet och en massa prat om allt och ingenting :)! det vill jag! behöver det nu känner jag :)

/A.

1advent,

ja, nu ska första ljuset i staken(som vi inte har) tändas! bara tre helger kvar så är det jul sen =) LOVE IT!
nyss kommit hem från kalla skyltsöndan, gick tillsammans med sofi, saga, amanda,erica så kom elle med på slutklämmen också =) massa trevligt :) haha, erica inne på ekorren ;) och även utanför nöjes, vilken pingla hon är ;)

När jag skulle in till hagfors med bussen så kom simon och jag fick åka fin bil till hagfors, mycke snällt av honom! sen när jag skulle hem var chaffisen snäll och jag fick åka gratis :) det var bra!

nu kollar jag på tv och det ska jag fortsätta med denna kväll :) ANDRAAVENYN sen mina vänner, det får ni inte missa ;)

@ jossis place ;)

sitter i jossis fars soffa med hennes dator i knät :) trevligt! idag har vi spenderat HELA dagen på älvstranden typ, och även en liten del av dagen hemma med skräpmat och GODIS:)  och just nu äre scooby doo på tv =)

igår var jag med älskling, bäst är han!
- inge bruce springsteen, BYT! HAHA xD (y)

nu kommer bror och hämtar mig :)
CIAO

28 november,

Datakunskap, ska spela spel hela lektionen, nödvändig lektion... sen har vi samhäll och teknik kvar, sen är det helg! :*
lördag ska jag på innebandy med mina vänner :) förhoppningsvis ?
nej, nu ska jag spela lite mario tror ja :)

så är det 5månader tillsammans med älskling idag också! :) jag älskar honom!

/ A.

Hej fina hållning :)





PUSS!

isn't it stange that the stars don't shine no more, now since you're gone?

åkte hem med tjugo i tolv bussen idag, härligt =) idag har jag gjort klart engelska bokredovisningen och även essay, så nu är det ett matte prov och franska kvar! känna bra, inte länge kvar tills jul nu! mysigt! :) på torsdag ska 2;orna ha kick off med oss, bättre sent än aldrig, eller kasnke vore bättre dom aldrig gjorde det?
sen den 16 åker hela teknikprogrammet ner till karlstad med bosse och per till universitetet och kollar, alltid trevligt! annars vet jag inte om det är något mer påställt i min värld, ikväll blir det innebandy! :):) KUL! och imorn är det fredag! denna vecka har vart dryygare än drygast tror ja.. men den är snart över, helgen ska jag spendera dels med älsklningen och.. ja, hör av er mina vänner :) efter helgen är det tre veckor kvar i skolan? sen LOV!



isn't it strange that you told me one thing, suddenly change your mind?

Nueva

Gårdagen spenderade jag med mitt kära samhällsprov vi hade idag, men en promenad med linn hann jag allt med också! trevligt! provet är över och det gick ganska bra tror ja. hoppas jag!
nu ska jag ringa runt och skaffa skjuts in till hagfors sen, till vår första innabandy träning, jag är sugen! men ändå vill jag bara sitta på läktaren och kolla på, skulle inte känna mig lika usel då :) men jag får ta det som det kommer, det blir ju bättre med tiden.
annars händer det inget mera vad jag vet nu iaf,


..

graningevägen.

http://nwt.se/hagfors/article73785.ece


HEMSKT! två hus från pappas :O dom håller på att släcka de nu, och dom börja för två timmar sen ungefär. fick hugga hål i taket och allt, inte kul inte..
 gud vad hemskt just nu innan jul och allt, inte kul.. men är så lättad att det inte var pappas hus iaf!

thailand

Jag prata nyss med moster, två veckor kvar tills hon kommer hem, och nästan fyra tills olle kommer :O aa, iaf
Milla och olle låg och solade förut idag, under palmer.. rätt vad det är ramlar det en LÅNG GRÖN ORM  rakt på olles rygg, olle blev alldeles röd efter den. den ramla från 4-5 meter rakt ner på honom! vore det jag så hade jag dött! sen slingrade den bort och la sig i millas simfötter :O fyfan! ormar är det värsta som finns!

take care

igår vid lunch åkte jag hem till gumma, efter nåra timmar kom arne, haha. "det skulle vara gott med smultron nu" inge kall nö! sen skulle dom till milano, så det var till att ta volvon och dra dit, vi släppte av gubbarna och vi drog och inhandlade lite grejer, sen tillbaka till milano och höll dom sällskap, vi beställde med en pizza hem och käkade upp! satt och pratade, eller lyssnade när arne pratade i nån timma, sen kom emil och olle och höll oss sällskap, sen drog vi ner till ronny där även jonas var. haha, så mycket jag skattade den dagen var det länge sen jag gjorde! vilka undebara människor alltså! sen drog vi hem,  kolla massa dåliga filmer tills vi somna.
vaknade idag i sebastians famn, underbart! det snöade också! mysigt! kollade tv och sen vill jag ut i snön, jag kopplade sigge och tog en tur med honom. sen åkte vi till hagfors och till ronny, och nu är jag hemma och sebb är hos tandis.
på onsdag har vi prov om EU, men jag har inte öppnat boken än, eller jag har gjort klart frågorna, men inge mer! bra anna! jag är inte förvånad heller kan man säga. menmen.
och på onsdag börjar vi även på innebandy! shit! aja, det går väl som det går..

imorn väntar ännu en ny vecka, måndag borta, så kan ju hoppas på att veckan går snabbt!
/ A.

hide away

Igår skulle jag egentligen vart med emma,emma och ida! men jag följde med sofi till kyrkan först, och oj vad dutiga alla var! sen skulle flickorna på fest i ekshärad, och jag kände mig inte så sugen på det, och ingen klädsel för det heller, så jag ringde roger så han hämtade mig. Jag gick till ica först, och då var det några utlänningar där som följde efter mig sen, jag gick runt lite runt hagforspizzan, ville inte stå stilla, och dit jag gick, dit gick dom :O fast lite bakom.. men jag hade emil i luren men det var inte så hjälpande det heller precis.. men sen kom roger och jag drog hem. jag vart ensam hemma halva natten, rätt skönt :) kolla på beck och drack te!
aja, nu ska jag åka till älsklingen!

hejs

you don't know what I'm going through

usch vilka drömmar jag drömt! usch! när man drömmer braa drömmar vill man bara somna om och drömma vidare i samma dröm, men det funkar aldrig då. men när man drömmer hemska drömmar och somnar om tillbaka drömmer jag alltid samma. jag förstår inte.. men dom tur var var det bara en dröm!

igår umgicks jag med sofi :) sånt är alltid kul, vilket humör man än är på så är det alltid kul, alla skulle ha någon som hon!
sen blev det idol och anna åkte! YES! nu är det bara johan som ska hem så är jag glad sen! efter det blev mamma störd, jag skrev till henne att hon var en tönt, men hon verkade inte ta åt sig.. men nu är hon i kristinehamn så jag slipper henne idag =) nej vad dum jag är! men skönt att vara hemma utan henne ibland :)
idag ska jag nog va med emma och ida, får se vad,hur,vart vi tar vägen och gör :) tar dagen som den kommer helt enkelt! lättast så!




nu ska jag ta en promenad!

LÅNGHELG

slutade egentligen 4 idag, men erik sa att vi fick gå så vi hann med två bussen! härligt må jag säga! så nu är det långhelg! lediga på måndag :D gött!
gårdagen spenderade jag tillsammans med emma :) och vi ska börja på innebandy gott folk! haha.. ojoj ;) men det var trevligt,
nu ska jag kolla på andraavenyn, missa början så måste kolla på det :)


halv åtta hos mig.

en promenad i snön med emma förut :) runt malta i mörkret,  trevligttrevligt !  :)
nu har vi käkat ris och strimladbiff eller något liknande, gott vare iaf :)
natten inatt kommer nog spenderas i gumma igen!

nej, hejs!

you make my day honey,

igår lekte jag med kusin vitamin =) vi gjorde väl inte så mycket mer än att sitta och prata, men det är ku ldet också!  sen kom pappsen och hämtade mig och vi käkade fläskfile! mums! sen kom ninni och hämtade mig och vi åkte till hagfors en sväng, sen till gumma :) väl där var ingen av gubbarna hemma, så vi roade oss med zlatan ;) haha! aja, sen kom sebbegrabben och vi for till arne, och senare hem tillbaks, och herremin gud vad halt det var ute igår ;O aja, sen snosa jag väl antagligen för mycket med sigge och knut så mitt öga blev sådär cp igen.. men mig gör det ingenting, men det verkade däremot störa alla i skolan ;) men men, idag började min dag med att vakna upp i gumma! älskar't! men det blir väl inte så värst länge till, för om ninni inte kommer därifrån till våren så dör hon ;) så jag hoppas dom drar sig ner mot city lite! sen åkte vi till hagfors, jag till skolan och vi med idott, jag säger bara handboll. ta det som ni tycker men robin tyckte jag gjorde en bra räddning iaf, vet inte om jag ska ta det posetivt eller negativt, men det blev ju inte mål så.. aja ;) sen vare matte med henrik, och snön kom! :D sen blev det engelska med CARP! love her! not! och sist samhäll med hans! sen var dagen slut och det blev bussen hem, jag, emma, emma och erica i en stor buss föross själva, jag klagar inte! och att bro på emma berg, så ska vi leka imorn :) KUL! henne gillar jag,  vi ska kolla på innebandy och se om vi ska börja ;)

det är redan torsdag imorn, det gillar jag, det går fort som bare den! och då är det snart jullov också! love it!
nej, nu ska jag göra lite annat. ni når mig på mobben! hejs!

I WISH YOU WERE HERE WITH ME TONIGHT!

härlig dag idag måste jag säga! dagen började med att jag försov mig (a) fick ta tio bussen in och missade engelskan och samhällen, men jag hann lagomt till franskan, sen var det lunch och sen hade vi svenska i 10 min, sen gick vi till fors och alla nior kom och kolla, eller dom kom och kolla på en film och lyssnade när emil pratade om teknik, sen gick dom. igen var värst intresserad av vad vi gjorde, men men. allt var klart vid ett så då frog sandra och alex hem, så jag, markus, micke, mickis och emil satt kvar och bara gjorde ingenting, sen blev äntligen klockan 2 och  min buss kom!
imorn har vi sovmorgon! I LOVE IT!
idag kände jag även av i hur stort behov jag är av vinterskor! min dumma stövlar läcker in vatten och är svinkalla! inte bra, och mina tygskor är ju inte ens att tänka på!  jag får se om jag får med någon till karlstad snart så jag får inhandla lite =) måste även börja med juklappar snart också, inte länge kvar nu mina vänner! =) men min mor jobbar även denna jul, förbannade karlstad som förstör allt! hon hade tagit på sig ett skift på juldagen för att slippa jobba julafton, men karlstadstationen tyckte inte det såg bra ut om hon inte hade pol på julafton! KUL! men då blir det julaftonx2 i istället ;) både den 24 och 25, det är ju bra iaf =)
dagen idag vet jag inte hur den blir, kusin prata på att jag skulle med dom. men jag vet inte, ser mörkt ut med det just nu. ska kanske höra med far om jag ska ta och sova där kasnke, men jag vet inte ja, vill göra något annat än att bara vara hemma jämt, eller så väntar jag på att bror ska sluta och vi ska åka till mormor en sväng :) hon är ju kattvakt! och jag är sugen på att gosa med en lite misse nu, eftersom min inte längre finns får jag väl nöja mig med hennes söta unge :) eller chippen och knut går också bra, men helst av allt vill jag ha en egen lite fis, en pytteliten långhårig som skulle heta Bengt efter morfar! det ska jag iaf skaffa mig när jag blir stooor!

ååh, min dröm inatt! helt underbar var den! mamma väckte mig mitt i den, jag ville bara somna om och drömma vidare! nog för jag somna om men inte drömde jag samma inte.. menmen,

oj vad långt detta inlägg blev =) nu ska jag avrunda och kolla på klart på vänner!







faster than a rollercoaster

jag är trött och grinig hela tiden! jag blir galen på mig själv! så nu ska jag SOVA! bara att nu satte dom igång med att spika ihop en tvbänk! UNDERBART! ååh, jag blir galen på detta! himla skit värld! jag orkar inte!
GODNATT.

AnnaMariaRebecca.

Jag lyssnar på... Sex on fire med Kings of Leon
Du mår bäst när du...  när jag är tillsammans med dom jag älskar
Den bästa krogen heter... inte så erfaren i dom kretsarna, än.
Jag pratar... svenska
Mina bästa vänner är... dom bästa på jorden
Min första riktiga kyss... var länge sedan.
Jag avskyr när folk frågar... för personligt och förmycket
Kärlek är... helt underbart
Jag är hemligt förälskad i... hemligt och hemligt vet jag vä inte, men i sebastian är jag störtförälskad ;)
Min mobiltelefon är... alltid med mig
När jag vaknar på morgonen... vill jag sova vidare
Innan jag går och lägger mig... ligger jag och tänker
Just nu tänker jag på... att jag ska ta mitt piller nu!
Homosexuella är... ja.. vad är dom?
Blondinbella är... en människa?
Jag vill verkligen... att det ska bli helg och älskling kommer hem!
Ikväll ska jag... ta och sova efter detta program!t

Millenium

samhällen klar, skulle gjort engelskan nu, men tråkigt nog är den kvar i skolan ;) så jag får väl ta tag i den där himla bokredovisningen som jag inte kan komma på något att skriva om! men först ska jag duscha :) och sen ska jag kolla på aristcaats! :)

jag vill att ensamhemma filmerna ska börja visas på tv, det gör dom jämt och ständigt under julhelgerna! så mysigt :) och om två helger är det skyltsöndan ryktas det om ;)
jag såg även reklam om den nya julkalendern, den verkade sämst! usch vad dålig den verkade... menmen, julkalendrarna kanske inte är till för att jag på 16år ska gilla dom, men jag tycker att dom kan ha lite bättre än denna iaf! skärpning nu svt!


i'm driving, i'm driving.

måndag idag, hatar måndagar i sig men gillar skoldags måndagen ;) slappis dag :) teknik i 3 timmar, data och franska!
imorn ska jag sitta på fors och demonstrera cad för  dom blivande ettorna, trevligt värre!

nu har jag gjort klart samhällen så nu är det promenad som står på schemat, det blev ingen igår, jag och mamma skulle gå ut men när vi kom ut på trappen och såg bilen kände vi hur den ville ta med oss till skoga och hälsa på olle en sväng, så det bar av dit istället =) men det gör inget, för grannarna kom och sa att det var "SNÖRGLINGT" ute så, men nu ska jag dra mig :)

THE SEX IS ON FIRE!

Ensam mamma söker,

snart börjar Ladder 49 på tvn, den ska ses! jusr nu ligger jag och kollar på uromlandsresor, usch vad sugen jag är på att åka!
milla är utomlands, olle åker om 2 dagar, visserligen via jobbet, men dom är borta i 2-3 veckors jobbtid, men dom har ju lite tid till solen ändå, men kanske inte så mycke, men sen ska dom till thailand på semester i 2veckor! blir så avundsjuk! vill iväg nu, så kollade jag på turkiet bilderna med 9a förut, jag vill tilllllbaka! jag tror jag dör!

nej nu ska jag fortsätta kolla mer på resor ;)

Live your life!

sammanfattning av helgen
Fredag; middag med fader, idol, mys med älskling,
Lördag; älskling, saga och mys med flickorna, älskling
söndag; älskling i stort sett hela dagen, olle en sväng också :)

min helg har vart helt perfekt som ni ser! massa sebastian och mys med flickorna, en helg som den alltid ska se ut! fast istället för mys med tjejerna kan man även ha fest! inte fel det heller! att bro på det.. jag är sugen på FEST!

morgondagen bjuder på 3h cad, sen dator och avslutar med franski! slutar vid kvart över två så vi ska hinna med bussen, =) när jag kommer hem blir det samhällsfrågorna och engelska och svenska, fast det kommer jag aldrig göra men ändå, kan ju kalla iaf!

nu satt mammsen på tevatten så jag ska ta mig en tekopp lagomt tills andraavenyn drar igång! LOVE IT!

"han som skalar potatis med högtryckstvätten!"

nu lämnade sebastian mig, tråkigt nog.. men ninni sluta och fanns ingen annan väg att ta sig hem, menmen,
söndag idag, halva dagen har redan gått åt till att kolla filmer och myst! resten va dagen ska jag ägna åt en promenad snart, sen ska jag dega bara,
så har jag och emmis bestämmt oss för att börja på innebandy också! KUL!

nu ska jag sätta på mig kläder och ta en promenix innan mörkret lägger sig!
hejs!

tjejmys,

idag blev det tjejmys hemma hos saga, spel och massa prat och en massa koppar te, himla mysigt och trevligt! snart igen flickor! sen drog jag hem och sebastian låg i min säng :) har nyss kollat en film på datorn, så nu ligger han och sover bredvid mig, sötis:) så nu ska jag stänga av och sova jag med,
god natt!

what a night!

igår var jag hemma och kolla på idol och så :) trevligt, gillar att vara ensam ibland, men inte för mycket och för ofta, jämt lagomt sådär ska det vara :) men sen kom sebbegrabben till mig iaf, haha, ja finns inte så mycket mer att säga om det precis, han åkte hem för nån timma sen med mina brallor på sig ;)
när han åkt tog jag mig en dryg timmas promenad, det var perfekt väder för det! jätte skönt verkligen!
 
blev inte många timmars sömn inatt inte, så nu ska jag försöka sova lite så jag orkar med kvällen! :)
ha det bra!

robinx2

det står mellan robin och snyggrobin nu! jag hejjar på robinE så nåde gud om han åker hem! men jag vill ju att snyggrobin och ska vara kvar :(:(:( himla Johan palm kan dra hem! och anna också, så kan robin eller alice vinna! :D

nej nu åker någon av dem..
och det var ROBINE SOM ÅKTE!  svenska folket! vad händer?! :(

Idol,

Jag har aldrig kollat på finalerna i idol annars, men nu har jag i stort sett sett alla fredagsfinaler, men det är roligare nu eftersom folket är så unga och så :)
förut var jag hos pappsen, käka middag tillsammans och spela kort:) imorn blire flickorna och sen sebb tror jag, om jag kan planera in allt så det inte krockar! jag känner för en kväll med tjejerna! berhövs nu ! men även behövs det att åka till gumma, känns som jag inte vart där på tusen år, så jag hoppas jag kan kombinera kvällen imorn med både tjejmys och sen gumma :)

mamma förut..
- men gud vad finnar du har! i hela ansiktet!!
- tack :)

och igår när jag hade min tröja från gina, svårt att förklara vilken men aja.. jag gick ner till mamma och roger, och så säger
roger : vilken fin och mysig tröja du hade!
mamma, jag tyckte det såg ut som gammla skurtrasor dom sytt ihop!

mycket snällt av henne :)

innebandyturnering.

innebandyturnering idag, bra spelat tjejer! kom till semi med losa med 4-3, lite surt. men vi spelade otroligt bra tycker jag ! vi var väl det enda 1klass laget som kom vidare om jag inte har helt fel? endel var ju blandade men dom gills inte ;) jag hade massa kul iaf! och det är väl det som är huvudsaken :) wolleybollturneringen nästa :)

nej, nu blire duschen! sen sebastian :)
HEJS

Nicks brallor.

saga kom till mig runt halv fyra, så då tog vi en promenad till edebäck och tillbaka, tog oss 1h 37 minuter ungefärligt ;) stup mörkt, bilar kom, vi slängde oss i skogen, en kul dag med saga som vanmligt helt enkelt :) sen satt vi och pratade sen kom robban och hämtade hem henne, inte långt efter hon dragit kom älskling till mig :D:D så nu ligger han här och kollar på vänner, nu ska jag stänga av denna burk och vara social mot honom :)

hejs

I never felt like this before!

Nu har jag gjort klart matten, halva engelskan har bara nåra ord på the essay kvar, sen är det bara svenskan som jag har gjort halv också! känns skönt faktiskt!
nu har mikael och mattis gjort klart golvet där nere! otroligt bra om ni frågar mig :) dom kan det där ;)
vädret är inte så härligt, men jag är sugen på promenad ändå! finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder som sagt!

otroligt härligt att få vara ledig idag! och imorn är det innebandy hela dagen ( eller halva) så inga lektioner :) och på fredag är hans borta så vi slipper samhällen! så kan vi ju alla hålla tummarna att per fått reda på vem den mystike läraren vi har fått men som aldrig dyker upp är! så vi kan få börja i verkstan! jag längtar!! men vi blir delade i 3 grupper där uppe, så det blir väl inte så mycket tid där men man får vara glad för det lilla vi får :) kan verkligen inte se mig i en verkstad med massa maskiner och dyligt, men jag längtar bara efter att få testa alla grejer och slippa sitta och klicka framför en dataskärm hela dagarna!

treee, dagen har ju nästan redan gått.. men nu är saga påväg till mig :)
CIAO

ps, I love you!

jag vaknade av min tysta mamma vid nio, orkade inte somna om -.- men inte långt efter det kom ju mattis och mikael hit :) så nu är mattis här och mikael är inne till city en sväng för att fixa färg till golvet :)
idag är jag sugen på en lååångpromenad :) tillsammans med saga :) länge sen! så det ska bli massa trevligt :)
nej, nu ska jag fortsätta mitt film tittande :)
see you!

saving me

idag slutade vi runt 1, hade info om en tävling där vi kan vinna 10.000 kr! om vi gör en film, och det ska vi göra! =)
sen var det meningen att jag, linn och alexandra skulle solat, men vi kollade in alla hagfors affärer typ och sen gick vi till telehuset och åt smörgås istället, ingen var sugen på att sola så det var onödigt tyckte vi! sen gick vi till um och fick oss mera piller! sen drog linn hem och jag följde med alex hem, sen blev det thaimat! mums! :)
sen bar det hemåt och jag prata med älskling, sen blev det en promenix för min del, och nu har jag nyss kollat på andraavenyn och desperate har nyss börjat! så jag ska fortsätta kolla på det!
ikväll blir det minst 2 filmer för min del, iaf mamma mia och ps. I love you! imorn är vi leeediga! :* sånt gillar jag!
god natt folket! :*

SEX ON FIRE

promenaden var trevlig, lite kallt men ändå mysig i mörkret med hög musik i örona, bara tänka på allt och ingenting. jag gillar promenixer i min ensamhet!
Jag och emms har ätit för mycket för vad min gom tål. den gör ont! himla pepparkakor, men snälla borde vi allt bli, så många som vi åt ;)
imorn ska jag va med alexandra, vi ska sola och sen blir det thaimat! :* sen på onsdag är vi lediga! och på tosdag är det innebandy för hela slanten! och imorn ska vi på info om något med teknik college, kan vinna något om vi gjorde nån film eller nått? jag ska delta om jag får nån vän med mig? =) jag gillar min vecka helt enkelt!
 
det blev ingen deal med mamma heller, kuuul. men så ärre! och nu känner jag min längtan efter en egen lägenhet!! gud vad skönt, men ändå ensamt att bo själv kanske, flytta med mig någon tack! :)

ja, nu såg jag ju att jag missat "livet i fagervik" också, bajs! men det är nåra minuter kvar på det men vill inte se slutet bara, så väntar på rprisen ist =) men sen är det toppform! så nu ska jag hoppa in i duschen så jag är klar lagomt tills det börjar =)

TONIGHT!

Duclos, Jean Duclos!

Emma var här nyss , men hon lämnade mig för att gå på party ;) vi har iaf hunnit med att kolla film och ätit mat, tårta, och massa pepparkakor! och även en massa prat :) har alltid lika trevligt med henne!  :*

min bror är bra, och det hoppas jag min mor förstår, men känner jag henne rätt blir det inget med denna deal han kom upp med, men jag gillar den! händer det, skriver jag! men nu ska jag ta en promenix i det mörka hemska vädret :)
finns på mobilen om det skulle vara något!
CIAO

It's not enough

ligger och kollar på hemma bäst på tvn nu, eller ja, just nu är det väl nyheterna men..
idag har jag inte gjort ett piss, älskling var här förut, men inte myckee. annars har jag käkat pizza och nördat mig framför datorn/tvn! men söndagar är så himla tråkiga! det hörs ju bara på namnet.. usch! ta bort denna dag och sätt in en lördag till eller något! kanske inte skulle göra nån skillnad men, man vet aldrig ;)

det känns som jag tappat kontakten med nästan allihopa sen nian, pratar knappt med klassen, alla som flyttat/pendlar ser jag aldrig och pratar typ aldrig med. det är förjävligt.. och bara för vi går i olika klasser nu behöver det ju inte betyda att vi ska tappa kontaken? känner mig bortglömd på något vis..
 jag saknar verkligen verkligen denise, ser henne aldrig nu förtiden, tiden det var du&jag, den var bra! jag saknar dig!

I wish you were here with me tonight.

FMSTATIC

nu ligger jag här ensam, nyss blivit lämnad.. lika förjävligt varje gång, men har trotts allt lite att stå i idag, så kommer han ju tillbaka sen för ett hejdå antar jag! :) men snart blir det lov och grabbarna kommer hem och stannar här ett tag, så ska vi ta en båttur också hoppas jag! om det passar in någon dag för oss! får se vilka mer som blir med? himla regler för båtar, annars kunde ju emms och robban följt med.. men man måste väl vara 21 för att åka sån båt? :(

farsdag idag om någon missat det, ska dra upp bror ur sängen snart så ska vi dra mot geijers och fira pappsen, sen ska vi fira roger i kvällningen också, så får vi se om vi ska en sväng upp til morfars grav.

imorn ska jag leka med emmarö! det gillar jag :)


Tonight I've fallen and I can't get up
I need your loving hands to come and pick me up
And every night I miss you
I can just look up
and know the stars are
holdin' you, holdin' you, holdin' you tonight


sebastianlindholm, jag älskar dig!

gör aldrig om det där!

beck på tv4plus nu, jag gillar beck! speciellt denna film "hämdens pris", den är bra! när denna är slut ska ja nog kolla på "sista vittnet" eller någon annan film, beror på vad som passar herrn också.
tävlingen gick inte så bra för grabbarna idag, dom fick bryta efter 3h, ;) bilen höll inte! höhö.. denna dagen har vart otroligt dryg tycker ja, men nu ska den inte bli dryg mera :)

nu fortsätter filmen! ha det bra :)

rubrik

kom hem cirkus 5 från kusin, fick god smörgåstårta, massa hundpussar av schäferx2 och lilla isa, massa prat och trevligt.
nu är det eva&adam på tv, jag älskar't! ska gå och göra mig te nu, sen ska jag kolla tv tills älsklingen kommer hit och håller mig sällskap =) det gillar jag skarpt!

kolla på pearl harbour (?) förut också, men såg bara slutet! men det är det som är värst! :( danny, snyggingnen själv :(:(:( tur att det bara är på film.
- danny, du får inte döö.. du ska bli pappa!  :(

nej nu blire grönt te, orient :)

skola, lördag.

CAD på en lördag, men nu ska vi iaf få sluta! så ska kika tio minuter på innebandyn, sen kommer far och hämtar mig så ska vi till kusin och fira honom =)

nu får vi sluta! så hejs!

idol

idol nu, fast just nu är det reklam, men snart kommer robin och sjunger :) han gillar jag!
imorn blir det ingen innebandy för min del, ska fira kusin och det är inte ofta man ser den mannen, kasnke 4ggr per år nu när han pluggar. men imorn ser jag honom iaf!

och nu har min moster flygit iväg också, ser henne inte förens några dagar innan jul :(  hoppas verkligen allt går bra och att hon kommer hem levande! men det gör hon :)

nej nu börjar idol igen!
hejs

vikingline

hemma från skolan, sköönt! snart kommer mammsi hem också, med icas underbara potatisgratäng! MUMS! så det blir det ikväll till idol =) finns verkligen ingenting på tv nu för tiden. allt suuuuuger! och nu såhär mot jul kan dom ju tänka lite på oss och byta ut som gammla tråkiga programmen och friska upp oss med nya!
ja, vi får se hur denna dag slutar, mat och idol tror jag iaf!  imorn börjar jag iallafall med 1h engelska, sen mat och resten av dagen cad! tills 2, sen ska jag på innebandy med emms, =)=) kuuul!
nu blev jag sugen på att spela tvspel! så ska nog göra det eller dra en film,

kan även tilllägga att jag fått 4båtbiljetter på viking line som ska användas innan den 23 januari! så nu ska jag tala med mor när hon kommer hem om att vi ska ta en tur snart :) tack för dom abbe! :*

heja

Je suis amoureux.

fredag idag, härligt, men skolan imorn också, ltie mindre härligt kanske. sitter på datakunskapen nu, gör ingenting i stort sett, onödigt ämne om ni frågar mig. men det är över till jul så,

igår kom sebb och höll mig sällskap under kvällen/natten, så jag slapp bussen imorse! för han var snäll och gick upp med mig och skjutsade hit mig den sötnosen! ikväll tror ja att det blir sebb igen, om bilen blir åkkunnig. annars blir det idol :)
och imorn blir det att åka till skolan, ha cad/engelska i 4h.. sen ska jag och emma kolla innebandy :) trevligt!

jag är kär!

ett mynt har två sidor..

matteprovet avklarat nu. gott! tror iaf jag orkar skrapa ihop 12poäng. hoppas det! =)
följde med alex hem idag, alltid lika trevligt =) åt mat och kolla på tv, gick på stan och kolla på tv. kolla på film och sen mötte vi upp issa och meta och käkade på värmullen, en kycklingtallrik blev det! inte helt fel må jag säga! nästan jämt kommit hem, jörgen var snäll och skjutsa hem mig, så när jag kom hem satte jag mig och kolla på det som återstod av matchen, och trekronor förlorade mot ryssarna! inge bra.. 
nu håller vi tummarna på att ninni är ledig eller börjer senare imorn så älskling kan ta hennes bil och göra mig sällskap inatt! HOPPAS! usch vad jag saknar honom.. så nu ska jag hoppa in en snabbis i duschen innan ANDRA AVENYN börjar =) hihi,
godnatt folket!

aujourd'hui

promenaden var iskall, mina händer frös till is nästan! men nu är jag iaf hemma och är varm, ska ringa till älskling nu, sen ska jag råplugga eller vad man kan kalla det ;) bara 48sidor i matten tills imorn, detta klarar jag galant ska ni se!
 delta hit och delta dit, kvadranter överallt, x och y upphöjt, y= kx + m, jaa. jag har massor att göra nu! 

mercredi,

skolan idag, innebandy. jag vill tillbaka! usch vad grymt kul det är alltså! aja, dagen var ganska dryg och vi fick sur korvstroganoff. egentligen har jag inte tid med detta. för vi har matteprov imorn, på två kapitel.. och jag kan inte ett skit! så anledningnen till att jag satte mig här var för att jag ska lägga in nya låtar på min telefon, för jag ska ta med en promenad nu! och det har jag verkligen itne tid till. men jag orkar inte träna på matteprov nu. så en promenad med musik kasnke piggar upp min trötta hjärna!

nej, nu ska jag dra mig !

tisdag,

igår var jag med josse :) kul som vanligt! :) denna gång inte lika mycket mat ;) ovanligt för att vara oss!
redag tisdag, känns som måndag faktiskt! och nu ringde mormor, hon och milla ska till sunne, för att lämna mammis telefon och handla lite kläder till millis innan hon far iväg, hon åker på fredag och kommer hem några dagar innan jul :'(. inge kul!
så jag ska ta och följa med dom dit :) så går denna dag också snabbt! :) valvaka ikväll/inatt också, men ingen som var värst sugen på att kolla med mig, får väl se om jag håller mig vaken eller ej!
nej nu ska jag skynda mig att byta om, dom kommer nog närsom helst skulle jag tro!
hejs!

2/11 - 08

Nu är lovet så gott som över, söndagskvällarna ser alltid likadana ut; hejdå till sebastian, andraavenyn och sängen. ingen toppen dag direkt.. men får se det från den ljusa sidan, ju snabbare vi kommer till skolan dessto snabbare blir det jullov! :)
Älsklingen var här nyss och sa hejdå, ingee kul alls!
så nu ska jag kolla på "vad blir det för mat", sen ska jag prata i telefon i fleeeera timmar tills aa börjar, sen ska jag sova! och imorn ska jag leka med josse :) mycket kul! sen under veckan vill jag umgås med soofi, och så får det bli tycker jag! så jag hoppas denna vecka går fort nu och det kan bli helg igen! :*
vill ha nyår nu också :) skulle inte vara helt fel! mitt förra nyår blev inte direkt så lyckat, så jag vill ha ett lyckat nyår denna gång! och det kommer det att bli också, det vet jag! som det ser ut nu iaf! :) aja,
nu började det! :)
MORS

just ja! en tävling på rix-fm igår; man kunde vinna ett "tacohus", ett kartonghus fylld med taco grejer, så skulle man skriva in och förklara varför man ville vinna, vinnar bidraget löd:
Jag brukar jaga hägrar genom att skrika och vifta med armarna!

Doggedoggelito

som sagt blev det byn igår, började hemma hos sara, hade jätte kul där! sen for vi iväg mot byn, från sara och tills vi var i byn är ganska oklar, men jag hade iaf jättekul! han dock inte se dogge mer än en minut eller så, sen drog jag hem runt tolvsnåret, åkte vidare till sörby sen till hagfors och sen hem hit, milla och olle var kvar, och här var det tag i kärringarna kan jag tala om för er alla! herregud, men kul var det iaf! sen gick jag och älskling och la oss, så då åkte dom hem. så nu har älskling nyss lämnat mig, men han kommer sen igen!
imorn är det skola, börjar med teknik i tre timmar, tråkigt men ändå kul på samma gång!
nej nu ska jag kolla på bonde söker fru :)
BYEBYE

HALLOWEEN

idag är det första november, började dagen med att åka till karlstad med pappi, vi åkte till bergvik och shoppade en jacka åt mig :* everest, en röd en! jätte nöjd med den =) tack! sen fick jag mig även en hårgrej och 6dvd filmer =) :* senare åkte vi till farmor och åt mat, det bjöds på hemlagad smörgåstårta! var inte där så värst länge utan vi begav oss hemåt, väl hemma satte jag igång att göra mig iordning, så nu är jag klar i stort sett :) så nu väntar jag på att milla och olle ska komma, och sen att sara kommer och hämtar upp mig, så beger vi oss mot sara på feest! taggad till tusen är jag nu! hoppas ni också är det folket! för ikväll ska vi ha KUL!

ha en trevlig kväll, för det ska banne mig jag ha iaf!

RSS 2.0